Yarım kalan aşk tamamlanır mı?

Cok güzel giden bir iliskimiz vardi. Herkes gibi tabi bizde tartisirdik ama kirmazdik bir birimizi hep barisirdik eskisinden daha güclü olurduk. Yeni arkadas ve is cevresinden dolayi cok degismeye basladi. Cok yanlis yollara cekdikleri icin sevgilim bana o zamanlar cok yalan söylemeye basladi. Yeni cevresindeki insanlar karsima gecip bir de bak bu cocuk senden cok cekiniyor deyip yüzüme vurmaya basladilar. Haliyle etrafindaki insanlardan sogdum ve aramiza bu sefer daha büyük tartismalar girdi. Nedense toparlayamadik o inat etti bende inat ettim bir inat ugruna bir birimizi engelledik ve iliskimiz bitti. Ben kendimi baya geri cektim ama o tam tersini yapti. Instagram hesaplarini acti kizlari eklemeye basladi alkol kullanmaya basladi vs. Bunlari gördükce cok üzüldüm kirildim sogdum sandim ama icimdeki sevgi hic bir sekilde bitmiyor. Eski sevgilimin babasi bana hala yazar ve bu durum benim ayriyetten cok kafami karistiriyor. Ne yapmaliyim bilmiyorum.. sizce yarim kalan asklar tamamlanir mi bir gün?
Yarım kalan aşk tamamlanır mı?