Çok iyi biri ona bir lafım yok karakteri düzgün biri ama artık sıkılıyorum. Yani düzgünce bir yere gitmiyoruz gezmeye gitmiyoruz. Sürekli aynı monoton sıkıldım… Ve bugün çok konusamadık biraz görüntülü arayayım dedim sürekli oyun oynuyor bilgisayarda açıyo görüntülüyü ama adam akılı muhabbet bile etmiyor değişik anlamadın iyice sıkıldım. Napmalıyım neler önerirsiniz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ona ima yaparak birşeylerden rahatsız olduğunu sıkıldığını söyle kendini düzeltecek mi bir bak durumuna
Ya yemin ederim söylüyorum birşeyim mi var diyor karı kız ortamım mı var diyo tamam yok eyvallahta ne biliyim ben artık sıkıldım
Ya aslında şöyle iyi biri kötü biri değil asla benim her daim yanımda olucagını biliyorum. Ama bakıyorum herşeyi kabullenen benim hiç yok yani bir çaba bana sadece evlilik teklifi ettiğinde 1 tane gül aldırmış kardeşine 1 tane oda tek dahada çiçek aldığını bilmem.
Anladığım kadarıyla adamı seviyosun değer veriyosun çünkü değer vermesen sevmesen bu soruna çözüm üretmek yerine yeni birisini bulurdun ilişkiler uzun olduğu zaman monotonlaşıp sıkıcı olabiliyor ama ilişki karışılıklı yaşanan bir şey hani adamın bir çabası yoksa ona fazla herşeyini vermiş olabilirsin bu da onu sıkmış. Tamam gözü dışarda değil ona herşeyi yaşatmışsın senin avucunda olduğuna da emin bu yüzden salmış kendini. İliskide erkeğin de kadının da belli rolleri vardır herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır ama bu adam bilgisayar oyunlarına kadar indirgemişse hayatını biraz kendine çeki düzen vermesinin gerekli olduğunu hatırlat bence.
Beni anlayan birisi… Çok teşekkür ederim
Evet ipleri eline almış gibi. Ben soğuk davranıyorum son birkaç aydır bazı şeylerin farkına varsın diye ama hala aynı ne bileyim
Bide çoktan evlenicez gözüyle bakıyor ondan galiba
Evlenince birkaç ay cinsellikle birlikte biraz heyecan yaşarsınız ama sonra yine aynı şekilde daha sıkıcı devam eder ilişkiniz ama erkeğine senin çeki düzen vermen lazım eğer başaramıyorsan hayatın acı tokadını yemesi lazım ki kendine gelsin erkek olsun. Bazı adamların bu tokadı yemesini istiyorum çünkü ben maskülen bir erkeğim ve bir erkeğin bu hallere düşmesine üzülüyorum.
Bakın benim amacım bana pahalı hediyeler alsın felan değil. Mesela desin ki gel yarın şunu yapalım şu müzeye gidelim gel buraya gidelim desin yok havalar sağuk felan bahaneler buluyor sürekli. Bana diyor ki masraf yapmayalım evde oturalım annesi ile kahve içiyoruz evde sürekli bide uno, okey felan oynuyoruz yani gerçekten aşk bumudur?
Ben artık annenle konusucak konu kalmadı sıkıldım dedim
Cidden odun ya 1 tane gül aldı evlilik teklifi ederken ve evlilik teklifi ettiği yer de asla gözüme hitap etmedi beğenmedim yani
Kardeşinin takıldığı cafede evlilik teklifi etti taksimde mekanı felan kapattırmış mekanı gör eski püskü değişik mekan 1 tane sadece gül almış bide dilim pasta hiç hoşuma gitmedi… Parası olmayabilir ama bir sahil kenarında beraber otururken edebilir ben şahşahlı olsun demiyorum ama biraz özen gösterebilir.
Adam hayattan erken emekli olmuş resmen:) ne kadar süredir birliktesiniz?
Nesini seviyorsun sen onun?
3 senedir beraberiz
Beni seviyor. Ona eminim. Çok da iyi niyetli biri ama aynı şeylerden çok sıkıldım.
Sana olan ilgisini , sevgisini ve sadakatini seviyorsun ama onun kişiliğini sevmiyorsun
Evlendikten sonra sana olan sevgisi biterse ve o da sıkılırsa ne yapcan elle tutulur bir şey kalmayacak senin için
Ne yapaam bilemiyorum.
Yapsam*
Daha iyisini bulacak imkanın varsa bulursun ama sana şunu söyleyim dışarda hayat tozpembe değil birdaha öyle birisini bulamaya da bilirsin ama sakın ilişki içindeyken arayışa girme , aldatma. Karakterini koru.
Yok ben arayış içinde değilim. Olmazsa da başkasıyla yapamam zaten benim de böyle karakterim var
En iyisini yapıyorsun başkasıyla kaybedeceğin vakti ve çabayı hayatında olanı düzeltmek ve yola getirmek için harcaman çok daha mantıklı
Sadakat bir erkeğin bir kadından en büyük arzusudur
Şöyle söyliyim. Denicem bazı şeyleri hala aynı ise ben de artık sık sık görüşmicem. Biliyor musun? Sürekli ben görüşelim diyorum. Benden bekliyor
Bende çağırmıcam. Uzun süre görüşmicem. Onsuz yapıcam bazı şeyleri haftaya Anadolu efesin basketbol maçına tek gidicem. Ona söylemicem
Dene bakalım belki işe yarar
En iyi yolsa terk etmek
Sevgililer günü yaklaşıyor. Hiç hediye alma, süpriz yapma eyleminde değil. Bir kadını nasıl nutlu edeceğini bilmiyor gerçekten
Mutlu*
Böyle biriyle mi evleneceksin jsnsnsnsn
Offff sıkıcı işler
Sorma
Allah yardımcınız olsun
cok anneci olmaz bunla
oyun bağımlıları ile ilişki kurmayın
Ya aslında şöyle iyi biri kötü biri değil asla benim her daim yanımda olucagını biliyorum. Ama bakıyorum herşeyi kabullenen benim hiç yok yani bir çaba bana sadece evlilik teklifi ettiğinde 1 tane gül aldırmış kardeşine 1 tane oda tek dahada çiçek aldığını bilmem.
Diyorum ki hiç çiçek almıyorsun bana, diyor ki aldım ya aldığıda 1 tame gül
İyi biri olması bir şey değiştirmez. Oyun bağımlıları ile sosyal hayatınız olmaz. seninle ilgilenmez. O şekilde evlilik olmaz
Yok zaten. Eve gidip oyun oynayayım kafasında. Bide arkadaslarıyla ps atıyo felan
Ayril
Odun kesin
Ama seninle çok az ilgileniyor
Ayrıl.
Yaşlı kesin
Hayır aramızda 4 yaş var
Kaç yaşında?
Sevgililer günü yaklaşıyor. Hiç hediye felan alma eyleminde değil süpriz felan yapar insan ne biliyim
Sıkıldım iyice ya
Hiç hediye almıyor
25,26’sına girecek ben de 22ime giricem mahısta
Yaşlıymış yinede 😂 evlenince bir sey bekleme odunun dibi