evet evet durum eşitlenmeye başladı.. bizde artık yedekliyoruz beyler sizin gibi.. bu olmazsa öbürü olur diye yeşil ışık yakıyoruz beklemede tutuyoruz sonra asıl sevgilimizden ayrılınca yedekteki sevgilimizi yara bandı olarak kullanıyoruz... sizden öğrendik güzel bir şey kadınların korktukları şeyi artık kadınlar da bizzat yapıyor bence dikkatli olun yelkenleri hemen suya indirmeyin.. 😄💖
Gitti ağalar paşalar, aşktan gözü kör olan kadınlar. kızlar da artık yedekliyor mu?
Yalnız erkekler için sorun yok erkeklere koymaz sizin için sorun var s. ikilenn sizsiniz tebrik ediyorum yürüyün bee o.. bulugunuzlaa şöyle bir savutturun Avrupalı kızlar sizi görsün de kıskansın sizin gibi o.. buu olamadıkları için Türk kızları ne güzel o.. bulukk yapıyor desinler
valla çok güzel de erkekler neye uğradığını şaşırıyor ayrıca ilişki deyince aklına sadece cinsellik mi geliyor? bu üslubun da hiç hoş değil aramızda samimiyet yok ona göre laflarını seç konuya gelince sizin yaptığınız ne oluyor peki?
Evet biliyoruz çoğunuzun yedekte eleman tuttuğunu. Geçmiş ilişkilerime bakıyorum hepsi stoklu çalışıyordu, o yüzden iyilikle değil, şerefsizlikleriyle anlıyorlar. 😀
ahahaha şerefsizlik böyle bir şey mi? 😍 ya bende diyorum neden biz söyledikçe gururlanıyorsunuz bizde artık gurur duyacağız kafa yormamak ne kadar güzel