Gizli Üye(25-29)+1 yılilk olarak tarzınız için basit bir eleştiri/yorum olarak tebrikler. çünkü bence halis mutluluğu getirecek şey budur. ama dönem devir öyle hale geldi ki herkes kendi mutluluğuna göre doğru mutluluk sandığı şeye göre yol alıp gidiyor. öyle olunca kimseye bir şey de denmiyor, ama emin olun sizin tarzınızda insanlar da var çokça.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılNe yazık ki günümüzde kadınlar da erkeklerde her şeyi seks olarak görmeye başladı. herşeyi seksin etrafında çevirmeye başladı. Bunun sebebi bana göre cinsel açlık ve tepki
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek yorumlarının çoğu, işin iç yüzünü itiraf ediyor, bu devirde kirlenmemek için en doğrusu yalnızlık. Yoksa onlardan bir farkı kalmaz insanın...
01 Yorumla
şu an günümüz insanlarının%90 nı hep bel altı düşündükleri için sevgili flört oluyorlar%10 kalanda sen ben gibi iğrenerek bakıyoruz onlara
33 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Nasil davranacagina sen karar verirsin madem sordun ben fikrimi belirticem. Cogu kizin sorunu bu bu zamanda. Buzlar kralicesi olmak yerine biraz esnek olabilirsin. Erkekler basta malum sekilde yanasir ama sen kestirip atmazsan bibsekilde sohbet ilerler. Onlara istedigini vermeden de biraz isveli olabilirsin. Seni tanidikca isinip sevebilirler. Her yavsayan erkek sapik degil aslinda, bi sekilde bu noktaya gelindi. Dedigimi yaparaan sen kazanirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yakacaklar kanka turşunumu vuracaklar dı 😄 sen senin isteğine düşüncene saygı duyup yadırgamıyorsan saygı duyuyorsan karşı tarafın da istek düşüncelerine saygı duyacaksın istemediğin durum varsada ayrılacaksın ya da sevgili olmayacaksın bu kadar basit herkes senin çizginde yaşayacak diye bir Kural yok sonuçta
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTm işte yol veriyorsun niye saygılıysan isyankar bir biçimde şikayet ediyorsun şikayetini içinde saklayıp senin gibi düşünen ilişki biçimi isteyen birini bulacaksın önüne bakacaksın sen seks isteyen herkes kötü seks istemeyen herkes iyi mabında sormuşsun soruyu resmen 😄o zaman senin deyiminin le bu sefer karşı taraf sana seks istemeyen kötü diye şart düşünce koşar ne anladık o zaman bu işten herkes kendince hakkıdır tek başına hakkı olman imkansız
Cevap sahibi+1 yılKaç kaç gerçekler acıdır sende haklısın kaçmak da 😄😄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHe rinsan öyle değildir, ama burada çoğu dediğiniz gibi.
Ben gerçek yardımcı olacak cevap veriyorum, yorum yazıyorlar dayııı geç bunları.
Ya insanın bilmesi gerekiyor, soruyor, onlar işin cinselliğinde, her şey cinsellik değil, İnsan olmayı bilmeliler, Yardımcı olmasını bilen insan çok çok az.06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle kişiler yazma ve engelle
Cevap sahibi+1 yılİnşallah Kalbin bir gün kıpırdar.
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcı olsun
+1 yılBunu düşünürken yalnız değilsin ama dediğin gibi bu dönemde de olsa insan yaşıyorsa o kişiyi bulmakta ümit var demektir. Nasip vaktine esir diyorum şahsen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yemin edebilirim ki aynı şey bende de oluyor bi konuşuyorsun iyi adam diyorsun ertesi gün sapıtıyor ve soğuyorum bu yüzden sevgili sevmiyorum artık ve yapmayıda düşün mıyorum 😩😩😩
11 Yorumla- +1 yıl
Hata bazen ben yanlışlıkla bu zamanda doğdoğudum diyorum kendime 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Cok haklısın erkeklerin yüzde 80 öyle iyi olanlarda zaten cok az zaten kalbine göre kimse bulamıyor nasip işte
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSen 25 yaşındasın ben 50 ama ynı durumdan müzdarip olmamız ne tuhaf ! 1 saat önce kapıya bam bam vuruyor ve amaç belli. Hiç hoşlanmadığım bir şey, gerçekten istemiyorum ama insanların hepsi öyle kız erkek farketmiyor hiç..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynı durumdayım, bana denk gelenler hep sohbet etmeyi bilmeyen , karşısındakini tanımaya bile tenezzül etmeyen saçma sapan nude isteyenler ile dolu , midem bulandı artık bu tarz insanlardan
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Bu zaman da, düzgün karakterli bir erkek bulmak zor. Bulsan da Allahın sevilen kulusun demekki
10 Yorumla
+1 yılTabi hanfendi okuyalım. Önce boydan bir vesikalık rica edelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAğzı laf yapan erkekler arasında aramayacaksınız nitelikli konuşanlarda var ne varsa ne demiş atalarımız "çok lafta yalan çok malda haram vardır" diye 😄
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel kızsın her türlü bulursun tek yapman gereken doğru kişiyi kişiliği farklı insanlar arasında aramalısın kriterlerinin arasında artniyetsiz kişilik sahibi kadın ruhundan anlayan birini bulman zor ne varsa burun kıvırdıklarında var hergün yanından geçiyor ama farkında değilsin. İstiyorsunki peşinden koşsun ama öyle olmuyor o iş kadının peşinden koşan erkek senden önce kimbilir kaç tanesini kovalamıştır
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. İşte artık kızlar genelde hep böyle durumlarla karşılaştığı için efendi diye tabir ettiğimiz azınlık kişilerde arada kaynıyor.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılVardırda genellikle kızlar öyle tiplere bskmadığı için ben dediğin kriterlere yakınım ancak hep arkadaş gözüyle bakılan biri oldum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılo dediğin insanlar maalesef artık çok az sayısı yok denecek kadar hemde ama benimle arkadaş olarak konuşabilirsin sıkıntı yok :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan bozuk evet temiz güvenilir insanlar var mı var ama denk gelmek zorlaştı iyice
01 Yorumla Her iki tarafta uçkur peşinde adam gibi sevenler hep yalnızdır.
01 Yorumla
+1 yılİyide cinsellik de ilişkinin en ana parçalarından birisidir. Konu cinselliğe geldiğinde sopuyorsan zaten sizinkisi ilişkş olmaz arkadaşlık arayışıdır.
00 YorumlaBende öyle çok şanssız hissediyorum kendimi yapcak bir şey yok elimizde değil bu
01 Yorumla
+1 yılAy öyle insanlar valla şu an yok. Herkesin aklı başka yerlerde
01 Yorumla- +1 yıl
Yeminlen sıkıldım ya böyle insanlardan
Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Konuşalım desem konuşmazsın nerde saçma insan var onla konuşursun
06 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Herkes aynı değildir, herkesin düşüncesi farklıdır.
06 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ediyorum doğruladiğin için, her iki taraf için geçerli bu, yargısız infaz yapılıyor yani bayanlarda da hata var erkeklerde de, hatasız kul zaten olmaz. Önemli olan yaklaşım ve belirtileri, deneme yanılma gibi yani, doğru kişiyi bulana kadar doğru yoldan gitmeye devam..
+1 yılİnsanlarla barda mı tanışıyorsunuz? Taktik değiştirip kütüphanede falan tanışabilirsiniz
02 Yorumla- +1 yıl
İymis
+1 yılDüzgün olanıda siz sevmezsiniz burada yan yattım gözüm oya çemberim doya yapiyonuz
02 Yorumla- +1 yıl
😃😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kizsin inşallah birini bulursun ama cok zor be
04 Yorumla- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun
- +1 yıl
Kaybettik yine 👋
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2 3 kişinin yüzünden olan bise oluyor 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤷🏻♂️
10 Yorumla
+1 yılİşte sen yanlış düşünüyorsun onların hepsi temiz birer domuz aslında
01 Yorumla- +1 yıl
bir şey diyebilir miyim size niçin mesaj yazilmiyor
+1 yılGenelde sosyal medyada aşırı lakayt davranıyorlar reel hayatta birileriyle tanışmayı dene.
00 Yorumla
+1 yılSiz olayı hep kendi açınızdan düşününüyosunuz. Erkeğin aldığı riski kimse görmüyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılherkes öyle beybi 100 insan 1 tane sapitmayan bulabilirsin
00 Yorumla
+1 yılMaalesef kızçe erkeklerin çoğunun aklı uçkurunda 🤦🏻♂️ üzüleceğine bırak kalbin buz tutsun
00 Yorumla
+1 yılMaalesef. Cinsiyet farketmeksizin biriyle muhabbet koyulaştıkça karşındaki açılmaya başlıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendimden biliyorum öyle biri yok en azından ben değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada gerçekten yok öyle insanlar. Varsa bile çok az sayıdadır. İnsanların burayı kullanma amacı genel olarak sapıklık zaten bence
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır takılıyorsun ki buraya
Cevap sahibi+1 yılYol yakınken gir o zaman bence de🙂
Cevap sahibi+1 yılGit yazcaktım
Cevap sahibi+1 yılAslında ben seni yakından tanı ak isterdim ama yaş olarak uymaz🙂
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hepsi aynı değil böyle böyle eliyorsun hayatım
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. İyileri efendileri üzdüler onlarda piyasadan çekildi.
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen aslında seni çok beğendim çok güzel bir kızsın ama huyunu suyunu bilmiyorum ama seni tanımak isterim 🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüksek libido suç değil ama sen yinede dikkatli olmalısın onu hissedersin
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYol ver öyleyse her konuştuğun doğru kisi olamaz eleye eleye devam
Cevap sahibi+1 yılAferim kutsal bakire
Cevap sahibi+1 yılEgeli misin
Cevap sahibi+1 yılHangi il? mesaj kutun kapalı
Cevap sahibi+1 yılDenizli ege mi oluyor bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYok sen anlat
Cevap sahibi+1 yıl😅😉
+1 yılZaman kötüleşti. Sadece erkekler değil bunu yapan. Kadınlar da berbat bir halde
10 Yorumla
+1 yılhaklısın gerçekten
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen adam ghibi severim hic birakmam ama kiskaniyorum sevdigimi, kisa giyinmesini falan okuz gibi degilim ama iste kisa giymesini istemedigimden beni birakiyolar kizlar bu yuzden
050 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKiskanmak kotu mu
Cevap sahibi+1 yılDort falan ya bende hayvanligina karismiyom ki. Korumak istiyom iyi degilmi, o beni korusun ben onu koruyum sonucta erkeklerin kafasini ben daha iyi biliyom haksiz miyim
Cevap sahibi+1 yılSort felan
Cevap sahibi+1 yılE beni niye birakiyolar o zaman
Cevap sahibi+1 yılSonucta bende yoldan gecen kizi kiskanmiyorum sevdihimi kiskaniyorum
Cevap sahibi+1 yılDurust ol sen olsan dinlermiydin beni dinlemezmiydin
Cevap sahibi+1 yılİste bak begenmiyosunuz dinlemrm diyorsun sonrada erkrgi begenmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılYa niye boylesiniz demissin ya genellemek iste, bak kadin ne ister sevgi ister durustluk ister hediye ister arada bi cicek falan haksiz miyim. Bak ben erkegim bende bunlari isterim ama ben hediye falan istemem bana en guzel hediye sozumu dinlemesi olur cunku erkek hediyeden anlamaz erkege sevgiyi gostermenin yolu dinledigini gostermektir. Hem sevene zor mu gelecek sanki
Cevap sahibi+1 yılNasil anlamadim demek istedigini aciklarmsin
Cevap sahibi+1 yılSen sevgilini dinledigine ragmen mi aldatildin
Cevap sahibi+1 yılE niye giyime karistirmam diyon o zaman
Knk benim aldtama kafasinda degilim, ama bende deger gormek isterim, deger gostermesininde yolu dinledigini goatermesi hani oyle okuzde degilim. Yani sort giymesin bacagini gostermesin o adar yani bunada hakkim olsun yani bana deger verdigini gostersin
Cevap sahibi+1 yılDinlemezsen bende seni birakirdim cunku bana deger vermiyor derdim
Cevap sahibi+1 yılBeni dinlemeyen bana deger vermiyordur ben sonucta siradan biri degilim ona karsi
Cevap sahibi+1 yılBen sana bir soyleyim mi. Karsilikli taviz vermezsen aile olkunmuyor, taviz vermek sevdigin insana ise kotu bir sey degildir. Bi dusunsen sen evlendin cocugun oldu o bebek gece uykunda uyandiracak bak bu bi taviz vermektir ama o bebek azcik bi guldugunde sen dunyanin en mutlu insani olacaksin. Ayni yukarida dedigim giyim konusu var ya iste bu da bundan hic farki yok, giyimini esine gore ayarlicaksin bunu yaptiginda degersiz bir kadin olmayacaksin seven bir kadin olacakasin mutlluga kucuk bir yatirim yapmis olacaksin, kucuk bir taviz vereceksin yol arkadasina ve bir gun gelicek goz goze geldiginde esinle dunyanin en mutlu insani olacaksin
Cevap sahibi+1 yılYani sen diyosun ki her seye ragmen dinlemem digorsun
Cevap sahibi+1 yılBu kotu ev gecinmez iste
Cevap sahibi+1 yılBoyle dusunmeyen erkek aldayir iste
Cevap sahibi+1 yılErkek seviyosa karisir bazi seylerine mesela kiyafet cunku korumak istioyosur, ama karismiyosa zaten umrunda degilsindir olksanda olu olmsansa yani bakan baksin bense baskasina bakarim der duz erkek kafasidir bu erkek cevremden dolayi biliyorum vunku konuslanlar bunlar
Cevap sahibi+1 yılTanislarinin esleri sallamiyosur ondandir olsadsa olu olmasada olur kafasi
Cevap sahibi+1 yılBeni kotu biri olarak tanimani istemezdim. Kotu biri degildim
Cevap sahibi+1 yılYok ya kizlar hep yanlis anliyor ben sevdigimi korumak isterim ama amacimi kisitlamak olarak anliyorlar hep, kotu insan cok benim kiyamadagima ellerin aklina girmesi baeni mutsuz ediyor ama iste kizla bunu hep yanlis anliyor yine ben kotu oluyorum
Cevap sahibi+1 yılHakliyimda sen bi dusunsene seni gercekten seven bi insani senn niye dinlemezsin ki
Cevap sahibi+1 yılYa iste aslinda istememen cok anlamsiz geliyor bana, yanlis anlama ama. Hani sicak gundesen mesela sort yerine uzun olan cok guzel etekler var renkli cicekli falan benimde cok hosuma gidiyor onlar onlari giyse her sey okey
Cevap sahibi+1 yılSende cok zormussun bee. 😜
Cevap sahibi+1 yılBen seviyosam ahtapot olurum ya, cocuk olalim isterim hic bir konuda kirmayalim birbirimizi isterim
Cevap sahibi+1 yılSarmak isterim iste her konuda birbirimize simsiki sarilalim hep beraber olalim isteirm
Klasik tc erkeği
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılYok maalesef yani öyle görünüyor 😏
17 Yorumla- +1 yıl
Aaa öyle deme bir yerlerde sana göre biri çıkacaktır eminim kötü düşünme lütfen 😘
- +1 yıl
İnşallah olumlu düşün bak neyi düşünürsen onu cekersin kendine
- +1 yıl
Bu daha mantıklı 😂
romantizm doğru zamanda doğru yerde doğru kişi ile olur umudunu kaybetme
00 YorumlaBir kız arkadaşa ihtiyacım var korkma sapitmam
17 Yorumla
+1 yılOnlar artık prim yapmıyor laflada pilav bismiyor
08 Yorumla- +1 yıl
Bu dediğim şeyi de anlamadın ya pes yani
- +1 yıl
Hayır genel bir cevap
- +1 yıl
Sen evlenme bence
- +1 yıl
İyi geceler o zaman
+1 yılAynı dusunuyoruz maalesef.
09 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi düşünen birileri olduğuna sevindim
- +1 yıl
Peki sen konuşmada öyle olmasına mı takiksin yani gercekte seni arzuladigini görünce de mi sogursun?
- +1 yıl
Bende ama öyle olunca yalnız kalacağız
- +1 yıl
Sanki imkansız gibi elbet sana karşı bir arzusu olduğunu istemeden de olsa belli ettirecek yani bu devirde öyle bence
Bazen uzaklarda ararsin ama yakınındadir 😁
00 Yorumla
+1 yılVar ama sen doğru kişiye şans vermiyorsun
00 Yorumla
+1 yılVar sana denk gelmemiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılNerde konuşuyorsun ona göre söyliyim cevabı
00 Yorumla
+1 yılHahahahahahaha bu cok iyidi la :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer önüne gelenle konuşmayacaksın demek ki.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Nasıl davraniyor
00 YorumlaSevişmeyeceksek iletişim kurmanın bir anlamı yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Düzgün adamların değeri biliniyor mu ki
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. He yaa herkes o modda takılıyor 🙄🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş ve Sohbet dersen burdayım ben
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aynısı kızlar içinde geçerli
00 YorumlaAga cinsellik de iliskinin bir parçası
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSapıtmayana da ezik gözüyle bakarsın
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle öyle.
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım