Kısaca özet geçeceğim 3-4 aylık bir ilişkim oldu ve kendisi karakter olarak çok cıvık davranıp itici olmaya başladığı için kendisinden ayrıldım. 3 gün olmasına rağmen bana yazmaya devam ediyor ve son 1 kez buluşmak istediğini söylüyor. Ben dayanamayıp engelledim kendisini ve sonuç 13 yaşındaki kardeşime tehdit içerikli mesajlar atması. Borç olayına gelirsek çalışmadığım bir dönemdeyim ve bu dönem daha 3-4 hafta sürecek. Para sıkıntısı çektiğim bir dönem olduğunu bilmesine rağmen sürekli buluşmak isteyip sürekli bir şeyler almaya çalışan ksndisiydi. Ben de en azından aldıklarını ve arada para atmalarını ki iznimi bile almıyordu atarken borç olarak say işe döndüğüm gibi geri veririm dedim. Hatta 2 gün önce yarın altını bozdurup atayım dedim kabul etmedi böyle bir zamanında isteyecek değilim diyerek. Dipnot :Daha öncesinde ben de ona borç vermiştim ve o ödeyene kadar 2 ay beklediğim halde bir kere bile lafını yapmadım. Ne yapmalıyım şu an çok gerginim.
Güncellemeler
+1 yıl
Stresten sabaha kadar uyumadım şimdi uyumaya çalışacağım yarın uyanınca tavsiyelerinizi okurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Bence kısa bir süre Sevgilik sıradan gözüksede neticede hayatına birini dahil ediyorsun, bu olay senin için bir tecrübe olmalı, mesajda bir ayrıntı daha var insanin gerçek kişiliği en öfkeli olduğu anda gün yüzüne çıkar, yani hayatına dahil ettiklerini yeri geldiğinde bu şekildede taniya bilirsin
Türk Ceza Kanununa göre Mesajla tehdit cezası sözlü tehdit cezasında olduğu gibi duruma göre 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası veya adli para cezası ile cezalandırılır. Kendisine bunu bizzat iletmekte fayda olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ailene muhtemelen ilişkin olduğunu söylemedin buda bundan cesaretle benden kımseye bahsedemez dıye senı tehdıt edıyor.
Baban, abin falan yokmu kızım bahsetsene bu tehdıtlrtdrn agzna scsınlar bunun.
Ya da git polise ver. Elinde kanıt var. 2-3 gün nezarette tutup salarlar gercı ama enazından burnu surtsun.
Sessiz kaldıkça boylesı azar ustune gelır.. Korkma
Nasıl insanlarla birliktesiniz aq sana zarar verirsem elime ne geçecek diyor aq olaya bak ya
Haklısın ya çok uysal biriydi ama bugüne kadar
Çok saçma ya şunun parasını öde sonra her yerden engelle
Öyle yapcam zaten komik olan ben ona kötü zamanında 5 bin atmıştım ve bir kere bile lafını yapmadım ödemesen de olur bile dedim
Şerefsiz köpek işte
Lafını yaptığı para yarısı bile değil.
Neyse sektir et salla
Neandartell olunca insan böyle olur. İnsan hiç eski sevgilisini tehdit eder mi yazık nerden buluyonuz annecim böyleleri inanamıyorum size
Şunun parasını öde havlamayı bıraksın sonra numaranı değiştir muhattap olma birdaha
Senin ondan ayrılmani yedirememis kuyruk acısı ondan parasını ver gönder şu sal*ğı
Şikâyet et Erken falan diye saçmalama iş büyümeden git şikayet et
Böyle çoluk çocuğun gt. nü kaldırırsanız böyle olur
Bu para mevzusunu taktığını sanmıyorum sadece onu terk etmeni yedirememiş
Bu mesajları görüncd iyi ki ayrılmışım diyorum
Nekadar süre tanıyıp sevgili oldunki alel acele sevgili olmuşsunuz havası var sanki kişiyi tanimanin en iyi yolu uzun bir süreçtir
3-4 aydır tanıyordum sevgili olduğumuzda
Bence kısa bir süre Sevgilik sıradan gözüksede neticede hayatına birini dahil ediyorsun, bu olay senin için bir tecrübe olmalı, mesajda bir ayrıntı daha var insanin gerçek kişiliği en öfkeli olduğu anda gün yüzüne çıkar, yani hayatına dahil ettiklerini yeri geldiğinde bu şekildede taniya bilirsin
Paikopatla birliktesın sakın buluşma öldürür bu seni
bu devam eder buna elınde herhangı bır fotografın var mı açık falan?
”Senden ayrılmak istiyordum.” Cümlelerini görene kadar aşırı aşık diyordum ama yediremiyor. Call 911
Kıvırıyor zaten belli
Türk Ceza Kanununa göre Mesajla tehdit cezası sözlü tehdit cezasında olduğu gibi duruma göre 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası veya adli para cezası ile cezalandırılır. Kendisine bunu bizzat iletmekte fayda olabilir.
Tehdit mesajlarını savcılığa ilet.
havlayan köpek ısırmaz
Borcunu öde olay kapansin
oh my god ah bebeim ah bebeim kurtul bundan
Korkudan uyuyamıyorum yemin ederim ya
Git ver savcılığa
Fazla acele olmaz mı çok büyüsün istemiyorum
Aslında o çok insancıldır.
Normalde böyle biri değildi
sen gerçek yüzünü görememişsin. son yazdığı mesajdan anladığım kadarıyla kekonun teki.
Seninle son kez sevişmek istiyor diye anladım
Hiç olmadı ki
O zaman ilk kez sevişmek istiyor
Olabilir
Cimere at
Kimin sevgilisi bu