1 kere görüştüm çok sevmiştim eskisine döndü ayrıldı ben de hiç yazmadım bu hep beni yokladı benden bi daha olmayış diye düşünerek n*de attım şimdi de buluşmak istiyor ciddi olabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Nude atip napacaksin eski eskide kalmis bulamamis sana gelmis aciz abaza
10 ay önce kahve içtik sohbet ettik yakın davranmadım diye istemedi eski sevgilisine döndü (o cinsellik konuşmak istemişti ben konuşmadım) ayrıldı sonra aylar geçti bu yine yazdı her ay konuştuk 6-7 ay sonra bende artık buluşmaz dedim normalde utangaçım biliyor cinsellik az da olsa konuştum çok foto at dedi göğsümü attım sadece artık buluşmak görüşmek istiyor
Çunku amaci cinsellik yataga atmak kullanmak istiyor kolay goruluyorsun
Görüşme yatakta mi oldu ve zaten. Nude atmışsın herifin cinsel dürtuleri uyarılmış
Hayır 10 ay önce kahve içtik sohbet ettik yakın davranmadım diye istemedi eski sevgilisine döndü (o cinsellik konuşmak istemişti ben konuşmadım) ayrıldı sonra aylar geçti bu yine yazdı her ay konuştuk 6-7 ay sonra bende artık buluşmaz dedim normalde utangaçım biliyor cinsellik az da olsa konuştum çok foto at dedi göğsümü attım sadece artık buluşmak görüşmek istiyor
Görüş ama hemen yatak olmasın
Tamam
Birkaç fikir verebilirim isterse. n ama soru da olmaz
Cinselik isticek.. sonra bye bye dicek. Yanlis anlama nude atmasan iydi. Herkese boyle kolay gonderdigini dusunup , birliktelik yasamak isticektir.
Biz yaklaşık 10 ay önce tanıştık ben çok seviyordum buluşunca sarılmaya bile utandım 1 kes kez buluştuk o hep yazdı ama her ay merak etti en sonunda bende artık olmayız dedim cinsellik konuştu o ben pek konuşamasamda attım yani belki oluruz ümidiyle
O da biliyor bakireyim utangaç biriyim
Iste , sorunda tam orada canim benim. Gosterdin ya yanlis anlama beni yadirgamiyorum. Simdide iste birlikte. oluruz diye dusunuyldur buyuk ihtimal.
Evet rüyam da gördüm deli gibi sevişiyordık senle özel konuşunca daha yakın hissettim buluşalım yiyim film dedi
Sence buluşsak biraz bişeyler yaşsak da istemez mi ciddi bi ilişkimiz olmaz mı hiç
Sonuc ortada canim sen bilirsin. Ama sana tavsiyem guzelim yapma. Yaparsan eger ve senden giderse daha cok uzulursun.
İlişkiye girmem zaten de yüzeysel şeyler yaşayabilirim belki baglanır
Hayirrr , bak burada kaybediyosunuz. Erkegi oyle bagliyamasin canim benim. Onlarla , cinselik iliskiden ayri birlikte vakit gecirdigin zaman baglanirlar. Ama sen bilirsin
Ben vakit geçirmek istedim dogumgünüde hediye aldım buluşmadı benle eski sevgilisine döndü ama benle cinsellik konuşmasa da sürekli merak etti benden yüzbaşına al konuları açtı o kadar kız var zengin yakışıklı hala beni niye ikna etmeye çalışıyor 10 aydır
Cunku istedigi sensin ( cinselik anlamda ) kafaya takmis birkere. Istedigini verme
Hani cinsellik de olsa bilmiyorum çok havalı biri egolu dönüp dönüp bana geliyor ona şaşırıyorum
Kabul edecegini bildigi icin olabilirmi?
Evet biliyor yaşı da 25 küçük de değiliz niye ümit veriyor bana ya anlamıyorum
Tehdit etme ihtimalini hiçmi düşünmedin?
Yüzümü atmadım
yinede yanlış yapmışsın dostum. güveniyorsan ve devamınının gelmesini istiyorsan ayrı tabiki.
Aferin...
Sadece göğsüme attım zaten bu yakın davranmıyorum diye terketmişti şimdi öylesine konuşunca attım falan şimdi konuşmak görüşmek istiyor
Yani vuracak...
Bu kadınlar neden bu kadar slk
Şanslıymış.
Seni yollu yerine koyuyor artık
Olabilir
Sanmam
Yapcagin basit ki
Neymiş
Gizlisin yazamadim. ki bee
Yaz