Hoşlandığım kişi profilinde 3 tane fotosunu başa tutturmuş. Niye yaptı ki sizce bunu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Demek ki göstermek istediği birisi var. Hoşlandığın kişi başkasının hoşlandığı kişi olabiliiir. Senin istediğin seni istemez seni isteyeni de sen istemezsinn.
benim profil manzara fotosuyla dolu. ilk 3 fotom da öyle. o da manzaralı olan fotoları başa tutturmuş.
O zaman sana gönderme yapıyor
vaktin varsa sana birkaç şey daha sormak istiyorum çıkamıyorum işin içinden yardımcı olursan mutlu olcam :))
Sor bakalım
teşekkür ederim. ilk önce bunu yorumlar mısın şarkı sözü bunlar sonra detayını özetlicem.
Ben bunu paylaşmıştım.
Bilmek istiyor muyum
Eğer bu duygu iki tarafın da hissettiğiyse
Gidiyor olmanı görmek üzücü
Bir bakıma kalmanı umuyordum
Bebeğim ikimiz de biliyoruz ki
Aslında yarın söyleyemeyeceğin şeyleri söylemek için olan geceleri
O da bunu.
yine damarıma basıyor
Ve kandırıyorum kendimi
Yüksekten bakan bu gözleri tanıyor
Dipten gelen emeklerim
Kara tahtaya yazılan çocuktum
Yaşadıklarım aşırı dozdu
Çok sevdiğim kendini bozdu
Dik durmanın kuralı yoktu
Neler gördüm neler?
Çektim kader, artık yeter, oof
Şalteri kapattım, vitesi yok artık
Bu gece günahın boynuma kalsın
Tüm nefreti soluma topladım
Benden geçti
Bu sözler yukardakine gönderme mi sence?
Gönderme. Yani şair burada demek istemiş ki belki yıpranttın belki yıprattılar ama yıprandım. Sevdiğim kadın değişmiş gözlerinin altı kibirle şişmiş kimseyi görmez olmuş. Her ne kadar kendime söylesem de kandırmış oluyorum. Benden geçti günahlar boynuma yeni karılar koynuma demek istemiş artık. 😄 Tamam şaka şaka ama seni silmiş belli ki.
Ama şimdi sana gönderme yapsa bu tür sözü niye göndersin ki yani bıyık altından lafta geriye dönüşü olmayan bir yola girdiğini ima ediyor ama başka türlü de resimlerle gönderme yapıyor. Sen ne düşünüyorsun?
Ya şizo diyebilirsin belki bilmiyorum ama nerdeyse 1 yıldır takipleştiğim biri var. Hiç yazmadı ama sürekli ben ne paylaşsam benzer şeyler gönderme vs. burada da sordum bıktıracak kadar kaç kez çoğu kişi gönderme dedi. Her şey iyi hoştu. Bu doğum gününden önce 10 gün bir şey koymadı. Sonra doğum gününü kutladı yakın arkadaşı var bi kız bi oğlan (sevgililer), bi de ailesi vardı başka kimse yoktu. 1 hafta sonra konsere gitti bunlar.(mekana damsız almıyorlar) sonra arabada akım gibi bir şey çekmişler. O çift olan arkada ön tarafta da bi kız oturuyor bunun yanında. Ben de sinir oldum. 1 ay hiçbir şey paylaşmadım. Kendime yalan söyledim diye bi şarkı var onu paylaştı. Ben karşılık bir şey koymadım. Sonra benim alakasız bi story vardı onun ertesi günü yine çaresiz bıraktın umutlarımı vs diye bi şarkı var onu koymuş. Sonra ben şarkı koydum. Sonra aşk kırıntısı şarkısı var ya onu koymuş. Sonra ben de bu yukardaki şarkıyı arka fonda güneşi çekip koymuştum. (ondan 2 gün önce benim bu yaz 2 kez gittiğim çok sevdiğim deniz kenarı bi yere gitmişti. Ben de o gün foto paylaşmıştım post olarak.) 2 gün sonra güneşi çekip bu ikinci sözleri çekip story koydum. Benim storyi gördükten 1 saat sonra deniz kenarında güneşe bakarken fotoğraf çekilmiş onu koydu. Sonra işte biraz zaman geçti 1 hafta kadar sonra o da bu şarkıyı koydu. Story koyuyorum genelde ilk görenlerden oluyor vs. öne çıkanları vardı manzara videosu falan. onları kaldırdı 1-2 hafta önce. bende de full manzara dolu öne çıkanlar. o şarkıyı koyduğunun ertesi günü ben de pc açmıştım lütfen bekleyin yazıyordu ekran dönüyodu falan onu çektim ' her dk sabrı sınanan biri' yazdım. sonra bir şey koymadım 2 gündür. o da bugün profiliyle oynamış.
Gönderme yapıyor. Ama ben sana şöyle bişey söyleyim. Sen bundan çok hoşlanıyorsun. Buda sana gönderme yapıyor ancak alnında ne yazdığı belli değil. Hoşlandığın insan bakarsın çok nefret ettiğin biri de olabilir. Tanıman için illaki sizin bir flört sürecinden geçmeniz gerek ve bağlanmaman lazım. Madem başka bir kızın yanında görmeyi hazmedemiyorsun o zaman çocuğu başkasına kaptırma. Yemeyenin malını yerlermiş.
sence onun bana karşı hissi var mı?
Tanımadan bilemezsin. Bazıları şeytan gibi böyle dikkat çekerek algı yaratıyor. Tanıyacaksın göreceksin takip edeceksin ama bağlanmayacaksın. Nasıl bir karaktere sahip olduğunu kimse bilemez ama tanırsan görürsün.
hissin olmasa 1 yıl gönderme yapmakla uğraşır mısın? çok fazla uğraştı. ben tatile gidiyorum öbür hafta o gidiyor ben bir şey yapıyorum o da yapıyor vs. çok tuhaf neden yazmadığını hala anlayamıyorum. en son koyduğu şarkı canımı sıktı biraz. bi de kendisi semicenk fanı. konsere falan gitti. şarkı onun şarkısı. acaba sevdiği için koydu ben tribe mi girdim diyorum.
bi de Başrolünde bebek olan bir filmden bir kesiti storye koymuştum. Hoşlandığım kişi 10 dk sonra gördü. O da benden 2 saat sonra kucağında arkadaşının bebeğiyle fotosunu çekip koymuş.( daha önce hiçbir bebekle ya da çocukla foto koymamıştı.) tesadüf mü bilerek mi sence?
Tesadüf olduğunu düşündüğün şeyi test edebilirsin. Madem sürekli 1-2 den fazla gönderme mevzuları var o zaman senle ilgileniyor. Ama işte sevmek için mi yoksa cebe atmak için mi orasını Allah bilir kimse bilemez. Tanıman gerek. Niye konuşmuyorsunuz ki sohbeti başlatın işte nereye kadar gönderme yapcanız
bi de Benim spotify hesabım gizliydi. Ben onunkini bulmuştum. Sonra dedim yeni hesap açayım. Adımın fotomun falan olduğu. Bakacak mı acaba diye merak ettim. Hesap açtım. Şarkı listesi oluşturdum. Ona gönderme yaptığım bi şarkı vardı storyden, o şarkıyı 2 kişi söylüyor. İkisini de eklemiştim listeye. 1 hafta içinde o da bi liste oluşturdu. Aynı şarkıyı, storyde paylaştığım değil diğer kişininkini eklemiş o yeni oluşturduğu listesine. Sonra dün o şarkı paylaşınca ben de spotify da ekleme yaptım. Grup 84- sesimi duymuyor musun eklemiştim. Bugün de o ekleme yapmış. Müslüm gürses- seni yazdım.
onun yazmasını bekliyorum ya.
Kesin seni takip ediyor. Ama böyle göndermelerle olmaz ki. En sonunda ikinize de gönderme yapacam derdiniz nedir diye
erkek olan o ya. bi de şarkıya takılıyorum canımı sıkıyor kaç gündür
bi de şizo değilim demi :Dd benim yerimde olsaydın üzerine alınır mıydın?
Hayır tabiki alınmam da şaka olarak denmesi o kelime üzer. Akrep burcu olabilir misin
göndermeleri üzerine alınır mıydın :D ben yay burcuyum o akrep :D
Oooo demek yay burcusun. Okey. Oda senle ilgileniyor göndermeleri tabikide üzerime alınırdım
Bi tane video var ezgi molanın kocan kadar konuş filminden sevmiyorsan oyalama kardeşim seviyorsan seviyorum de ümüğünü sıkarım ha diye aslında komik de paylaşıyormuşum hahahahah. Ordan zaten ezgi mola gibi evlilik teklifiyle taçlandırırım bunu
Biraz sohbete bağlayacak göndermeler yap yay.
Ne gibi mesela 😂
Keremcem-Haydi Öp
Öp kısmı olmasa tam göndermelik :Dd yakın erkek arkadaşım biraz tadımı kaçırdı 2 gündür. O şarkı muhabbetinden olumsuz işte boş ver falan gibisinden bir şey paylaşma artık her şeyin farkında yazmıyor falan dedi
Şaka yaptım tabikide o gönderme yapılmaz da haydi yaz olsaydı misal olabilirdi. Buna benzer mantıklı bişey bul.
Şarkının konusunu değiştir diyorsun yani😂
He 😄
İnş bulabilirim bir şey 😂
😎
Ben şarkı eklemiştim. Bertuğ cemil- gel bana.
O da barış akarsu- bir sevmek bin defa ölmek demekmişi eklemiş.
Bu arada ben barış akarsuyu çok seviyorum dizisiyle ilgili falan çok story koymuştum. Benim listemde de barış akarsu var.
Barış akarsu-gözlerin.
Bunu mu ekleyeyim😂 kıskanırım seni ben diye bi şarkı var ya onu da eklemiştim gel banayla beraber. Bu nasıl aşk allahım öleceğim derdimden diyo 😂
Aynen ekleyebilirsij
Sevdan bir ateş var ya onu ekleyeyim diyorum
Tut beni düşmeden...
Benim diğer sorudaki başka şeyler de oldu
Eğer senin yaptığın bir şeyi o da yapıyorsa sana gönderme ya da hoşuna gitmeye çalışıyordur
benim profil manzara fotosuyla dolu. ilk 3 fotom da öyle. o da manzaralı olan fotoları başa tutturmuş.
Sana yaranmak hoşuna gitmek istemiş benzer zevklerdeyiz anlamında
vaktin varsa sana birkaç şey daha sormak istiyorum çıkamıyorum işin içinden yardımcı olursan mutlu olcam :))
Tabiki sorabilirsin
teşekkür ederim. ilk önce bunu yorumlar mısın şarkı sözü bunlar sonra detayını özetlicem.
Ben bunu paylaşmıştım.
Bilmek istiyor muyum
Eğer bu duygu iki tarafın da hissettiğiyse
Gidiyor olmanı görmek üzücü
Bir bakıma kalmanı umuyordum
Bebeğim ikimiz de biliyoruz ki
Aslında yarın söyleyemeyeceğin şeyleri söylemek için olan geceleri
O da bunu.
yine damarıma basıyor
Ve kandırıyorum kendimi
Yüksekten bakan bu gözleri tanıyor
Dipten gelen emeklerim
Kara tahtaya yazılan çocuktum
Yaşadıklarım aşırı dozdu
Çok sevdiğim kendini bozdu
Dik durmanın kuralı yoktu
Neler gördüm neler?
Çektim kader, artık yeter, oof
Şalteri kapattım, vitesi yok artık
Bu gece günahın boynuma kalsın
Tüm nefreti soluma topladım
Benden geçti
Bu sözler yukardakine gönderme mi sence?
Antropoloji paylaşmışsın seninkine benzer bişey paylaşmış ama sorsan ne anlatmak istediğini kendiside açıklayamaz
Ya şizo diyebilirsin belki bilmiyorum ama nerdeyse 1 yıldır takipleştiğim biri var. Hiç yazmadı ama sürekli ben ne paylaşsam benzer şeyler gönderme vs. burada da sordum bıktıracak kadar kaç kez çoğu kişi gönderme dedi. Her şey iyi hoştu. Bu doğum gününden önce 10 gün bir şey koymadı. Sonra doğum gününü kutladı yakın arkadaşı var bi kız bi oğlan (sevgililer), bi de ailesi vardı başka kimse yoktu. 1 hafta sonra konsere gitti bunlar.(mekana damsız almıyorlar) sonra arabada akım gibi bir şey çekmişler. O çift olan arkada ön tarafta da bi kız oturuyor bunun yanında. Ben de sinir oldum. 1 ay hiçbir şey paylaşmadım. Kendime yalan söyledim diye bi şarkı var onu paylaştı. Ben karşılık bir şey koymadım. Sonra benim alakasız bi story vardı onun ertesi günü yine çaresiz bıraktın umutlarımı vs diye bi şarkı var onu koymuş. Sonra ben şarkı koydum. Sonra aşk kırıntısı şarkısı var ya onu koymuş. Sonra ben de bu yukardaki şarkıyı arka fonda güneşi çekip koymuştum. (ondan 2 gün önce benim bu yaz 2 kez gittiğim çok sevdiğim deniz kenarı bi yere gitmişti. Ben de o gün foto paylaşmıştım post olarak.) 2 gün sonra güneşi çekip bu sözleri de ekleyip story koydum. Benim storyi gördükten 1 saat sonra deniz kenarında güneşe bakarken fotoğraf çekilmiş onu koydu. Sonra işte biraz zaman geçti 1 hafta kadar sonra o da bu şarkıyı koydu. Story koyuyorum genelde ilk görenlerden oluyor vs. öne çıkanları vardı manzara videosu falan. onları kaldırdı 1-2 hafta önce. bende de full manzara dolu öne çıkanlar. o şarkıyı koyduğunun ertesi günü ben de pc açmıştım lütfen bekleyin yazıyordu ekran dönüyodu falan onu çektim ' her dk sabrı sınanan biri' yazdım. sonra bir şey koymadım 2 gündür. o da bugün profiliyle oynamış.
Siz hiç birbirinize açılamadınız mı
yok hiç konuşmadık bile. ne düşünüyorsun
Yani başlayamamış göndermelerle dolu bir duygusal çekişme bence eziyete gerek yok bir merhaba yaz gitsin
sen benim yerimde olsaydın üzerine alınır mıydın? bana karşı hissi var mı sence?
Ben alınırdım ve şimdiye çoktan merhaba yazmıştım
bi de Benim spotify hesabım gizliydi. Ben onunkini bulmuştum. Sonra dedim yeni hesap açayım. Adımın fotomun falan olduğu. Bakacak mı acaba diye merak ettim. Hesap açtım. Şarkı listesi oluşturdum. Ona gönderme yaptığım bi şarkı vardı storyden, o şarkıyı 2 kişi söylüyor. İkisini de eklemiştim listeye. 1 hafta içinde o da bi liste oluşturdu. Aynı şarkıyı, storyde paylaştığım değil diğer kişininkini eklemiş o yeni oluşturduğu listesine. Sonra dün o şarkı paylaşınca ben de spotify da ekleme yaptım. Grup 84- sesimi duymuyor musun eklemiştim. Bugün de o ekleme yapmış. Müslüm gürses- seni yazdım.
Yani açılmıyorsunuz ikinizde tek sorun bu
Özel. Nedeni yoktur
Onları seviyordur
Herkes görsün diye
Kızın biri onları beğenmiş
Sevdiği için