+1 yılKıskançlık kadında da var ama erkekte daha yoğundur. Yüksek testosteron oranı, erkekte rekabetçilik ve kıskançlığı daha da keskinleştirir.
Belki şaşıracaksın belki itiraz edeceksin ama gerçek şu. Kadınlar, erkekleri cinsel anlamda değil duygusal anlamda kıskanıyor. Kadında cinsel kıskançlık yok. Kadınlar; uzun boylu, kaslı, büyük penisli kocalarını sahilde boxer giydiği için kıskanmıyor. Hatta kocasıyla gurur duyuyor, ona gururla sarılıyor ve diğer kadınlara şu mesajı veriyor. Bu yüksek değerli erkek benim siz ancak öyle aval aval bakın.
Ama domuz eti yememiş, odipal kişilik bozukluğu olmayan, cuckold olmayan hiçbir erkek, karısını sahilde bikiniyle mayoyla insanlara göstermek istemez. Çünkü erkekte retroaktif kıskançlık dediğimiz hem duygusal hem cinsel kıskançlık var. Çünkü erkeğin bilinçaltı algoritmasında şu var. Kadının aldatma durumunda yaşayacağı istenmeyen bir hamilelik söz konusu olursa erkek kimin çocuğuna babalık yaptığını bilemez. Ama bir erkek, karısına duygusal anlamda bağlı kaldığı sürece o erkek isterse 100 tane kadını köklesin sonuçta o kadın doğurduğu çocuğun kendine ait olduğunu bilir. Ayrıca kadındaki testosteron, erkeğin yüzde 5'i olduğu için kıskançlık duygusu erkek kadar evrimleşmemiştir.
KADININ KISKANÇLIĞININ NİCELİK VE NİTELİĞİ
Yukarıda bahsini etmiştim. Erkek kıskançlığı hem duygusal hem cinseldir. Çünkü bilinç dışı olarak kadının doğuracağı çocuğun kendine ait olduğundan emin olmak ister. Odipal zihinsel karmaşa içine düşmemiş hiçbir erkek, bir p. çe babalık, bir o.. spuya kocalık yapmak istemez.
Kadın ise zaten çocuğu kendi doğuracağı için o çocuğun annesinin kendisi olduğuna emindir.
Bir kadın, evlendiği erkeğin asla geçmişiyle ilgilenmez. O erkek, geçmişinde ister bakir olsun, isterse 100 tane kadının içinden geçsin. Kadın bunu dikkate almaz. Kadın , erkeğin bugünü ve geleceğiyle ilgilenir. Neden? Çünkü erkekte hipergami çıtası yok. Geçmişte bir 10/10 bir onlyflans ile yatmıştır ama 7/10 bir kıza aşık olup evlenmiştir. Kadında ise durum öyle değil.
1. Kadında hipergami duvarı vardır. O yüzden geçmiş ilişkileri ile bugün arasında sürekli kıyaslama yapar. Geçmişindeki erkeği/erkekleri bugünkü kocasıyla hem görsel hem maddi hem de cinsel performans olarak kıyaslar. O yüzden erkekler, kadınların geçmişini önemser. O yüzden en namussuz erkekler bile bakire ya da geçmişinde çok az ilişkisi olmuş kadınlarla uzun süreli ilişki düşünür.
2. Bekarlık döneminde çok ilişki yaşamış kadınların beynindeki oksidosin hormonunun seviyesi düşer ve bu tip kadınlar, kocalarına bağlanma problemi yaşar. Aldatma eğilimleri yüksektir
3. Erkekte testosteron oranı kadından 19 kat fazla olduğu için erkekteki rekabet, kıskançlık ve sahiplenme duygusu kadınlardan daha fazladır. Bu doğadaki bütün erkek cinslerde böyledir. Tavuk kümesine gir bak. 1 horuzun 10 tane tavuğu olur ama tavukların hiçbiri birbiriyle kavga etmez ama 1 tavuğun yanına 2 horozu koy birbirini öldürür. Sebebi, tabiattaki dişilerde cinsel kıskançlık olmaması.
BİR KADIN NİÇİN KISKANIR, NE DOZDA KISKANIR.
Kadınlardakj kıskançlığın niteliği duygusaldır. Şöyle düşünelim. Türkiye erkeklerinin en az %80'i aldatıyor. Kadınların çoğu aldatıldığının farkında. Kadınlar bunu anlar. Üstündeki saç telinden anlar, kokudan anlar, boynundaki morluktan anlar ama kadın ilişkiyi bitirir. Çocuklarını bilmem neyi bahane ediyor. Evliliği devam ettiriyor. Asıl sebebi şu. Erkeğin duygusal anlamda kendisine ve çocuklarına bağlı olduğundan emindir Terketmeyeceğinden emindir. O yüzden evliliği devam ettirir. Dışarıda bulacağı birçok erkeğin daha farklı olmadığını da bilir.
Kadınlar, erkekleri cinsel değil duygusal anlamda kıskanıyor. Bir erkek, maddi duygusal sağlayıcılığını başka bir kadına yapmayan başladığı anda kıskançlık başlıyor kadında.
Örneğin; ülkemize Medeni Kanun gelmeden önce erkekler 4 ve hatta daha fazla kadınla evlilik yapıyordu. Hepsiyle ayrı ayrı gecelerde birlikte oluyordu. Evin erkeği bütün kadınlara adil ölçüde sevgi ve ilgi verdiği sürece kadınlar, erkeği cinsel anlamda kıskanmıyordu. Ama bir kadına aşırı ilgi/sevgi göstermeye başladığı anda diğer kadınların tepkisini çekiyordu.
Bu sosyal hayatta da böyledir. Bir kadın, sevgilisi olan erkeğe başka kadınlar baktığı zaman kıskanmaz hatta bundan gurur duyar ama o erkek, sevgilisinin yanında bir başka kadın için "Şu kadın ne kadar güzel ya"" derse o kadın duygusal kıskançlık krizine girer ve o masadan kalkar gider. Lakin bir erkek, sevgilisi olan kıza başka bir erkeğin dikkatli bir şekilde baktığını görürse orada kavga çıkar.
Sonuç olarak toparlayalım.
Erkeğin kıskançlığı retroaktiftir. Yani hem duygusal hem cinseldir. Hatta bir erkek, ayrılsa bile onu hala bir başka erkeğin yanında görse kıskanmaya devam eder.
Kadının kıskançlığı ise sadece duygusaldır. Erkek, ona duygusal olarak bağlı kaldığından emin olduğu sürece o ilişki yürür. Ne zaman ki erkek duygusal bağı, ilgiyi, sevgiyi keser. Kadın, o zaman o erkeği gözünden çıkarır. Kadınlar, erkeğin geçmişini önemsemez. Kadınlar, ayrıldıktan sonra erkeğin kiminle olduğunu da önemsemez.
31 Yorumla- +1 yıl
Yapılan antropolojik çalışmalara tarih öncesi dönemlerde 17 tane kadına 1 erkeğin kocalık yaptığı tespit edilmiştir. Bu veri bile kadının hipergamik doğasını ve cinsel kıskançlığa sahip olmadığını ortaya koyar.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun sence sebebi kimler Gav, atlığı genişliği mağzur gören Sahip çıkan değer veren korumak isteyen adama saldıran küçümseyen, Bana değer verme ben ortam malıyım diye diretenler kim sence Gerçekten komik yani o bitti şimdi köprüyü geçene kadar seviyomuş gibi yap boş boş yalakalık yap iltifat felan et gönlü hoş olsun çak yolla stratejisine döndü. Neden istediğini alınca bırakmasın ki Erkek değer verecek biri yok ki Vermeye kalksan bana karışıyorsun ego kasıyorsun gibi alakasız saçma bakış açısıyla Resmen değer verdiği için utandırılıyor erkek O zaman onlarda değer veriyormuş gibi yapar sahipde çıkmaz. Cockloadlar gibi yanında ki kadını 10 kişiyle paylaşır gerekirse İşini görünce yollar. Bunu siz istediniz bitti artık değer verme dönemi
30 Yorumla
+1 yılBazı değil bir çoğundan daha delikanlısındır.
Sosyal medya gibi iletişim araçlarının gelişmesi, çağdaşlık safsatası ve buna benzer sosyal ve kültürel değerlerimizin özellikle ve özellikle ahlak yapımızın değişmesi sonrasında türedi bu akıl tutulmaları.
Kadında da erkekte de sahiplik eklerini göremez olduk neticede. Ayrılmalarda, boşanmalarda ceviz kabuğunu doldurmaz nitelikte artık.
Hiç konuşmadan sevdiğini hissettiren bireylerin yerini süslü cümleler kurarken altı boşaltılan ilişkiler aldı.
Toplum olarak bu rahatlığı sevdik biz.
22 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel anlatmışsınız
- +1 yıl
Artık takarsın bir cumhuriyet altını.
+1 yıl⭐Kıskanmak ve sahiplenmek vazgeçilmez duygular, delikanlı kadın, yiğit kadın, harbi kadın ise günümüzde erkeklerden daha fazla. Sünepe erkekler de fazlasıyla çoğunluktalar maalesef. Yaşama biçimleri ruha zarar verdikçe tavırlar da algılar da sapıttı iyice. Zaten bu tek nedenle açıklanamaz. Kaliteli erkeklerin ve kadınların birçoğu yerin altında şu an, nesil olarak ⭐
14 Yorumla- +1 yıl
Evet, misal ben koşa koşa hesap sormaya gider, ağzından burnundan getiririm. Kimseyle paylaşamam ama bunu belli de ederim. Hoşuna gitmiyorsa, naşlayabilir
- +1 yıl
⭐ Aynen ama paylaşabilenlerin zaten tek bir insana sâdık kalma niyetleri yok.. Onlar baştan gevşek ve ruh hastası maalesef ⭐
- +1 yıl
Paylaşabilenler midesiz 😅
- +1 yıl
⭐O da doğru, mide de yok 🙂⭐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMazide kalmasın, kalmamalı yaa ideal erkek kadınını kıskanmalı. Tabii o dışarıda gördüğümüz hödükler gibi kadına sert davranarak değil, tatlı tatlı kıskançlıklar olmalı. Sırf kıskandı diye naz yapmak, trip atmak nedir yaa😄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Dostum kıskanırsın , özgürlüğümü kısıtladı derler , kıskanmazsın sen beni sevmiyorsun derler :D ortası nedir bunun bulamadım
32 Yorumla- +1 yıl
Ağlamayın sızlanmayın be jddjjs
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aslında mazide kalmadı. Bence kadınlarda bu sahiplenme olayı beni sıkıyor, bunaltıyor tarzı bir tepkiye yol açmakta. Erkekse bunu azaltma yoluna gidiyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmayan insan sevmiyordur. Bu devirde her şey basit olduğu için, ilişkilerin seviyesi de aşağılarda olduğu için kimse ne seviyor ne kıskanıyor.
10 Yorumla
+1 yılDiğer femboy, gey boy, crosdres, pres, cd plak vs olanlardan değilim elhamdülillah.
https://youtu.be/AyfImU2Kedc?si=229fTHxhp_0w-rLzBenim ağırlığım onların terazisini bozar 🫠
21 Yorumla- +1 yıl
Adamın dibisi djdj
+1 yılSanırım.. Geçenlerde instagramda denk gelmiştim: Bir davetiyeye müstakbel eşinin adını bile yazmamıştı adam. Yavuz & Zevcesi yazıyordu imrendim. Belki aşırı bazıları için ama bence çok ince bir davranış. İnanmak istiyorum böyle insanlarla aynı dönemde yaşadığımıza
Bu arada adamın adından emin değilim ama önemi de yok bence
13 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten çok romantik 🥹
- +1 yıl
gerçekten mii 🥹 ben abartmış dersin diye düşündüydüm
- +1 yıl
Yoo, katılıyorum sana ince bir davranış :)
Yoooo biz daha ölmedik de sahiplenme ve kıskanma olayının biraz boku çıktı, millet artık bunu ya benimsin ya kara toprağın şeklinde anlıyo. Tabi mevzunun bu şekilde boku çıkınca da boku yiyen yine biz olduk. Durum böyle olunca da amaaaaaan kimin ne hali varsa görsün bana ne moduna girdik. Sahip çıkıyosun her daim bi elini omzunda tutmaya çalışıyosun ben kendi başımın çaresine bakabilirim oluyo, e ozaman ben ne tamam varım diyosun ha ayrılmak istiyosun yani deniyo. Sonra çıldırıp ne halin varsa gör diyince yine biz suçlu oluyoruz. Arkamızdan da adam olup bana sahip çıksaydı böyle olmazdı deniyo. Sabaha mı bırakalım napalım siz söyleyin.
12 Yorumla- +1 yıl
Zor valla djd
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi kendime gelin güvey olduğumu hissettiğimden beridir kıskanmıyorum.
Doğrusuda bu zaten. Kadın hangi vasıfla diye sorduğunda erkegin verebilecek bır cevabı olmalı.
Benim hayatımdaki kadına el surebılecek bır erkek henuz dogmadı daha.
21 Yorumla- +1 yıl
🙄 ama doğru olan budur, seninse senindir.
+1 yılYoo hayatımda var. Çok sıkmadan , güzelce anlatarak ya ben şundan hoşlanmıyorum diye söylüyor kendisi. sahiplenmek öyle abartılacak derecede olmamaliiiiii
31 Yorumla- +1 yıl
🧿
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kıskanan ve sahiplenen erkekler/kadınlar mazide kalmadı. Kıskanışdığında buna uyum sağlayacak , anlayış gösterecek partnerler mazide kaldı. Kır dizini otur dediğinde oturacak kadın var mı ki diyelim?
115 Yorumla- +1 yıl
Vardır, neden olmasın
- +1 yıl
Ama her şeyi kabulleneceğini kim söyledi :D işin güzel yanı bu zaten kim napsın kıskançlıktan sonra didişme yoksa kıskançlığı
- +1 yıl
Eskilere göre öyle, yenilere göre böyle. Kıskansın sahiplensin de biz de savunmamızı yapalım hele :D
- +1 yıl
Ayıracaklar. Başka seçenek sunmadık. 😒
- +1 yıl
Biz öyle hak verilmesini beklemiyoruz, hakkımız neyse alıyoruz alooo :D
- +1 yıl
Sorurum ben, sana mı soracam 😅
- +1 yıl
Kim o ya
- +1 yıl
Haaa o Niyazi, soramam çünkü gitmiş
Nedir bu erkeklerin çektiği 😀kıskanırsın nie kıskandır derler 😀kıskanmazsın sen beni artık sevmiyomusun kadına şiddet die çığlık atanlar biyana erkekleri çeneleryle biömür kırbaçlayanlar var 😀 erkeğe şiddete hayır denilen bu günde
19 Yorumla- +1 yıl
Asıl bizim çektiğimiz ne. İstediğimiz herif kıskanmıyor alakasız insanlar kendini sahibimiz sanıp kıskanıyor bir de üstüne trip atıyor, alooo.
- +1 yıl
Sonunda bizi seveni alacağız zaten :D
- +1 yıl
amin
- +1 yıl
Yoo :D her şey ok.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz tv dizileri kıskanma kavramını unutturuyor galiba. Günlerdir sorular görüyorum, sevgilisine grup teklif eden erkekler ve kadınlar acaip çoğalmış. İnsan ancak kıskanma duygusu körelmişse yapabilir bu teklifi.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru
+1 yılBu biraz da kadınların suçu bence..
“ ay beni sıkmasın, ay beni boğmasın.. “ boğma ve sıkma dediği de şey he, “ Üstün biraz açık olmuş bari bir ince şal veya ince hırka tarzı bir şey al “ 😂15 Yorumla- +1 yıl
Üstün biraz açık olmuş mu? Bu kibarlık nerde allasen.
- +1 yıl
Kffk işte olabildiğince kibar bir örnek verdim 😂 mesela yani
- +1 yıl
Çok kibarsınız djdj
- +1 yıl
Üç beş gün tanıdığım trip atıyordu bana hatta numaramı bile duygu sömürüsü yaparak aldı ay benim canım kafam 🤦🏼♀️
- +1 yıl
Öyleyimdir sosyetic dkfk 😂 dermişim ehem
+1 yılKıskançlığımı ben de gösteririm ama öyle sert bir şekilde değil. Otur oturduğun yerde demem. Neden bacakları var ki o zaman kadının. Bacaksız yaratılsaydı hep otursaydı. O herifi sevmiyorum onunla aynı ortamda olmanı istemiyorum derim
124 Yorumla- +1 yıl
Yahu lafın gelişi o
- +1 yıl
Çok sert olmadan gösteririm. Ama bir de bırak kıskanmamayı eşini başka adamlarla paylaşanlar var
- +1 yıl
Kusarsam iyi olmaz sabah sabah :D
- +1 yıl
Kız saat 14:50 sabah mı kaldı şapşik😂😂 ama sen yine de kusma daha yeni yıkandı halılar 😂
- +1 yıl
12:52 🥹 sabah işte.
- +1 yıl
14:53 oldu 12:52 neresi Japonya'da mı
- +1 yıl
Almanya dhsh
- +1 yıl
Öğlen olmuş kalk artık şekerim kahve yapayım içelim
- +1 yıl
Ohoo çalışıyorum kahveyi serum olarak alıyorum artık :D
- +1 yıl
Çalışıyon da nasıl sabah oluyor daha erken kalkmadın mı
- +1 yıl
Sabahlarıma karışma daha yeni aydı günüm :D 9dan beri çalışmaktayım.
- +1 yıl
Peki karışmıyorum. Kolay gelsin ne iş yapıyorsun
- +1 yıl
Kara para :D
- +1 yıl
Güzellik salonu 😂
- +1 yıl
Yok be dhdhs
- +1 yıl
Oto park mafyası 😂😂
- +1 yıl
Şşş mafya falan aramızda 🤨
- +1 yıl
Şşş rahat ol laf çıkmaz benden. Arkadaşlar alın bunu içeri alın alın hadiii😂😂
- +1 yıl
shsha iyi ki çıkmıyormuş laf falan hale bak 😅
- +1 yıl
Laf çıkmıyor dedim polisim demedim 😂 çünkü polis değilim 😂
- +1 yıl
Polis arkadaşların mı var 😒
- +1 yıl
Evet polis arkadaşım var ama ben polis değilim
- +1 yıl
Tehlikelisin ddjjs
- +1 yıl
Yok be kendi halindeyim polis arkadaşım olması bişey değiştirmiyor
Yooo kıskandığımız ve çiftlerin birbirine karşı sorumluluklarını hatırlattığımız için bizi dışlamışlardı eski kafalı, mağra adamı demişlerdi.
Biraz aralarında vakit geçirdik onları anlamak için fakat hayata bakış açımıza uymadığı için kendi kendimize "bu şekilde yaşamaktansa şerefimizle mağaramızda takılırız" dedik hala mağaradayız mutluyuz. 😎
10 YorumlaŞimdikiler bunu daha uç noktalarda yaşıyor bence. Eskiden daha kaliteli ve kontrollü kıskançlıklar vardı. Şimdi herkes birbirinin sahibiymiş gibi bir psikolojide.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya bu neyin merakı böyle, kadın yanındaysa tamamdır kölen değil ya
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Kadınlar net olsa erkekler 10 çağ ilerler sjhs kıskanınca sıkıntı kıskanmayınca sıkıntı 😂
36 Yorumla- +1 yıl
Hıhı netlik kadından beklenmez
- +1 yıl
Üff sıkıcı :D
- +1 yıl
Evet ya dhdjs
Sayıları azaldı ama nesli tükenmedi umarım, kıskanmak adı altında hayattan soyutlayanları saymıyorum. Onlar biraz mağaracılık oynuyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Dağ ayıcıkları onlar 😒
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şimdi öyle bir akım çıkmış akıl tutulması tamamen eşini paylaşanlar swingerlar daha bilmem neler neler bakalım sonda ne olacak aq
11 Yorumla- +1 yıl
😒😒
+1 yılPaylaşımcılık değil bu. Eşya veya mal değiliz. Yanımızda da adam gibi adam taşımayı seviyoruz. Kabadayıları değil. Kıskanmak doğaldır ama otur oturduğun yerde demek normal değildir. Agresif tavırlar ilerde şiddete döner. Haberiniz olsun.
20 Yorumla
+1 yılSahiplenmek maçoluk, sertlik veya kabalık yapmak değildir, özetle değer vermek, merak etmek ve korumaya çalışmaktır. Yani bu bir gelenek olmadigi icin mazi`de kalmasi gibi sözler söz konusu olmamaktadır.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Her şeyde olduğu gibi kıskanmanın da bence dozu olmalı ben aşırı kıskanlığa asla gelemiyorum. Uzamayan benimsediğimi hissettiğim sürece hoşuma gider fakat ahkam kesme gibi, emirler verme gibi olunca benim ayarım kaçıyor
10 YorumlaBunlara ne zaman güncelleme geldi böyle şeyleri artik bizden bekliyorlarr
11 Yorumla- +1 yıl
Şaşırmışlar 😒
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mazide kalmadı da kıskanınca erkek yobaz cani kısıtlayıcı akıl sağlığı yerinde olmayan olur kıskanmayınca geniş sevmiyor olur bu yüzden de erkek karşı tarafı hep itici bulur otamatikmen uzaklaşır derdine dert aramak istemez
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum da seven insan bence kendinden bile sakınır sevdiğini gözü değenin gözünü çıkarır gerektiğinde. gel gelelim medeniyet diye diye değdirmedikleri kalmıyor mide bulandırıcı. medeniyet buysa ben mağaramda ateşi aramaya razıyım
10 Yorumla
+1 yılDur bakayım nefes alıyor muyum.. Ölmedik yaşamaya çalışıyoruz..
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kızların gözü kör olduğu için öyle erkekleri görmeyip reddediyorlar 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Vah 🥹
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiz bile ne istediğimizi bilmiyoruz 😄 böyle olunca da sen karışamazsın diyoruz o ne olacak
13 Yorumla- +1 yıl
Abartmasınlar canım, aa.. 😂
- +1 yıl
Bak geçen dedim ya 😄 bi ortayı bulsunlar 😂😂
- +1 yıl
Bulsalar sorun kalmayacak şekerim :D
+1 yılSenin dediğine günümüzde maço erkek diyorlar, hâlbuki uzaktan yakından alakası yok.
12 Yorumla- +1 yıl
Neyin ne demek olduğunu bilmeyenler çok tabii
- +1 yıl
Öyle tabi ki.
- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılErkek trip mi atar 😂 en sinir olduğum şeylerden biri
12 Yorumla- +1 yıl
Atıyorlar valla o konuda da kadınları solladılar djsja
- +1 yıl
Doğru üç beş gün tanıdığım biri vardı 32 yaşında birde trip falan atıyordu koskoca adam
Erkeklere bir şey olmuş bir afralar bir tafralar falan
12 Yorumla- +1 yıl
Kafalarına bir şey düşmüş :D
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Kıskanan erkek özgüvensizmiş yok bilmem gericiymiş özgürlüğünü kısıtlıyormuş falanmış filanmış mazude kaldı evet maalesef kadınlar sağ olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Sağ olmasın öylesi djdja
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek sahiplenip kıskanmıyorsa sevmiyordur net kadın içinde geçerli bu durum
50 Yorumla
+1 yılNaz ile kararı ayırt edemiyorlar bence.
Bazen kadınlar naz olsun diye yapma der. O zamanlar da geri durabiliyorlar anlamadıkları için.
Bu ve bunun gibi şeyler arttıkca değişim de arttı.10 Yorumla
+1 yılSahiplenmek ile kıskanmak farklı şeylerdir. Sahiplenme durumunda karşındakini kirmazsin ezmezsin. Ama kıskanma durumu öyle değil aşırı yıpratan çok zarar veren bir durum.
10 YorumlaHer seven kişi kıskanır, erkek olsun kadın olsun. Tabii ki bazı "istediğini yap" diyen dengesizler de çıkıyor. Ama bu tür insanlarla zaten ilişki yaşanmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlık yapınca görgüsüzlük kabalık yapmış oluyormuşuz. İtici diyorlar.
Bastırılmış duygularla şekillendirilmiş toplum var. Birde eskisi kadar görmemişlikte kalmadı.10 Yorumla Valla genişlik topluma yayıldı, bizim gibi maskülenlerin sayısı önümüzdeki 5 seneye kadar tükenir diye düşünüyorum :)
20 Yorumlabunları isteyen kızlar hala yaşıyor mu acaba? en ufak bir sey de amaan darlama beni diyenler çoğunluktadır bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil mi koruyup kollayan gözü gibi bakan adamların döneminde olacaktık Bee
11 Yorumla- +1 yıl
Evet ☹️
+1 yılKıskanmayan sevmiyordur , sahiplenmez.
denk gelmek gerekir mutlaka vardır istemek gerekir.10 YorumlaKızlar bu tür erkekleri istemedigi için sadece evrim geçirdik o kadar. Yine eski halimize dönebiliriz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılfeministlerin başarısı, beraber kutlayabilirsiniz. Çünkü bunu yapmaya kalksak artık hepsi suç oldu.
10 Yorumla Gene bir araya gelince kıskanır dayanamaz onu diyenler. Nazlı başlayıp sonradan oduna dönüyorlar niyeyse 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılGene var. Bulunduğun ortamda sadece seks düşünenler olduğundan sende bu kanı oluşmuş. Ortamını ve arkadaşlarını değiştir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar beklentilerini kıskanmak ve sahiplenmekle odun/öküz/sığır olmak arasındaki ince sınırda doğru yere konumlandırsınlar da önce...
10 Yorumla
+1 yılValla ben burdayım bana diğerleri gittiyse kendi maskül mekanımı korurum elbet
20 YorumlaKadınların isteği oldu kıskanmayan erkek istediler artık şikayetçi olmadılar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanan ve sahiplenen erkeklerin değerini bilen kızlar mazide kaldı da denebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaplantılı bir iliskiden iyidir Kadınlar Hür oldukları için istedikleri gibi benden ayrılıp başka birine gitme haklarına sahipler aynı benim sahip olduğum gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yıl- Çok var ama buna sanal alemde denk gelmek zor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılUzak durduğum insan tiplemesi tek yere toplanmış. Ne hoş.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok kızlar devir değişti artık zor bulursunuz öylelerini
10 Yorumla
+1 yılO güzel insanlar o güzel atlara binip binip gittiler...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılkıskanan ve sahiplenen kişiler o güzel atlara binip gittiler 👋👋
10 Yorumla İnsan sevdiğini hem kıskanır hemde sahiplenir. Aksi düşünülemez, aksini yapan sevmiyordur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen kıskanç erkek hiç çekemem gidip annesini kıskansın bir zahmet benden uzakkk.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Belki yok belki var dır arsi bir şey bence 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşk yok ki niye kiskansinlar aşk tek kullanımlık kullan at nasılsa başka birini bulurum diye düşünen kıskanmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bu karakterler hep var ama uygulanacak hatunu bi bulsak
20 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat