Bugün çok üzüldüğüm ve utandığım bi olay yaşadım (üst aramasında görevli bir kadın görevini suistimal ederek resmen beni taciz etti). Akşam eve geldiğimde bunu erkek arkadaşıma anlattım ve kendisinin doktor muayenelerinde bi taraflarını açmak zorunda kaldığını vs anlatıp yaşadığım korkunç durumu normalleştirmek için elinden geleni yaptı. Ama muayene olmakla bu durum o kadar alakasız ki... Ben sadece nasıl hissetiğimi anlasın ve bana destek olsun istedim. Tek isteğim duygularımı anla normalleştirmeye çalışma dediğimde "Oldu bi kere normal böyle şeyler, olaya normal diyerek seni rahatlatıyorum. " dedi. Daha önce de bir şeylere üzüldüğümde de ciddiye almaz bunu mu dert ediyosuna getirirdi. Normalde küs yatmazdık ama bana git yat uyuman lazım dedi... Acaba gerçekten iyiliğimi düşündüğü için mi böyle umursamaz davranmaya çalışıyor anlamıyorum. Ama o kadar çok uyardım ki sadece bana destek olmanı istiyorum bi çözüm bulmanı ya da yaşadığım duyguları değersizleştirmeni istemiyorum diye. Siz de böyle şeyler yaşıyor musunuz? Ona daha nasıl anlatabilirim derdimi? (yaşım 20 ve 2 senedir birlikteyiz)
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu silmek istiyorum şikayet eder misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer