Muhteşem biriydi. Onun konuşmasını hayranlıkla dinlerdim. Tertemiz bir yüzü vardı. Beni sevdiğini biliyordum ama onu ben cesaretlendirdim. Sonrada reddettim. Bir daha yaklaşmadı. Çok ama çok üzüldüm. Artık eskisi gibi bakmıyor.

Muhteşem biriydi. Onun konuşmasını hayranlıkla dinlerdim. Tertemiz bir yüzü vardı. Beni sevdiğini biliyordum ama onu ben cesaretlendirdim. Sonrada reddettim. Bir daha yaklaşmadı. Çok ama çok üzüldüm. Artık eskisi gibi bakmıyor.

Merhaba, ben olsam ben de dönmezdim yani maalesef çok gurur kırıcı bir şey yapmışsınız. Bu da size bence bir hayat dersi olsun ve umarım bir daha benzer bir kişi çıkarsa ona şans verirsiniz ve bir bakıma telafi etmiş olursunuz durumu. Sizin için bunu temenni ederim. Her şeyin gönlünüzce olmsı dileğiyle...
Selamlar,
Maalesef senin de kabul ettiğin gibi o insanın duygularıyla oynamışsın. Bunu kötü niyetli yaptığını düşünmüyorum ama onun sana olan ilgisi ve sevgisi büyük ihtimalle çok hoşuna gitti. Fakat her insan uzaktan sevmeye uzun süre devam edemiyor. O da en azından bu duruma bir final yapıp sana olan hislerinden bahsetmiş ve sen de onu geri çevirmişsin. Ben artık geri döneceğini çok zannetmiyorum. Şahsen senin de onu sevdiğini düşünmüyorum.
Cevap
7Cevap
Boy boy diye diye popüler kültüre kanarsanız sizi gerçekten seven insanlar yerine uzun boylu s*refsiz insanlar ile denk gelirsiniz
Fiziksel olarak begenmedigim birini reddettigim icin pisman oldugumu hatirlamiyorum. Gonlume hitap ettigi kadar gozume de hitap etmeli. Baskasi farkli dusunur ama bende boyle.
Kaçan balık büyük olur diye boşuna dememişler cismi ufk da olsa maneviyatı büyükmüş demek ki
Onurlu biriyse geri gelmez
kızzz napcan kısa boylu adamı... onun şeyide küçüktür
size ders olsun pöpüler kültürün kurbanı oldunuz sizin fikirleriniz önemliydi
Peşinden koş.
Bunlar sizmisiniz
Gelmez
Gelmez sana
Gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?