Ah yarim ah, ne yapacağım seninle?

7.5 aylık bir ilişkim var. İlişkinin başından bu yana ayrı ayrı zaman dilimlerinde toplamda 5 gün hiç konuşmadık. İlk zamanlarki mazeretini kabul ettim ama en son cuma günü konuştuğumuzda ona cumartesi günü iş için günü birlik il dışına çıkacağımı da söylemiştim. Cumartesi günü hiç konuşmadık. Pazar günü beni aradı açmadım. 4 saat boyunca da ona hiçbir şekilde geri dönüş yapmadım. 4 saatin sonunda bana mesaj attığında ona kırgın olduğumu söyledim. Sebebini sordu, sen tahmin et dedim. Cumartesi aramadığım için mi dedi, evet dedim. Bana geç uyandığını, ardından bir dilekçe yazdığını (avukatız ikimiz de, ben 24 o ise 25 yaşında) sonra ortak bir arkadaşımız için onunla ev bakmaya gittiğini, eve geldiğinde de ailesinin misafirliğe geldiğini, evin çok kalabalık olduğunu, fırsat bulamadığını söyledi. Ben de bunun mazeret olmadığını yine de ona küstüğümü söyledim. Ama tüm bu mesajlarımızda o olayı yumuşatıp sevgilim, kelebeğim diye hitap ederken ben soğuk olmamakla beraber kırgın konuşuyordum. Bana kırgınlığını gidermem için ona bir şans vermemi söyledi. Ben de düşüneceğimi söyledim. Kararımı ona bildirmemi istediğinde pazartesi günü (yani bugün) saat 13.37de iletişime geçerse ona kararımı söyleyeceğimi ilettim. Tamam dedi. Bugün ilkin sabah 10.30 civarı aradı naptığımı sordu, evdeyim hazırlanıyorum dedim, tamam dedi kapattı. Akabinde saat 12 dolaylarında aradı, bürodayım arkadaşım ileyim dedim. Ona söylediğim saatte bir duruşması olduğunu saati erkene almamı istedi. Arkadaşım ile olduğumu yineleyip müsait olacağı saati bana bildirmesini istedim. Tamam dedi kapattı ama saate dair bir şey yazmadı. En son ona 13.37 dememe rağmen 13.49'da aradı (ki ya saatinde aramasını ya da bana saat bildirmesini söylememe rağmen) arkadaşımın hala yanımda olduğunu söyledim. Kararımın ne olduğunu sormadı, duruşmasının muhtemelen geç alacağını gününün öleceğini söyledi ve kapattık. Üstünden 2 saat geçti hala aramadı, kararımı sormadı. Evet belki küçük bir problem ama takıldım işte. Napayım?
Ah yarim ah, ne yapacağım seninle?