Aşk İlişkileri Hiç bahane ile eski sevgilinize mesaj attınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Hiç bahane ile eski sevgilinize mesaj attınız mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
StoneeCold Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Yok, yapmam öyle şeyler. Yazacaksam bahanesiz yazarım. 1 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bahane hiç etmedim... Yazmak istediğimde yazdım. Ama artık istemiyorum ve yazmıyorum... 0 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Atmadım. Birine yazmak istersem yazarım, bahane aramam. 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yazdım 23 Nisan 'dı çocuk bayramını kutladım. Harika bir bahaneydi ajsjxjxkdkfkflflflfpgf 0 0 Yorumla
ReuxKabadayı Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bahaneye ihtiyacım yok ki malın o kadar çok yalanı var ki ömür boyu yüzüne vuracak mesaj hakkım var kfjsks 1 0 Yorumla
daaeda Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendini üzersin unutmak en iyisi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl bir araya geldiğimiz zaman zaten hep birbirimizi yoruyoruz ama unutamıyorum da Yorumla Soran +1 yıl 1 yıldır alkol kullanmıyordum yine başladım zaten kızın beni o kadar üzmesinden sigarayı da arttırdım işime gücüme odaklanamıyorum Yorumla daaeda +1 yıl Peki onun umrunda mısın sence Yorumla daaeda +1 yıl Yapma bunu kendine Yorumla Soran +1 yıl barıştık bu arada Yorumla Soran +1 yıl umarım yine ayrılmayız iyi gidiyor her şey Yorumla Soran +1 yıl herşeye rağmen seviyorum onu Yorumla daaeda +1 yıl Hayırlısı olsun valla ne diyim Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İnsanlarla uğraşmak beni yoruyor. Atmazdım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 3 kere ayrıldık bir araya gelince birbirimizi çok yoruyoruz ama yine unutamadım Yorumla
Sedef_000 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yazmak istersem yazarim bahane falan aramam 0 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır atmadım 0 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hyr asla atmam 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Mal değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yok, yapmam öyle şeyler. Yazacaksam bahanesiz yazarım.
Bahane hiç etmedim... Yazmak istediğimde yazdım. Ama artık istemiyorum ve yazmıyorum...
Atmadım. Birine yazmak istersem yazarım, bahane aramam.
Yazdım 23 Nisan 'dı çocuk bayramını kutladım. Harika bir bahaneydi ajsjxjxkdkfkflflflfpgf
Bahaneye ihtiyacım yok ki malın o kadar çok yalanı var ki ömür boyu yüzüne vuracak mesaj hakkım var kfjsks
Kendini üzersin unutmak en iyisi
bir araya geldiğimiz zaman zaten hep birbirimizi yoruyoruz ama unutamıyorum da
1 yıldır alkol kullanmıyordum yine başladım zaten kızın beni o kadar üzmesinden sigarayı da arttırdım işime gücüme odaklanamıyorum
Peki onun umrunda mısın sence
Yapma bunu kendine
barıştık bu arada
umarım yine ayrılmayız iyi gidiyor her şey
herşeye rağmen seviyorum onu
Hayırlısı olsun valla ne diyim
İnsanlarla uğraşmak beni yoruyor. Atmazdım
3 kere ayrıldık bir araya gelince birbirimizi çok yoruyoruz ama yine unutamadım
Puuuuffff yok be ne gerek var 😒
öyle şeyler yok bende
Yazmak istersem yazarim bahane falan aramam
Kedim görüntülü aramıştı flörtümü keksmsmsmsk