Arkadaşlar 30 yaşındayım. Hayatımda hiç sevgilim olmadı. Sizce neden olmamış olabilir? Gerçekten hayatımda hiç olmadı?

Arkadaşlar 30 yaşındayım. Hayatımda hiç sevgilim olmadı. Sizce neden olmamış olabilir? Gerçekten hayatımda hiç olmadı?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tipin fena değil. Sorun ataerkil yapında bence. Şimdiki kızlarda din iman ahlak pek yok. Malum evlenmeden 500 kişinin altına yatıyorlar. Evli adamların altına yatıyorlar. Ataerkilsen anlaşamaman normal…
10 üzerinden kaç puan verirsiniz Tipime mesela? Evet ben ataerkil bir insanım yorumdanmı gördünüz? Ataerkil bir insan olduğumu nereden anladınız?
Yorumdan gördüm.
23-24 duruyorsun ikincisi. Çekingensen ve kızları etkileyemiyorsan normal. Benimde yok 23 yaşımdayım hiç olmadı yani ben kızlardan artık tiksiniyorum ondan olabilirr
Cidden 30 yaşımdayım. Ben yakışıklı olmadığımdan diye düşünüyorum herhalde ondan sanırım bu zamana kadar olmadı... Sizce tip var mı? Bir de, Sizce 30 yaşıma kadar olmayışı anormal bir durum mudur?
Tip idare eder. Anormal değil normal bence
Bi çok sebebi olabilir?
Meslek? İçe kapanık olmak? Gibi gibi…
Sen 30 yaşında misin? Yuh 20 ,24,25 gibi duruyorsun. Yakışıklı çocuksun. Ağzının fal yapması gerek
cidden 30 yaşımdayım. teşekkürler mutlu oldum :)
Aslında bakılınca tipin gayet ama erkekler dikkat çeken şey zekasinj öz güveni bunlar olmayınca olmuyor üzgünüm
Gayet İyi*
Sizi anlıyorum. Teşekkürler. Biraz seçicilikte var bende. Olmadı nasipte yoksa olmaz zaten... nasip kısmet bu işler bekar bekar yaşarız :)
Sen nasıl 30 yaşındasın ya, daha genç duruyorsun. Ben 19 yaşımda olmama rağmen senden daha yaşlıyımdır.
Cidden 30 yaşımdayım. Ben yakışıklı olmadığımdan diye düşünüyorum herhalde sanırım ondan bu zamana kadar olmadı... Sizce 30 yaşıma kadar olmayışı anormal bir durum mudur?
Çirkin değilsin, utangaç olabilirsin. Hiç mi bir kıza açılmadın?
yakışıklı buldun mu bari?
Yakışıklısın.
Sizi anlıyorum. Teşekkürler. Biraz seçicilikte var bende. Olmadı nasipte yoksa olmaz zaten... nasip kısmet bu işler bekar bekar yaşarız :)
bu arada sohbet ederim utanmam sadece biraz ataerkil bir yapım var açıkçası
Yakışıklı çocuksun aslında biraz girişken ol yegenim
dış görünüşün gayet iyi. biraz tarzını ve saç traşını değişsen ve özgüvenli olsan oldu bu iş
Teşekkürler. Ya ben aslında çok seçici bir insanım bir de çok ataerkil bir yapım var
eğer Ak partiliysen olmaması gayet normal memleketi hadi ordan beni de mi * der kızlar
Konuş, şaka yap. Kadınlar, güldüren ve ne yaptığını bilen erkekler sever.
Öncelikle iyi akşamlar, bu devirde zaten çok zor. Görücü usulü deneyin size o yarar
Asosyalsin ya da ağzın laf yapmıyor
yakışıklı buldunuz mu bari:) Ya bi de ben çok seçici bir insanım bir de çok ataerkil ve otoriter bir karakter yapım var, çekingen de değilimdir
Tipinde bir şey yok. O zaman kriterlerini dusurmelisin
Özgüvensiz, pısırık bir tipsen normaldir olmaması
yakışıklı buldunuz mu bari:) Ya bi de ben çok seçici bir insanım bir de çok ataerkil ve otoriter bir karakter yapım var, çekingen de değilimdir
Bulmadım açıkçası
Olmamasi daha iyi emin ol
Reis, Ben yakışıklı olmadığımdan diye düşünüyorum herhalde sanırım ondan bu zamana kadar olmadı... Sizce 30 yaşıma kadar olmayışı anormal bir durum mudur?
Evet anormal bi durum ama sana yakisikli degilsin denilmez yani ozguvenle alakali bence ozguvensizmisin
allah nasip etmemis haci naparsin
Bakımsızsın tipsiz biraz tarzını değiştir
saç bakımı giyim
Eşcinsel eğilimin var mı?
Tövbe estağfurullah hayır tabikide
Ben yakışıklı olmadığımdan diye düşünüyorum herhalde sanırım ondan bu zamana kadar olmadı... Sizce 30 yaşıma kadar olmayışı anormal bir durum mudur?
Yakışıklısın işte onu diyorum. Acaba kadınlara ilgi duymayıp ilgi göstermemiş olabilir misin diye? Kırmak için sormadım
Utangaçsındır...
Ben yakışıklı olmadığımdan diye düşünüyorum herhalde... Sizce 30 yaşıma kadar olmayışı anormal bir durum mudur?
Hayır bence anormal değil.. Yakışıklı değilim diye düşünme bence.. Sakal bırakmanı tavsiye ederim ama yüzün biraz bebeksi, sakal biraz sertleştirir yüzünü... Saçların çok hoş.. Kulakların ve burnun çok güzel...
Yakışıklı buldunuz mu bari? Biraz seçicilikte var bende. Olmadı nasipte yoksa olmaz zaten... nasip kısmet bu işler bekar bekar yaşarız :)
Seçicilik varsa demek ki sen seçmiyormuşsun işte. Sorunu kendin cevapladın işte..
nasıl yani anlamadım? Ne demek istediniz?
Sizce neden sevgilim olmadı dedin ya, şimdi de ben seciciyim dedin ya ondan olmamış olabilir anlamında dedim
sonra anladım kusura bakmayın :)
Sorun yok 🤗
Adım atmamışsındır
Karakterin kötüdür