Arkadaşlar hatırlıyor musun eşim beni dayımın kızıyla aldatıyor diye sorular atıyordum. Haklı çıktım?

Olay şöyle arkadaşlar. Kız benim dayımın kızı esimin de amcasının kızı oluyor. Ben gorumcem de evlenmediği için bizimle aynı evde yaşıyor. Kuzenimiz yani dayımın kızı yurt dışından geldi bizin evde kaldı. Çünkü gorumcemle çok iyi anlaşıyor. Kız çok güzel okumuş inanılmaz bakıyor kendine sürekli spor sağlıklı yaşam derdinde cart curt. Ben de kızı cidden çok seviyorum yani kız benin kız kardeşim gibi çok seviyorum. Bizim evde kaldığı müddetçe her gece kız gecesi yapıyorduk. Sonra ilk suphelendigimde biz kuzenimizin düğün videosunu izliyorduk. Kameraman eşimi çekti halay çekerken kuzenim eşime bakarak dedi ki düğünün en yakisiklisiydin herkesin önünde bunu şöyle. Eşim de kıza sen de düğünün en güzel kızıydın dedi. Yanı eşi olarak bana söylemiyor bu güzel sözleri ne mana ona söylemesi. Sonra mesela tüm sülale diyelim ki oturuyoruz ikisinden biri mutfağa ya da lavaboya diye kalkıyor bir iki dakika sonra oburu diğerinin peşinden gidiyor çaktırmadan. Hatta ve en önemli olay biz eşimle kavga ettik kız bizim evde kaldığı süreçte ayrı odalarda yatıyorduk. Eşim isten geldiğinde cebinde altın küpe buldum baya hediye kutusuna konulmuştu ben de eşim gonulumu almak için bana aldı sandım ve bana vermesini bekledim. Ertesi gün geçti ve baktım ki hediyeyi bana vermedi gittim cebini karıştırdım ve o küpeyi bulamadım. Gorumcem evde yoktu belki ona vermiştir dedim o yüzden goeumcemin odasını taradım bulamadım. O zaman içime kurt düştü. Her sabah evde uyanıyorum bakıyorum kız evde yok gorumceme soruyorum nerde bu kız diyorum. Gorumcem nispet yapa yapa kocamla kahvaltıya gittiler diyor bana. Eşim ise gitmeden almış onu kahvaltıya götürmüş. eşim sigara alıp satıyor. Bir kere onları balkonda gördüm sohbet ediyorlar balkonun camından gördüm. Eşim sigara içiyordu kız da ona elindeki sigarayla ilgili sorular sormaya başladı. Sonra bir baktım ki kız kocamın elindeki sigarayı alıp ağzına koydu. Kocamın sigarasından zikkimlandi sonra ne oldu anlamadım boğuldu mu yoksa sigarayı burnundan mi üfledi anlamadım. Eşim gülmeye başladı bir de sırtına vurmaya başladı. O kadar sinirlendim ki. beni aldattığına da nasıl emin oldum. O kaybolan küpeleri kızın valizinde buldum. 1 çift çorabın icin e saklamış. O kadar uzuldum ki kahroldum o gün. Bana hayatında bir kere bile altın almadı gidip o kıza aldı. Bir kere bile güzel söz söylemedi ama o kıza söyledi.

Neyse zaten bir iki mesajlasmalarini buldum eşim sosyal medyadan beni eklememiş onu eklemiş ama. Yeni yakaladım onları 2 gün önce falan. Ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Acaba diyorum bir aile grubu kursam onların mesajlasmalarini da gruba atsam rezil etsem sonra çekip gitsem nasıl olur?

O kadar şaşırdım ki kız genç güzel eşim ondan 11 yaş falan büyük bence. Yanı evli çocuklu senden 11 yaş büyük birinden ne istersin. Kız 20 eşim 31 yaşında

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar 5 yaşında kızım var
Güncellemeler
1 yıl
Ben boşandım ve boşanır boşanmaz kıza yüzük takti hatta yüzüğü benim teyzem takti. Zaten en başından halam istememişti evlenmemi. Kocamin servetini elime geçecek diye korkmuştu teyzem. Aldatılan benim ona rağmen herkes düşman oldu bana ve aileme. Her türlü ahlaksızlığı yaptılar. Evliyim 6 yaşında kızım var kız utanmadan benim evimde kocamla ilişki yaşıyordu. Benim ve kızımın gözünün içine baka baka . Yabancı olsa yine üzülmezdim. Ama dayımın kızı. Evime aldım beraber gezmelere çıktık
Güncellemeler
1 yıl
Hatta kız bizim evde kaldığı sürece kızımla çok ilgileniyordu hatta eşim ve o kızımla birlikte oyun oynardı ben bunu masum bir şey zannederdim meğer hepsi planlıymis. Ileride boşanma olursa kızı yanına alsınlar diye yapıyorlar. Kız üvey anne fikrini yadırgamasın diye alıştırma turları yapıyorlardı allahın cezaları
Güncellemeler
1 yıl
Evlendiler baya biz senelerce nişanlı kaldık. Borca battı katlandım askere gitti katlandım bana yüzük takamayacak kadar fakirdi buna da katlandım ama gitti kızla 1 ayda evlendiler. Bu arada düğün falan da yapmadılar benim haberim yoktu eski komşularımızdan duyduk kız benim evime taşınmış. 1 günde tüm mobilyayı değiştirmiş ve evlenmiş. Şaşkınım biraz da üzgünüm yani hayatım nasıl alt üst oldu diye inanasim gelmiyor bazen ama ben ona kizini bir daha gösterirsem. Görecek o
Arkadaşlar hatırlıyor musun eşim beni dayımın kızıyla aldatıyor diye sorular atıyordum. Haklı çıktım?