Arkadaşlar sevgilim bana ilgisiz önceden uyanır uyanmaz günaydın yazardı son iki üç gündür günaydın felan yazmıyor yazsa da geç yazıyor mesela bugün hastaydı tüm gün evdeydi toplasan 10 cümle etmedik biz arıyorum ulaşamıyorum kendi beni aradı akşam 8 dakika konuştuk onlar için de sen nasılsın iyi misin iş nasıl ne oldu ne bitti hiçbir şey sormadı ben onla ilgili sorular sordum cevapladı neyse bu ilaç benim. uykumu getirdi uyuyacağım dedi kapattı sizce ben delirmekte haklı değil miyim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunun cevabını burada aramak yerine güzel bir dille erkek arkadaşına sorman ve sebebini öğrenmen daha mantıklı bir seçenek olmaz mı sence de? İnsanlar konuşa konuşa anlaşır :)
Kızıyor bana öyle diyince
İşte burada üslup çok önemli. Gidip "Bu ne böyle ya benimle ilgilenmiyorsun" dersen gayet normal kızması fakat "Son zamanlarda canın bir şeylere mi sıkıldı veya bir problem mi var? Sanki aramızda bir şeyler eksilmiş gibi düşünüyorum" gibi yumaşak ve uygum bir dille yazarsan cevap alamayacağını zannetmem. Şunu her zaman savunurum; Akıllı bir kadının, erkeğe yaptıramayacağı veya öğrenemeyeceği bir şey yoktur
Cümleye ben de güzel uslupla senin yazdığın gibi başlıyorum
Ama konustukca cümle bu ne böyleye dönüyor
çok haklısın ayrıl gitsin konuş sebebini sor olmuyorsa zorlama
En mantıklısı ayrılmak gibi zaten
Hasta mı
İlgilenip durunca normal grip işte abartma felan dedi
O ne biçim konuşma ya, kac yaşında
24 yaşında
Ben ona bugün tüm gün ulaşamadım sana dedim uyuyordum tüm gün mü uyudun dedim evet tüm gün uyudum dedi
Bak o bana bir şey söylemeyince benim konuşmam bitiyor Bir süre sonra
Bu ara üstüne gitme bi geri çekil kendisi yazsın arasın, trip yapma suçlayıcı olma hiç bir zaman , bekle ve gör. Sonra haber ver bakalım ne olucak
Ama ben onun yüzünden kaç gündür mutsuzum
Ona sorsam mı ayrılmak mı istiyorsun diye
Hayır sorma, belirsizlik devam edecektir bisi değiştirmez bu veya kaçak dövüsecektir. Sessiz kal ve o yazıp arasın bi süre kendini geri çek bekle ve davranışlarını gözlemle
Yani nasıl davranim o mesaj atmadan atmiim mi
Evet. O mesaj atmadan atma o aramadan arama. Geri çek kendini.. Bi afallasın önce. Sonra zaten davranışları kendisini belli edecektir. Baktın ki hala verim alamıyorsun sakın ama sakın inisiyatifi ona verme. Aşağıda başka yorum yapan bi kız arkadaş daha var senin için. Bak o da benim gibi dusunmus ve demiş ki sana."benim ihtiyaçlarım umurunda değil, bu ilişkide ihmal edilmiş hissediyorum bu şekilde de ve ayrıl" . Gidişata göre bunun kararını senin vermen gerekiyor ona verme bu ipleri asla. Ve üzülme en önemlisi.. Hayatına öyle birisi giriyor ki ama ben onu istiyorum dediğin anda bile.. Diyorsun ki ben daha önce hiç aşık olmamışım. Bunu konuşmak için erken ama yaş ile tecrübe demek istiyorum. Çok ağladığım insanı bile hatırlamıyorum :) o derece güzel bir ilişkim var şu an. Düşün
Tamam dediğiniz gibi yapacağım o yazmadan yazmayacağım aramadan aramayacağım
Instagram'da gezerken falan görüyorum sevgilisine ilgi gösteriyor neden ben böyle değilim diyorum
Ama dediğim gibi bu aşamada gözlemle. Sen zaten sana kötü davranan biriyle mutlu olamazsın. Bari sen al o kararı. Kestir at bu kanseri. Eğer farklı davranıyorsa da bi bak. Objektif ol kendine , ona oldugun kadar olsan yeter
Eh işte bunu dedirtiyorsa...
Sonumuz ayrılık gibi gözüküyor sanki
Demekki daha güzel bir yolun olucak senin :) öyle düşünme.. bak benim sevgilimle tanışmam öyle oldu
Bizim aileler falan yüz yüze değil ama biliyorlardı ben onun ailesiyle tanışmıştım
Özelden konuşabilir miyiz
Olur
Takip etmeye başladım ama mesaj gönderemiyorum sanırım
Ben göndereyim
Sebepsiz mi bu davranışları?
Sebep yok ki ortada
Bence yol ver gitsin, belli ki ilgisini kaybetmiş sana karşı. Şimdi soğuk yaparsan tekrar üzerine düşüp, ilgilenir ama vakit kaybı olur. Tekrar başa saracak çünkü.
Ben ona söyleyeyim mi sen ayrılmak istiyor musun diye
Neden inisiyatifi ona bırakıyorsun ki? Karşı taraf için çok pasif görünüyorsun bu şekilde ve kendi içinde seni iyice değersizleştiriyor. Bence çok aman aman aşık değilsen ayrılmak istiyorum, benim ihtiyaçlarım umurunda değil, bu ilişkide ihmal edilmiş hissediyorum deyip ayrılmalısın.
Öyle mi dersin
Kendini buna layık görüyorsan devam edebilirsin tabii, sen onun annesi değilsin aptal saptal şımarıklıklarını çekmek zorunda değilsin.
Nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum
Ayrılmak istediğini varsayarak öneri yapıyorum, gidip aniden ayrılmak istiyorum deme. İki gün kadar sessiz kal, yazınca kısa kes, arayınca açma müsait değildim de. İki günden fazla uzatma bu durumu, yoksa sana kalmadan o ayrılır. Sürenin sonunda birkaç cümleyle ayrılmak istediğini, kendisine hayatta başarılar dilediğini söyle. Altını çiziyorum, çok düşünüp umursamış gibi paragraf paragraf yazma. birkaç cümleyle neden ayrılmak istediğini, nasıl hissettiğini söyleyip kısa kes. Bundan sonrasını da o düşünsün, hiçbir yerden gönderme yapma ama hemen mutlu taklidi de yapma. Umursadığını belli eder, hayatına olduğu gibi devam et, evde tıkılı kalma bütün gün ne yapıyorsan ona devam et.
Ben ilgilerim seninle yiruummm
Verdiysen ondandır
Biz hiç birlikte olmadık
İki üç gündür böyle
O zaman net seni sevmiyor
Neden ki
Bu kadar net dedin
Ya başka kız vardır ya da senden soğudu
Erkekler anca o zaman mı böyle yapar
İlişkim olmadı ama öyledir
Soğumuş sanki
Öyle mi dersiniz