Eski sevgilinizi unutmak için yapılan hatalar telafi edilebilir mi?

O 19 ben ise 20 yaşındaydık. Güzel bir flört döneminin ardından tutkulu bir aşka başladık kısa zamanda birbirimize aşık olduk. Cinsellik olsun, ilişkinin diğer dinamikleri olsun imrenilen bir ilişkiyi kısa zamanda inşa ettik. hemen hemen her konuda ilkiydim.

Evimiz evi gibiydi üniversiteye başlamıştı arkadaşlarıyla yakındım her gün beraberdik. Yani sen ben değil biz olmuştuk.

Memleketine çalışmaya gitmişti. Orada mevsimlik işlerde çalışacaktı. Çalışmaktan vs. aşırı ilgisizdi kavgalar artmıştı, aramıyor sormuyordu eskisinden az konuşmaya başlamıştık. Gene bu sebepten ötürü bir kavga çıktı konu sevgiye kadar uzadı bana "sana karşı ne hissettiğimi bilmiyorum" dedi. Birkaç gün düşünme aşamasından sonra ayrıldık. Ben onu merak ediyor, özlüyordum. O ise ayrılık için attığım uzun veda mesajıma bile bakmamıştı. 18 Temmuzda ayrıldık. Sonra araştırmalarım sonucunda oradan aynı yerde çalıştığı bana "arkadaşımın flörtü" dediği kişiyle flört etmeye başladığını öğrendim. 20 Temmuzda başlamış flörtlükleri.

Onunla öpüştüğünü, cinsel içerikli mesajlaşmalar yaptığını sonraki zamanlarda kendisi söyledi. Ben ise çok ağır bir tramva geçirdim sonucunda anksiyete vs. sorunlar yaşadım ancak kendisinin bir daha peşine düşmedim. Ailem bile halime çok üzüldü. Belirli bir süre sonra ben de başkalarıyla flört etmeye yakınlaşmaya başladım.

Daha sonra o çocukla hâla flörtken bana kızgın olduğunu bunalttığını o sebeple ayrıldığını söyledi. Çocuğun iyi birisi olması nedeniyle olduğunu söyledi. Pişmanlığını biraz sezdim ama uzak durdum.

Çocukla flörtlükleri devam ederken, birbirlerine instagramlarını vermişken vs. Bana dönmeye çalıştı. Pişman olduğunu söyledi elbette kabul etmedim. Şehire dönünce bir gece beraber kaldık, uykusunda affet beni diye sayıklıyordu. Ancak kabul etmedim.

Kızın arada dönüşleri devam etti. Ben farklı ilişkiler yaşıyordum, o da aynı şekilde. Ancak birileriyle konuşurken bile bana dönmeye çalıştı. Bu süreçler bu şekilde 8 ay boyunca sürdü. Son kez konuşmaya geldi ve kalbimle değil aklımla devam edicem seni unutamıyorum ama ümidimi kestim diyip iletişimi komple kesti. Tabi bu karar en fazla 2 hafta sürdü. Bana kesin olarak güven tesis edeceğini herşeyi affettireceğini, eskisinden daha güzel olacağını (her zamanki gibi) teklif etti. Tekrardan şans istediğini söyledi. Kabul ettim ancak temmuzdan bu zamana kadar çok erkekle konuşmuş, yaşam tarzı değişmiş, çoğu erkekle yakınlaşmalar (cinsel ilişki değil) yaşanmış ben de aynı şekilde başka kızlarla yakınlaşmalar yaşadım. O kabul ediyor ancak ben kabullenemiyorum yaşadığı yakınliklar bir cinsel ilişki olmasa da cinselliğe yakın şeyler ve etrafında hiç kız arkadaşı kalmamış hepsi saçma sapan erkek. Yaşadığı flörtleri, yakınlaşmaları şöyle özetliyor:

"Seni unutmak, başkalarına bir şeyler hissetmek için konuştum, yakınlaştım. Unutamadım, kimseye bir şey hissedemedim çünkü seni seviyorum, vazgeçemiyorum."

Sizce kabul edilebilir mi? Ne yapmalıyım. hatalarını kabul ediyor.

Eski sevgilinizi unutmak için yapılan hatalar telafi edilebilir mi?