Tehdit eden eski sevgili?

Kısaca özet geçeceğim 3-4 aylık bir ilişkim oldu ve kendisi karakter olarak çok cıvık davranıp itici olmaya başladığı için kendisinden ayrıldım. 3 gün olmasına rağmen bana yazmaya devam ediyor ve son 1 kez buluşmak istediğini söylüyor. Ben dayanamayıp engelledim kendisini ve sonuç 13 yaşındaki kardeşime tehdit içerikli mesajlar atması. Borç olayına gelirsek çalışmadığım bir dönemdeyim ve bu dönem daha 3-4 hafta sürecek. Para sıkıntısı çektiğim bir dönem olduğunu bilmesine rağmen sürekli buluşmak isteyip sürekli bir şeyler almaya çalışan ksndisiydi. Ben de en azından aldıklarını ve arada para atmalarını ki iznimi bile almıyordu atarken borç olarak say işe döndüğüm gibi geri veririm dedim. Hatta 2 gün önce yarın altını bozdurup atayım dedim kabul etmedi böyle bir zamanında isteyecek değilim diyerek.
Dipnot :Daha öncesinde ben de ona borç vermiştim ve o ödeyene kadar 2 ay beklediğim halde bir kere bile lafını yapmadım. Ne yapmalıyım şu an çok gerginim.
Güncellemeler
+1 yıl
Stresten sabaha kadar uyumadım şimdi uyumaya çalışacağım yarın uyanınca tavsiyelerinizi okurum. Şimdiden teşekkür ederim.