EVLENMEME 4 Ay Kala çıkan soruna bakın kafayı yıcem?

Arkadaşlar selam aleyküm kısaca anlatcam bi fikir bulmak istiyorum, şimdi ben evleneceğim kızla 2 ay once nişanlandım Mayıs ayınada gün aldık. Normalde kız tarafına yatak odası mutfak eşyaları beyaz eşya vs kız tarafı alır ama ben sevdiğim kızın ailesi durumu olmadığını bildiğim için kendimiz aldık. hani dedik borca giripde bizim için skntı stres yapmasınlar. Herşeyi aldım tek mutfak tabagı bıcagı kaldı. Şimdi sorun ise kına bilirsiniz kıza aittir. Bizde uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ben İstanbul'da o ise samsunda. Şimdi kına kız tarafına aittir bizlere göre , salon organizasyonu çerezi vs fakat beni arayıp çerez organizasyon size ait dedi bende ilkte hani ben dedim okadar borca girdim şu an organizasyondur o bu hiç gücüm yok ki dedim. Beni baktım annesiyle görüştü anneside öyle diyince tamam hani çerez organizasyon eyvalah dünyavi meseleler sıkıntı yok dedim sorun değil diyip konuyu kapattım şimdide sevdiğim kızda gelmiş bana siz benim annemi babamı strese sokuyorsunuz ben istemiyorum bitircem vs ben de dedimki gene iyi düşünüp dedim önce sakin ol hani dünyevi meseleler ölümden başka herseyin çaresi var dedim rahat ol önümüzde 4 ay var hani bişeyler olur. Oda kalkmış bana babamı annemi strese sokuyoesunuz diyor ulan senin baban annen seni verirken bunları düşünerekten verdi herhalde doğru değil mi tamam ben hani ayıptır söylemesi 600 bine yakın borca girdim genede demedim böyle şöyle. Ben üstüne kalkıp hani moralini bozma bişeyler yaparız vaktimiz var Allah büyüktür diyorum ağzında fikrinde yok bitirelim siz benim ailemi strese sokuyosunuz diyor kaldım işin içinde evi baştan aşağı kurdum herşeyi aldım tek halısı eksik şimdide kalkmış nikahı iptal et ben istemiyorum diyor. Tamam onlarıda anlıyorum durumları el vermiyor durumları yok eyvallah ama ben sırf onlar stres yapmasın diye gelip senin annenene babanayatak odası beyaz eşya gelin alın demedim buna rağmen işin içinde kaldım
EVLENMEME 4 Ay Kala çıkan soruna bakın kafayı yıcem?