Daha sonra tekrar olması mümkün mü, var mı ilk başta olmayıp sonradan kavuşanlar?
Oldu
Olmadı
Kaderse varsa illa bir yerde denk geliyor
Olmayınca olmuyor:(
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha sonra tekrar olması mümkün mü, var mı ilk başta olmayıp sonradan kavuşanlar?
Benim şuanki ilişkim tam bu şekilde başladı. Birbirşmşze karşı bırseyler hıssediyorduk ama açılamadık bır turlu sonra o askere gıttı 6 ay göremedım onu. gelınce iş yerime zıyaretıme geldı 1 defa ama başka bir şehre taşınması gerekiyordu gıttı 1 yıl orada kaldı ayrı düştük ama arkadaş gıbı mesajlaştık yine. Sonra dayanamadı o açıldı bana ve tekrar benim sehrıme taşındı benim için. Gercek aşk seni bulur yeterkı yanlış zamanda olmasın
Vay be diyorsun okuyunca. Arkadaş gibi mesajlaşıyorduk dedin ya arada sırada mı düzenli olarak mı konuşuyordunuz.
Arada sırada konuşurduk. Zaten askerde çok az konusablıdık hızlı saklı telefon buldu. başka şehre gıdınce sık sık mesajlaştık bana aşık olduğunu soyleyıp yıne benım sehrıme taşındı
Benimde sevdiğim biri vardı arada sırada konuşuyorduk ama o yazmıyordu. Ben dört yazıyorsam o bir kez yazdı. Bende dayanamayıp açıldım. Açılmayıp beklemeli miydim sizin gibi olur muydu diye düşündüm şu an.
Yazmıyorsa sevmıyordur emin ol. Yazmayan sevmeyen kadının uzerıne düşünce aklını çelip ıkna edebılıyrlar biz ılgı delısı olduğumuz ıcın ama erkek öyle değil sevemiyorsa üstüne gıtsende bıraey degısmez
Açılınca ne dedi peki
Ama ben her yazdığımda çok samimi konuşuyordu
Cevap
3Cevap
hayatımda ilk defa oldu o da sanaldan instagram üzerinden allah yolunu açık ve bahtiyar eylesin geleceği parlak olsun kısa bir maceraydı.
Hayır olmadı
Çok şanslısın
Mazoşist misin? Öyle çok canım yanıyor ki
Nasıl bir şey biliyor musun, ömrün boyunca kalbinde kalacak. orada olmasından çok huzurlu olacaksın ama yanında olamadığı her an kalbinde bıçak gibi bir acıya neden olacak. Ne başkasını düşünebileceksin ne de dahil edebileceksin. içinde hiç kapanmayan bir yara gibi kalacak..
Hoşlandığımı söyledim ilk deneyelim bir süre dedi sonra vazgeçti..
Evet senin
İçimi yakıyor şu an
Yaş kaç
22
Okuyor musun sen de ben de 22
Evet
Aa bölümün nee
Finans yönetimi
Anladım konuşmak istersen
Senin ne bölüm
Öğretmenlik benim dee
Nasıl atlattın hiç yaşanmaması ve yaşanmayacak olması çok kötü insanın içini parçalıyor
Gizliden çıkayım mı konuşuruzz
Cık
Gel
oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?