Yalnız bu kişi diğer kızın sevgili yaptığını görünce geri dönüyor yoksa onun peşinden koşuyordu şimdi oğrenmis gelip yazmaya başladı yok özür dilerim her sey için yok ben seni çok sevdim zmaanin da beni bırakıp o kızın peşinden kosmustu
Uygun dille uyardım artık yazma arama anlamadı hakaret ettim belki gururune yediremez flaan diye yine anlamadı galiba numraramj değiştirmek zorunda kalicam
Sorun şu aslında o başkasıni bulduğunda da aramaya devam ediyor ve ben bunu görüyorum öyle olduğunda da kızı uyarmak istiyorum aslında ama sonradan barisiyorlar işte neyse yaa jdjdjd
İlk başlarda evet o yürüyordu ama ben yüz vermiyordum çünkü gayet sağlıklı bir kafa yapisindaydim ndndndnd sonra aile içi bazı şeyler oldu benim kafa gitti duygusal boşluğa düştüm ondan sevgili oldum bunla hayatımın hatasını yaptım
Başkasını tercih etti şimdi kız baska bir sevgili yapmış zamanında beni bırakıp kızın peşinden koşmuştu şimdi nasıl arıyor yaziyor bu arada engelli ama engellenen aramalardan görüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
acizdir kendine saygısı yoktur. kadın erkek fark etmez kim aldatanı affediyorsa öyledir.
Yalnız aldatan kişi geri dönüyor
Yani bunun acizlikle alakası yok tükürdüğünü yalamak
Acizlikle alakası var bence aciz olmyana bir erkek ben o kadar şey yaptım bidaha bu kıza yazamam falan der
İyi de özlemiş olabilir bunlar normal şeyler
Yalnız bu kişi diğer kızın sevgili yaptığını görünce geri dönüyor yoksa onun peşinden koşuyordu şimdi oğrenmis gelip yazmaya başladı yok özür dilerim her sey için yok ben seni çok sevdim zmaanin da beni bırakıp o kızın peşinden kosmustu
O zaman net iki yüzlü uzaklaş ordan
Engelledim zaten ama engellenen aramalardan gözükuyor yaa maalesef bugün de buluşalım yazmış yüzsüz
Valla çok üzülürsün sonra hadi ordan çek gitsin
Annesinden falan yazmış bide dün gerçi engelledim orayı da çocuk yüzsüzlük zirveyi aşti yani
Yani böyle insanlar bitmez heryerde var bunlardan ama gidio barışırsan sen kendine yazık edersin
Tabiki de barismam o kadar şeyden sonra başka şeylerde yapmıştı zamanında ama insan sinir oluyor yani insanın biraz saygısı olur yaa
Yani böylelerinde saygıyı araman çok yanlız zaten
Uygun dille uyardım artık yazma arama anlamadı hakaret ettim belki gururune yediremez flaan diye yine anlamadı galiba numraramj değiştirmek zorunda kalicam
Yok yaa değiştirme aramaktan bıkar hem değiştirsen bile ortak bir arkadaşından bulur
O aramayı sadece başkasını buldugunda bırakır
Yoksa böyle şeylerle ugrasmaktan çekinmez yani
E tamam işte 1 haftaya bulur bence değiştirme parana yazık ve bırak o rahatsız olsun
Sorun şu aslında o başkasıni bulduğunda da aramaya devam ediyor ve ben bunu görüyorum öyle olduğunda da kızı uyarmak istiyorum aslında ama sonradan barisiyorlar işte neyse yaa jdjdjd
Valla bence hiç açma arasın dursun numaranıda değiştirme 😂tam bir yüzssüz ya
Ergen ergen işler neyse büyüyoruz boyle böyle jdjdjdnd
Valla tecrübe işte 😂 ne yapcan
Sen olsan böyle seylerle uğraşir miydin ya da önceden 21 22 yaslsrindsn böyle şeylerle ugrastigin oldu mu
Yok yaa sürekli geri dönmeler falan olmazdı ama bizdedee canım saçma şeyler illaki vardır 😂
Birde bu kadar yüsüzlük yoktu
Nasıl birisini bulmuşsam bende artık jfjrjrjr
Sen bulmamışın bu yılışmıştır sana 😂
İlk başlarda evet o yürüyordu ama ben yüz vermiyordum çünkü gayet sağlıklı bir kafa yapisindaydim ndndndnd sonra aile içi bazı şeyler oldu benim kafa gitti duygusal boşluğa düştüm ondan sevgili oldum bunla hayatımın hatasını yaptım
Ahahahahaha bazen ani kararlar vermemek lazım ama olsun ne güzel tecrübe ettin işte 😂
Ben dönmemki acizdir tabikide
Zmaanin da kızın peşinden kosuyordu kızı kovaliyordu şimdi kızın sevgili yaptığını görünce neler yazmaua başladı bana
Aptldır biraz
Başkasını tercih etti şimdi kız baska bir sevgili yapmış zamanında beni bırakıp kızın peşinden koşmuştu şimdi nasıl arıyor yaziyor bu arada engelli ama engellenen aramalardan görüyorum
yüzsüz