Sizce ağırbaşlı erkek mi yoksa şımarık erkek mi?

aslında çok uzun bi olay anlatmak istiyorum bir sürü arkadaşıma danıştım hepsi benden kararsız daha çok dinlemek isteyen fikir belirtmek isteyen olursa Instagram tonashrr istek atın şimdi 8 aylık sanal bir ilişkim vardı aslan burcu ve benden 3 yaş büyük çok ağırbaşlı sahiplenici bir şey aslında aramızda hiç büyük sorunlar olmadı bazen sadece fazla darlıyordu başka sorunlar olmadı kaç saat konuştuğumuz zamanlar oluyordu ama beni kavgalarda çok üzmüştü hep ben acısını çekiyordum kısacası böyle atabiliyorum tabi olaylar çok uzun da ben Kasım aralık gibi bir çocukla tanıştım yaşıtım ve balık burcu arkadaştık biz bununla sevgilimde bu çocuğu engellememi söylemişti biz çok anlaşıyoruz diye engelleyemedim konuşmaya devam ettim yeni tanıştığım çocuğa x diyim x kişisi benim haklı olduğumu sevgilime nasıl katlandığını falan soruyordu böyle çok önemseye başladı birden beni aramızdaki bağ çok farklı oldu bu sırada sevgilimden soğudum gibi biz bu x kişisiyle buluştuk ve tipini geçtim davranışlardı çok garipti yere tükürmeler sakız çiğnemeler ve ben bunu yüzüne asla vuramam yapamam yani ama çocuk bana deliler gibi aşık bı arada x kişisiyle buluştuğumda sevgilimle ayrıydık ve buluştuğımızı biliyor x kişisi çok şımarık kavgalarımızı alttan alıyor ama düzeleceğini söylüyor fotoğraf eklemek isterdim çok detaya inmek istemedim sizce ne yapmalıyım lütfen cevaplayın
Sizce ağırbaşlı erkek mi yoksa şımarık erkek mi?