Aşk İlişkileri En son ayrıldığınız sevgililiğiniz kaç ay sürmüştü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor benim 2 ay sürdü pek uzun ilişki beceremiyorum sanırım. sevgilim olmadı 1-3 ay 3-6 ay 6 ay üstü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl gngngngn Güncellemeler+1 yıl gncell En son ayrıldığınız sevgililiğiniz kaç ay sürmüştü? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ahahha ben sadece 5 ay evli kaldım ailesi ile yaşamak istemediğim için beni boşadı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl yuh ciddi mi bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vallahi yemin ederim tek kelime etmedi ayrı ev istiyorsan güle güle dedi gel de bu erkeklere güven işte Yorumla Soran +1 yıl ankete katıldın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ☺️ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Uzerimde nazarmi buyu. u var analamadim 3 ayi gecmio 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kaç tane denedin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 kisi oldu koca omrumde oda ikisi dul bebekliydi yani ben karaktere bakiyorum ama ne bulim kariyer duyenmi dersin vs sadece gezip tozmak istiyorum diyenmi bend eo yuzden ulkeyi terk ediom yuet disina gidiyorum calismaya😃 Yorumla
Zodiacmı Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl 2 hafta bir insan bu kadar çabuk değişebilirdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1 ay bile değil Yorumla Zodiacmı +1 yıl Bazı insanlar böyle neden böyle bilmiyorum ama sanırım ilişkiye başlayınca baskın olmak kontrol altına almak istiyorlar Yorumla
Heavenman Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 10-15 gün. Farklı yapılar diyelim. 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. 3 sene 1 1 Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl Çok bile Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. 35 ay 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 3 aylık süreden sonra ayrıldım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden ayrıldın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok hırslı olduğu için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ahahha ben sadece 5 ay evli kaldım ailesi ile yaşamak istemediğim için beni boşadı
yuh ciddi mi bu
Vallahi yemin ederim tek kelime etmedi ayrı ev istiyorsan güle güle dedi gel de bu erkeklere güven işte
ankete katıldın mı
Evet ☺️
Uzerimde nazarmi buyu. u var analamadim 3 ayi gecmio
kaç tane denedin ki
3 kisi oldu koca omrumde oda ikisi dul bebekliydi yani ben karaktere bakiyorum ama ne bulim kariyer duyenmi dersin vs sadece gezip tozmak istiyorum diyenmi bend eo yuzden ulkeyi terk ediom yuet disina gidiyorum calismaya😃
2 hafta bir insan bu kadar çabuk değişebilirdi
1 ay bile değil
Bazı insanlar böyle neden böyle bilmiyorum ama sanırım ilişkiye başlayınca baskın olmak kontrol altına almak istiyorlar
10-15 gün. Farklı yapılar diyelim.
Beş buçuk sene sürdü..
3 sene
Çok bile
35 ay
3 aylık süreden sonra ayrıldım
neden ayrıldın
Çok hırslı olduğu için