2. "Bilmiyorum" sorusu. Galiba Evren bu aralar karışık duygular veriyor.. Çünkü bende böyle hissediyorum ve böyle hissetmen çok doğal çok normal.. herkes artık ne istediğini ne yaptığını bile bilmiyor ki.. İnan biliyorlar MIŞ gibi yapıyorlar ama gram umurlarında değil hiçbir şey. Gram bilmiyorlar. Bizim de biraz böyle olmamız gerek.
Evet netimdir, belirsiz kaldığım durumlar ancak basit şeylerdir bugün ne yesem veyahut hangi kıyafeti alsam gibi. Belirsizliği sevmediğim gibi belirsiz insanlarla da anlaşamam, ne istediğimi her zaman bilirim ve net bi şekilde karşıya aktarırım.
Kıyafet ya da bir şey konusunda kararsız kalırsam hepsini alırım... hdjdj aklımda ve içimde kalmaz... Ama diğer durumlarda kararsız kalabiliyoruz maalesef :d
Rica ederim. Süpersiniz! Bunu size dedim.. İnsan gibi konuşan bile zorlaştı artık.. Böyle bir ortamda sizin gibi insanların varlığı güzel.. Kendinize iyi bakın :)
İletişim önemli gerçekten. Bir şeyde iyi ya da kötüysem insanların eleştirisini dikkate alırım. Sonuçta hepimiz %100 mükemmel değiliz...:) haklısınız, iletişim öyle zorlaştı ki insanlar birbirini anlamaya çalışmıyor bile... Çok naziksiniz, teşekkür ederim. Sizde kendinize iyi bakın. İyi günler:)
Sizinle konuşmak güzeldi. Geçen çay içmeye gittiğim bir kafenin garsonu ile bir muhabbet geçti. Kız haklısın dediği için , kıza 50 TL bahşiş vermiştim.. Herkes haksız olduğu halde kendini bir şekilde haklı görüyor. Bu tip insanlar çevremde çok fazla var. Aslında dinlemeyi de öğrensek, saygı içinde konuşmayı becerebilsek belki hayat daha da kolay olacak. Sizde çok nazik ve anlayışlısınız ! iyi günler...
Bendeki istekler yaş ile degisti ama bi zaman sonra bazı şeyler gereksiz geliyor. O yüzden şimdiki halime göre düzen kurmaya karar verdim. İzdivaç mesela gereksiz geliyor. 25 yaşında olsa idim belki isterdim ama bilmiyorum da gereksiz buluyorum. Maddiyat zaten çok gereksiz geliyor
Umarım umarım hahahah Evet insanın ne dilediğine dikkat etmesi gerekiyor tabii. Bir şeyler dilerken detayla dilemek gerek jdjdje İnşallah istediğin şehre mutlulukla ve sağlıkla seyahat edersin :d
Bazı insanlarla vakit geçirince sebepsiz yere mutlu oluruz. O insanla karşılaşınca yaşanan enerji transferi bu etkiyi yaratır. Zaman mekan yer başka bir tabirle filmin Kurgusu kişilere göre şekillenir