Çok iyi anlayabiliyorum sadece maddiyat için benimle konuşuyorlar benimle sevgili oluyorlar beni sadece ben olduğum için seven kimse yok bu yüzden evlilikten de soğuttular iyice
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhabalar bir asker cocugu olarak yaziyorum. yanlis anlasilmasini istemem fakat cocukken babamin pesinde bir suru kadin vardi annemle surekli kavga ederlerdi hakli olarak, ben askerlerle kadinlarin cikmasinin tek sebebini para olarak dusunmekteyim yasamis görmüs birisi olarak, size şunlari diyebilirim ki size deger veren birisi illaki olucaktir sizi siz oldugu icin seven, bu yuzden dogru kisiyi beklemeniz lazim. kendinize dikkat etmeniz dilegiyle~
116 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim maalesef söyledikleriniz doğru Ben günü Birlik ilişkilerden ziyade ciddi düşünerek evlenmek istiyorum ama bakıyorum hep param için param için benimleler daha gerçekten beni ben olduğum için seven birini görmedim lise zamanlarımda vardı keşke o zaman derslerinden biraz zaman ayırıp ilgilenseydim diyorum şimdi
- +1 yıl
Maalesef durum boyle ama eminim ki karsiniza sizi seven bir insan illaki cikicaktir cunku bu hayatta kotu insanlar oldugu kadar iyiler de vardir bende asker olmak isterdim fakat babam yuzunden travmalarim kaldi biraz cok zor bir meslek
Soran+1 yılBabanın rütbesi neydi
- +1 yıl
Kidemli bascavus biraz fazla iskolik ve psikolojisi bozuk surekli sınır ve dogudaydik zor meslek insani cok etkiliyor sabahlara kadar mayin aradigi gunleri hatirlarim en sonunda ne ettiyse kendisine ve bize etti diyebilirim yillar once annemle aile ici siddet yuzunden ayrildilar
Soran+1 yılTahmin ettim zaten ya maalesef uzman çavuşlar bile astsubaylar kadar yük altına girmiyor bütün ağır sorumluluklar başçavuşların ve astsubayların omuzlarında psikolojik olarak Teğmen yüzbaşı binbaşı gibi rütbeler daha rahat oluyor
Soran+1 yılAnlayabiliyorum sizin neler yaşadığınızı çünkü askeriyede birçok stresli şeyler yaşayıp eve gelip sakin olmak psikolojisini dengede tutmak çok zor oluyor bir insan için Ben de konuşuyorum başçavuşlarla gerçekten çok uğraşıyorlar ben çok baskı yapmıyorum başçavuşlara
- +1 yıl
Gercekten cok uzucu ama gercek babamin gozlerimin onunde degistigini gordum benim sacimin teline zarar gelse ortaligi yakicak adam beni dovmeye baslamisti 10 yil oldu gecti, hicbir zaman onu da suclayamadim. Onun icin hersey daha da zor olmali bunu biliyorum bu yuzdende askerlik hayalimden vazgectim. Allah yardimciniz olsun umarim
- +1 yıl
Cidden cok zor meslek :(
Soran+1 yılİyi ki bırakmışsın iyi ki asker olmamışsın çünkü kadın askerlere ne gözle baktıklarını bilseydin ve üstlerin kadın askerlere karşı amaçlarını aralarında konuştuklarını nasıl mobbing yaptıklarını bilseydin hiç böyle bir hayal bile kurmazdın Ben de şu an mesela KPSS çalışıyorum öğretmenliğe geçiş yapmak istiyorum
- +1 yıl
O zaman iyi ki bırakmısım~
Şu an guzel sanatlar fakultesindeyim resim bölümü okuyorum umarim gönlümüze göre olur hersey
Soran+1 yılEn iyisini yapmışsın asla pişman olmazsın.
emin ol amin inşallah gönlümüze göre olur- +1 yıl
Amin insallah 🎀
Soran+1 yılÖğretmen olacaksan da mutlaka yükseklik falan yap ve üniversitede akademisyen ol ben yüksek lisansa falan başladım ALES Dil KPSS çalışıyorum günde 2 3 saat ilerde uygun bir zamanda üniversiteye geçmeyi düşünüyorum sen de öğretmen olup kendini geliştirmeyi bırakma
- +1 yıl
Cok tesekkur ederim resim ogretmenligi atamalari zor yinede hedefimi degistirmek istemiyorum cunku su hayatta bana iyi gelen tek sey sanat, umarim ikimizde ogretmen oluruz bi gun
Soran+1 yılUmarım bir gün meslektaş olmak dileğiyle kendine iyi bak kardeşim
- +1 yıl
Umarim sizde kendinize iyi bakın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana göre maddiyattan çok kendini ne kadar geliştirdiği ve saygı seviyesi çok önemli
051 Yorumla
Soran+1 yılYa işte ne kadar geliştirirse geliştirirsin insanların mentalitesi paraysa lise mezunu da ilkokul mezunu da üniversite mezunu da çok belli ediyor ve bu gerçekten çok itici
Cevap sahibi+1 yılPara dediğin şey eninde sonunda biter bilgi ve karakter öyle mi. Ben asla bakmadım sevgilim olurken maddiyata hep konuşma tarzı zekası kendine bakması falan ilgimi çekti
Soran+1 yılÖyle olması gerekiyor zaten ama gel gör ki maalesef maddiyata önem vermiyor diyebileceğim hiç kimseyle karşılaşmadım ve daha çok üniversiteli ya da üniversite mezunu insanlar bunu yapıyor eğitimli hayata bakış açısı daha farklı diyebileceğimiz kişiler nedense daha çok maddiyatçı oluyor Bir gün bir tanesi mesaj attı bir şey rica edebilir miyim diye buyurun dedim hesabınızda varsa 100.000 TL gönderir misiniz dedi direkt daha 2 gün oldu bu olay yaşanalı insanın psikolojisi bozuluyor bunları görünce
Cevap sahibi+1 yılBen de üniversite okuyorum ama böyle düşünüyorum maalesef erkekler kendilerine maddi yük olacak tipleri seviyor zamanında bu yüzden aldatıldım anlayışlı olduğum için
Soran+1 yılYa küfürlü bir laf var yani seveni severler falan gibi bir şey maalesef birçok insan da bu geçerli eziyet ettikçe zevk alıyorlar sanki daha sonra maddi bataklığa sürüklenip saçma bir çıkmaza giriyorlar böyle olan arkadaşlarım da oldu kız için krediler çektiği yüzükler aldı pahalı hediyeler şunlar bunlar ama kız en sonunda bastı tekmeyi ve hâla kredi ödüyor
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamayın ama arkadaşlarınız safmış yani siz tedbirli olun bir insanın mesleği yüzünden sevgili olmak mantıksız. Para önemli ama bir insanı hayata alacaksa bir insan öncellikle psikolojik yapısına ve karakterine bakmalı. Ali koç gibi olup küfürbaz kendini eğitmeyen biriyle normal maddiyatlı biri kendini geliştiren saygılı biri varken bence de Ali Koç gibi olanı parası var diye seçiyorsa bu kendine saygısızlik kişinin bence
Soran+1 yılHaklısın tabii ne kadar karşıdaki kişinin maddi durumu iyi olsa da ömür boyu stres içinde sürekli kavga ederek yaşamak zulüm olur insana �şte bu yüzden doğru insanı bulmak konusunda korkmuyor değilim düşünsene birisine hayatını veriyorsun ve değişiyor bir anda boşansan da o senden artık ayrılmıyor ve hayatın mahvoluyor gerçekten çok büyük bir risk evlenmek
Cevap sahibi+1 yılŞahsen ben sevgili yapmaya bile korkuyorum çoğu kişinin psikolojisj bozulmuş şiddete eğilimli maço küfürbaz yalnız kalmak daha iyi fikir geliyor bazen
Soran+1 yılYa çok şükür bizim rütbelerde çok bir stres durumu olmuyor üzerimizde fazla baskı yok ama astsubaylar uzman çavuşlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim onların gerçekten psikolojisi bozuluyor adamlar ne yapacağını bilemiyor ve zaten dışarıda da sivil hayatta dediğin gibi psikolojisi bozuk çok insan var kime güveneceğini bilemiyorsun ilk başta normal konuşuyor daha sonra anlayışsız umursamaz saçma sapan bir insana dönüşüyor o yüzden gerçekten aklı başında mantıklı karar verebilen biri olması lazım ama işte ülkemizde erkeklerin çoğu kumarbaz olmuş kadınların çoğunuda sen benden daha iyi biliyorsun zaten onların içindesin anlatmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısınız umarım gönlünüze göre bulursunuz birini. Ben zaten iyice kalkanımi aldım bir de biraz çok ince düşünen tipim o yüzden korkuyorum kariyerime odaklanıyorum bazı kızlar var kekolarla falan takılıyor öyle görünce üzülüyorum kızlara
Soran+1 yılMaalesef insanların verdiği yanlış kararlar sonucunda görüyoruz haberlerde neler olduğunu benim de bir arkadaşım var mesela erkek arkadaşı defalarca kez bu kızı aldattı defalarca kez azarladı bağırdı çağırdı sövdü ama o kız hala seviyorum diyor bu kişiyle de mesela aramdaki her şeyi bitirdim engelledim sadece arkadaşımdı ama bu kadar saplantılı insanlar işte hem kendine zarar veriyor hem etrafındakilere zarar veriyor saçma sapan kararlar verip hayatlarını bitiriyorlar. Kendi duruşu karakteri saygınlığı olan kadınlar gerçekten Elmas gibi çok zor bulunuyor insanlar iyice gevşekleşti
Cevap sahibi+1 yılÖzgüven düşüklüğünden de oluyor ama cidden kötü bir durum ya burada da görüyorum adam hiç yerine koymuş daha hala peşinde koşuyor üzülüyorum da şahsen bir insan için gururlarıni hiçe saymalarini. Ben sildigim insanı sildigim an biter asla bir daha ne yazarım ne ararım bana ne yani saygısızlik yapmış bir kişinin peşinden koşacak kadar gurursuz değilim şahsen. Yine de umudunuzu kaybetmeyin sizi hakedecek birileri vardır illa koskoca dünyada
Cevap sahibi+1 yılBiraz kendimi böyle övmüş gibi olduysam da kusura bakmayın sevmiyorum aslında kendimi ovmeyi sadece kendimden örnek vermek anlamında yazdım
Soran+1 yılYok ya bu kendini övmek değil yani öyle kendini öven insanlar gördüm ki emin ol seninki sadece kendinden bahsetmek olabilir yani övmek övünmek çok başka bir şeymiş onu gördüm gittiğim yerlerde 😂
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun illaki sağ duyulu ne olduğunu kim olduğunu bilen birileri çıkacaktır karşımıza bekleyelim bakalım ama öyle biride direk yazarmı yoksa benim mi bulmam lazim bilemiyorum şu an sadece bana yazanlarla konuşuyorum belkide ondan bulamıyorum ama insan nerden nasıl neye göre bulurki öyle birini
Cevap sahibi+1 yılBence bir kriteriniz olsun karakter bakımından ona göre eleme usulü yaparsanız. Kizlar cesaretliymis yine bilmiyorum ama askerlerden korkuyorum ben arkadaşımın eski sevgilisi askerdi adam tam böyle kafasında falan kuruyordu travma kaldı herhalde zaten birde ince düşünüyorum her şeyi. Umarim bulursunuz kriter olayını yaparsanız en azından düşünce ve karakter yapınıza birilerini bulursunuz bence
Soran+1 yılYa zaten kriterlerim var ben gerçekten çok zor bir şey değil yani benim istediğim şeyler sadece sadakat Sevgi ve sağlam bir karakter istiyorum bak görünüşü tipi giyimi kuşamı Emin ol hiç önemli değil bu üç şeyi bulmak çok zor olmamalı bu zamanda ama işte herkes senin gibi değil bak ne güzel kendini geliştirmişsin konuşmalarından belli ediyorsun zaten ama işte sokağa çıktığın zaman çok saçma sapan alakasız insanlar var herkes lay lay lom hayat yaşıyor ciddiyet göremiyorsun çok fazla. Baktığın zaman kadına bu benim çocuklarıma annelik yapabilir mi diyorum mesela o gözle değerlendirme yapmakta çok faydalı oluyor seçim konusunda
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama ama konuştukalrindsn bu dediğin kriterlere yakın olanı bile çıkmadı mı. Ben biraz erken olgunlaştım ama benim de çocuk ruhum var biraz
Soran+1 yılMaalesef çıkmadı şimdi bu söylediklerim sana çok basitmiş gibi gelebilir ama gerçekten bu kriterlere yakınmış gibi görünen ama asla bunlarla alakası olmayan insanlarla dolu her yer. Onun dışında çocuk ruhu bende de var Ben de sevdiğim insanların yanında çocuklaşırım güleriz oynarız yazın tatile çıkarız tur yaparız şehir şehir gezeriz maceracıyız beni çok ciddi biri zannetme yani aslında samimi olduğum kişinin yanında çok Güleç biriyim çeşitli etkinliklere gideriz arkadaşlarla. Gayet sosyal ve güler yüzlü biriyim ama tabii nerede nasıl davranılması gerektiğini biliyorum her yerde gülmem 🙂
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama askeriye tayfa biraz ciddi oluyor yanlış anlama ama bence dış görünüşün falan iyiyse, biraz kasliysan görücü usulü falanda talibin olur bence ama haklısınız bir yönden de çoğu kişi çıkarcı olmuş
Soran+1 yılYa zaten milli sporcuyum ben. görücü usulü gittiklerimiz oluyor annem götürüyor ama onların da sorduğu gene maaş para Ben de olmaz deyip kalkıyorum gidiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSende biraz şanssızmissin ya normal çalışan olsaydın asgarî alırdın askersin diye de maaş konuşulması iğrenç bir şey yanlış anlama
Cevap sahibi+1 yılPara önemliyse bile ilk planda psikolojik olarak sağlığı karakteri önemli ya bazı insanlar maalesef insanı para olarak görüyor bu da üzücü
Soran+1 yılBendeki şanssızlık mı yoksa düzgün insanlar azaldı ortammı bozuldu😂 benmi yanlış yapıyorum acaba
Cevap sahibi+1 yılOrtam çok bozuk ya ben de maddi yük olmadım diye maddiyatiyla ilgilenmedim diye aldatıldım yani hayat değişik ya cidden. Umarim bulursunuz doğru kişiyi umudunuzu kaybetmeyin
Soran+1 yılAldatılmakta kötü ya işte o tip insanlar aldatır ve ben ilerde bu gibi durumlardan korktuğum için bu kadar temkinliyim sonuçta 1 kere gelmişim ve eve geldiğimde kötü bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum açıkçası sen o seni aldatan kişiyle evlenmiş olsan ne olacaktı mesela şimdi
Cevap sahibi+1 yılEvet o da var travma kalıyor insanda bir de ama bir insan 1 ayda karakteri hakkında ipucu verir
Soran+1 yılAynen öyle bir ay bile değil hatta bir hafta içinde çözebiliyorsun büyük oranla karşındaki kişiyi. Peki sen nasıl çözemedin ne kadar zaman sonra aldattı seni
Cevap sahibi+1 yılAyrıldıktan sonra anladım sevgililer gününde hediye eşya vardı sordum arkadaşım doğum günüme getirdi demişti sonra ayrıldıktan sonra bu kızla eğlence merkezine falan gitmiş anlayacağın ikimizi aynı anda yürütmüş gibi bir şey şaka gibi 😂
Cevap sahibi+1 yılEn üzüldüğüm nokta da ben aç karnına gezdirdigini biliyorum ben zaten kendi paramı öderim de insan bir der yani yemek yemeye gidelim diye bı de o aralar hastaydım biraz ama ben de saflık gittim insan yerine koydum olan bana oldu
Soran+1 yılBak şimdi ben kızlardan şikayet ediyorum ama erkeklerin de kızlardan geri kalır yanı yok bizimkilerde de çok fazla aldatma vakası var maalesef. Kaç yıllık sevgilindi senin o mesela ya da kaç aylık
Cevap sahibi+1 yıl2 aylıktı, zaten exini unutmamış anladığım an da ayrıldım ayrangonullu biriydi aman iyi ki de hayatımdan çıkmış karakter olarak çok farklı dünyanın insanıymisiz onu anladım
Soran+1 yılYani onun gibi bir insana senin gibi bir insan pek layık değilmiş galiba yanındaki insanları aç gezdirmekte yani ne diyeyim cimrilikten daha öte bir şey.
Soran+1 yılİyi en azından kısa sürede uyanmışsın olaya 2 yılda 3 yılda aldatıldığını anlamayan birçok kişi var ve hatta bu aldatan kişiler evlenen insanlar var işte onların hayatı cehennem gibi oluyor bir yerden sonra bu yüzden dikkatli seçmek lazım eşimizi sonuçta uzun bir hayat yaşayacaksın onunla birlikte
Cevap sahibi+1 yılBen zaten öderim paramı hani söylese bile yeterli olurdu ben söyleyemedim çünkü maddi durumu sıkışık falandı biraz mahçup olmasın diye
Cevap sahibi+1 yılBen böyle giderse sap kalırım büyük ihtimalle çoğu erkek cepte görüyor parasını yemedigim için 😂
Soran+1 yılBak ne güzel düşünmüşsün işte o seni anlayamamış demek ki boş ver 😉 Yok ya senin gibi olan kişi sayısı gerçekten çok ama çok az senin sap kalacağını hiç sanmıyorum öyle düşünme mutlaka değerini anlayan birisi karşına çıkacak bir gün bu pek uzun sürmez 😂
Cevap sahibi+1 yılFenerbahçe şampiyon olursa belki benimde karşıma doğru kişi çıkar 😂
Soran+1 yılAhahahaha bu sene şampiyon olacak diyorlar 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSözde her sene oluyorlar onlar Ali Koç gidecek daha şampiyonluk yok ortada en son şampiyon olduklarında dolar 2 liraydı 😂😂
Soran+1 yılBu sene şampiyon olma ihtimalleri daha yüksek bence takım baya iyi sen Galatasaraylı mısın 😂
Cevap sahibi+1 yılBeşiktaş 😂
Soran+1 yılOhoooo senin durum daha vahim o zaman sen bu doğru kişi konusunu pek takımlara bırakma bence 😂 bu işler takıma kaldıysa benim hiç şansım yok 😂
Cevap sahibi+1 yılBence umudunu kaybetme sporcuymususn, askersin karakter olarakta iyi birisine benziyorsun yani seni seven biri çıkar
Soran+1 yılYa tabiki öyle kendimden yana sıkıntı yok zaten. inşallah karşımdada düzgün birisi çıkar dediğin gibi. Seninde karşına düzgün biri çıkar inşallah 😉
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, kusura bakmayın vaktinizi aldiysam eğer
Soran+1 yılYok ya ne vakit kaybı saçmalama konuşmak istersen yazabilirsin hemen göremiyorum Google da olduğu için bildirim gelmiyor ama mutlaka cevap veririm
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim iyi günler size umarım gönlünüzce olur her şey ☺️
Soran+1 yılRica ederim sende kendine iyi bak görüşürüz 🙂
Soran+1 yılBurçların çok önemi var mı sence ilişkilerde
Cevap sahibi+1 yılHayır bence karakter önemli
Cevap sahibi+1 yılBu arada evrim ağacı diye bir sayfa var YouTube de orada da aslında koskoca bir saçmalık olduğundan bahsediliyordu yani burç işleri boş
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlar formaya mesleğe düşer çünkü hemen etkilenirler.
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef kardeşim güvenebileceğim insan göremiyorum hiç
- +1 yıl
Aynen öyle hayırlısı olsun
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Doğru biri illa cikar karsina bide genel de bazi kizlar asker istiyo hayali bu yani vede maddiyata da cogunlukla onem verirler
08 Yorumla
Soran+1 yılYa asker istiyor da işte asker istemesinin sebebi vatan sevdası mı yoksa cebindeki parası mı önemli olan bu paraya değer veren biriyle evlenip hayatımı alt üst etmeye hiç niyetim yok bu yüzden korkuyorum evlenmekten
Soran+1 yılİşte o cidden sevenler ve bu mesleğin ağırlığını bilenler bayağı bir azalmış gibi görünüyor annemin bulduğu kızlar bile konuşmaya gittiğimde maaşımı soruyor merak ediyor görücü usulünde bile artık iş yok yani
Soran+1 yılYok ben öyle ille evleneceğim evleneceğim diyen biri değilim ama geçmişte yaptığım hatalarını artık tekrar etmek istemiyorum her şeye tövbe ettim ve gerçekten sağlam bir evlilik hayatı kurmak istiyorum sadece hemen olsun demiyorum ama insanlar çok farklı umudum düşük
Soran+1 yılYok ya basit şeyler için tanışmıyorum zaten kimseyle niyetim hep ciddi benim ben zaten biriyle konuşuyorken başka birisiyle de konuşmuyorum ama çok kısa sürede karşımdaki kişi kendini belli ediyor zaten yok yurt borcum vardı yok Kredi borcum geldi şu telefonum olsa çok güzel olur şöyle bir elbise mi olsa çok güzel olur ya hiç param kalmadı falan filan bir görsen gerçekten miden bulanır
+1 yılSende ilk önce askerim deme o zaman mesleğini başka söyle bakalım seven çıkar mı
01 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemek bana göre değil ya Ben yalan söyleyemiyorum ki eğer gerçekten beni ben olduğum için seven birisi denk gelir ve ben ona ilk konuşmalarımızda yalan söylersem ileride pek sağlıklı bir ilişki olmaz Güven problemleri yaşanır
Gizli Üye(18-24)+1 yılDertleri maddiyatsa dilencilik yapsınlar emin ol daha çok para var
01 Yorumla
Soran+1 yılOnların yaptığıda zaten modern dilencilik
Yanlış yerde arıyorsun demekki
03 Yorumla
Soran+1 yılBen aramıyorum ki onlar geliyor sürekli
Soran+1 yılAnladım kardeşim çok iyi anladım
Üniforma Fantezisi
03 Yorumla
Soran+1 yılBunlar ziyade para odaklılar diyebilirim
Soran+1 yılAnladım kardeşim
+1 yılKonuşmayın sizde
012 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar mıydı ya vallahi teşekkür ederim sözüm çok basitmiş gerçekten
- +1 yıl
Yok yani öyle insanlar ile muhatap olunmaz diye dedim niye kızıyorsunuz ya hu
Soran+1 yılKızmadım ama öyle bi insan olduğunu konuşmadan nasıl anlayabilirim. Ben de istekli istekli lay lay lom konuşmuyorum tabii ki önce ciddiyetimizi koruyoruz ama bu evrede bile utanmadan inek gibi sağacağını açık açık belli eden insanlar görünce hayal kırıklığı oluyor tabii
- +1 yıl
O zaman sizde biraz dikkatli olun derim kariyerli olan sizi sagacak olan değil de ayaklarının üzerinde duran kişilere hayatınızda yer verin
Soran+1 yılZaten konuştuğum insanların çoğunluğu hep üniversite okuyan ya da mezun olmuş kişiler ama nedense kafa yapıları düşünceleri çok farklı ki siz de üniversitede okumuşsunuz galiba biliyorsunuz oradaki ortamları
- +1 yıl
Tabi öyle hatta isin daha da icinde yuksek lisans yapıyorum, onlar sadece diplomalı yani eğitimli Ama öğretimi değiller. Mühim olan eğitimin öğretime donusmesi
Soran+1 yılAynen öyle ama tabii tahsil durumuyla da bu tam net bir şekilde anlaşılmıyor işte insanın karakterinin güçlü olması gerekiyor ona buna yalakalık yapan insanlardan sağlam karakter çıkmaz para için veya herhangi başka bir şey için olabilir bu
- +1 yıl
Allah gönlünüze göre versin efendim ne diyeyim iyi geceler
Soran+1 yılBiraz ağır geldi herhalde 😂
- +1 yıl
Hahaha yok niye
Soran+1 yılSanki biraz zor bulursun der gibi yazdım da o yüzden
Soran+1 yılYazdın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi