Cirkin oldugunu ögrendigin ilk o an ne hissettin?

Ben defalarca bu basligi gördüm ama birgün bende acacagim hic aklima gelmezdi. Hislerimi icinde bulundugum caresizlik ve hiclik duygusunu anlatamam. Icten ice cürüyorum, icimde dinmek bilmeyen firtinalara Rahmen okudum meslek bir iki yabanci dil ögrendim. Ama hepsi bosuna. Genetik anksiyetem var 35 yil dünyadaki verdigim yasam mücedelesinde hatirladigim bir gece yok aglamadan gecen. Cocukken gecirdigim rahatsizliktan dolayi her ne kadar Anne babama gelisimimi düzgün ilerlemiyecegi Doktor tarafindan söylensede hic bir tedavi baslatilmamis ailem tarafindan. Dogurup atmislar, sokaklarda eski püskü milletin verdigi kiyafetler ile büyüdüm. Sevgiye merhamete ac bazen karni tok bazen ac. Abilerim tarafinda hergün siddet hergün eziyet. Okulda ögretmenden hakaret. Ama birgün büyucek boylu poslu olacak sevdigim kizi bulacak evlenecek hasret duydugum ne var ise ne kadar kurulmus hayaller var ise onunla birlikte gerceklestirecektim. Ama ne ruhen nede bedenen büyüdüm. 1.70 minyon biri olarak kaldim. Kucuk ellerim kucuk bedenim kocaman hayallerimle kalakaldim. Kime asik oldum ise olmadi bir türlü, en son o aci sözü duyana kadar. Ben cirkin biriymisim. O kadar acittiki ruhumu hissizlestim gözümü kapattigimda karanlik bir bosluktan düsüyorum sadece hayati hisetmiyorum artik. Sahip oldum hersey bir yabanci ve anlamsiz. Bunca acinin ve olumsuzlugun üzerine cirkin olmak. Her canli kendi tabiatinda karsi cinsine hitap edebilmeli onu elde edebilmeli icin gerekli Dis görünüse sahip olmali. Bir insan Fakir zengin ya da farkli yetenekleri olabilmeli bu dogal. Sevdigime kavusmak kendimi sevdire bilmek icin imkansizi kovolamaktan korkmam zevk alirdim. Ama Ben cirkinim boyum kisa ve saclarim dokulmus. Bu hic adil degil hic ve cok acimasizca üzgünüm kalbim kirik. Bir insani incitmek onu yasama küstürmek suc olmali ve ceza almali. Almancada bir söz var "durch die Blumen sagen" kabaca sözcükleri ciceklerin arasindan söyle. Benim icin artik cok gec artik bitkisel hayatta hayatimin geri kalanini gecirecegim. Ben kendi kendimi büyütüm okuttum asla kimseyi kirmadim. Hic iltifat almadim hic guzel soz duymadim. Hem baskalarinin guzellik aynasi oldum."Dal rüzgari affetsede kirilmisti bir kere.." Ben herkesi affettim herkesi Bana cirkin diyenleri umarim cok mutlu olurlar. Uzun zamandir icime attim konusacak hic kimsem yoktu bu yüzsen buraya yazdim. Umarim sizleri sikmamisimdir. Yazim hatalarim icin cok özür diliyorum. Beni affedin..

Güncellemeler
+1 yıl
maalesef üzüntüye yenik düstüm. Hastahaneye kaldirildirm. Bir süre burada kalacagim. Tavsiyelerinizi uygulayacagim. Param var sacta boyda yaptirabilirim. Ama benim anlatmak istedigim cok farkliydi. Kimsenin kimseyi bunu yapmamali. Ben asla bir kiza cirkinsin kisasin diyenem. Oyle oldugunu farz edelim ki Ben hala kabul etmiyom. Daha nazik olurdum. Ve benim gibi biri su an bu hale dusmezdi
Cirkin oldugunu ögrendigin ilk o an ne hissettin?