Beni bıktırmaz aşık olduğum için her halini severim ama kafa dengi deli dolu eğlenceli sevgili tabi ki de daha çok isterdim.. çünkü insan ilişki de eğlenmek de istiyor diğer türlü biraz durgun oluyor.
Biktirir düşünceleriyle başbaşa bırakırım onu ama daha sinir oldugum pollyannaci tipler herşeye gülümseyerek pozitif bakanlar dhaa cildirtici bence.. misal annemi kaybettim dersin, zamanı gelmiş ne güzel bu dünyanin çilesini çekmemiş vs yapark gulerse tam cildirtici var öyle tipler
Enerjisi düşük sevgilim olacağına, sap kalırım daha iyi. Durup dururken psikopatlik yapmalı, hadi bir mağazaya gidip yüzsüz personelin inadına, gözü önünde her şeyi deneyip almadan çıkalım demeli KZMNSSBZMkasbsjabssnsnssn
Sanırım bir tek buna uzun süre dayanamam. Ben hayatı yüzeysel yaşayan neşe dolu bir insanken , karşımda Buddha heykeli gibi duran bir kadınla asla yapamam.
Enerjisi sıfır, hayattan keyif alamayan sevgili beni sıkar. Sürekli gönlünü aman keyif alsın aman mutlu olsun aman neşesi yerine gelsin diye yoramam kendimi. Enerji sıfır insana tahammül edemiyorum dünyamda bana bir sinir geliyor; öyle mıy mıy sevgiliyi napıyım uğraşamam dünyaya bir kere geliyoruz az hayattan keyif almaya bakmalı.
Sevgili olduğum kişiyle aramda enerji alışverişi oldugu icin farkında olmadan bile olsa benim enerjim ona geçer ve onunla geçirdiğim zamanlarda geçici olarak beni olumsuz etkilemesine ek olarak ruhen yorar zamanla.
Ben sevgili olarak değil genel olarak mıy mıy insanlar ile yapamıyorum. Enerjim yüksek olduğu için sevgilimin bana ayak uydurması lazım. Aksi halde onunla anlaşamam ve sıkılırım. Sürekli karşımda bitkin, enerji sıfır biri benim psikolojimi bozar.
Değil sevgili arkadaş bile olmam merhaba bile demem. Sürekli enerjisi düşük suratsız insanları sevmirem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
nazlanıp zırlamyacaksa sıkıntı yok. bazı erkeklerle beraber oldum adam yanımda zırıl zırıl ağladı. o kadar irrite oldum ki. erkekler sakın kızların yanında ağlamayın çok itici duruyo