Anlam veremediğim bir ilişkim var ayrılınca özlüyorum barıştımızda da tam mutlu değilim
Bu düşünceler beni yoruyor ne yapmalıyım bilmiyorum 🥺
Dertleşelim mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlam veremediğim bir ilişkim var ayrılınca özlüyorum barıştımızda da tam mutlu değilim
Bu düşünceler beni yoruyor ne yapmalıyım bilmiyorum 🥺
Dertleşelim mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sevgi olmadığı için
Sendeki durum karşının durumundan tam mutlu olamıyorsun. Hep acaba bırakırmı bu evliliğe kadar gidermi sorusuna cevabın olmamasından kaynaklı
Yok evlilik olur olurda evliliğim nasıl yürür bunu düşünüyor
Adan sınırlı tıpkı nesi güven vermiyorki
İki yıldır tanıyorum kendisini zıt durumdayız
Ben sessiz sakin ılımlı biriyim o ise sert kaba biri
Evet bir ciddiyet olur ama nasıl olur bilmiyorum
Tartışıyoruz bitmiyor ayrı kalıyoruz bir süre yolumuz birleşiyor
Annem pek istemiyor bundan da korkuyorum anne sen haklıydın demekten
Ama bazende olumsuz düşüncelerimi silip adım atıyorum
Bir şeyler eksik nedir bilmiyorum
Sen sessiz sakin birisi olunca o tür kaba insanlayapman çok zor olur. Bu dönemde bu kadar kaba yüzünü gösteren bir adam nikahı basınca dahada kabalasir seni mutsuz eder annenize haklı çıkarır. Bu uyarılarına rağmen eve dönmeyide gururuna yediremezsin sana yazık olur. Bu wrkadas iş arkadasin falanmi
Açıklayıcı olduğunda tam istediğim adam diyorum ama sinirlendiğinde ise tamamen hayal kırıklığı dilinin kemiği yok
Bırakmıyor gönlümü alıyor hatasının farkına varıyor ama bu döngü var
Çekiliyorum bir şey oluyor olumsuz herşeyi unutuyorum gibi böyle mutlu olduğum yanlarım var ama değersiz hissettiğim anlarım da anlam veremiyorum
Erkek adam net olmalı gönül kırıp özür dilemek çok ters üzülürsün bir kere kalp kırıldıktan sonra özür dilemesi kırılan camı yapıştırmak gibi olur asla orijinali gibi olmaz. Tabiki arasında nasılsın ilişki var onuda bilmek gerekir. Birliktelik oldumu
Hayır olmadık
O zaman bence o tip adamla yolları ayır sende kısasa kısas mücadele edebilsen yola belki gelir ama işte gelirmiş diyede soru işareti var o yüzden kafanı takma olmaz de gitsin. Sen biraz yaş ilerledikçe acaba başka bulabilirsiniz endişeniz var birazda onun etkisiyle telaş yspiyorsun. Bunu hskda veriyorum ama evlenip geri gelmekte annenin israrina rağmen oda zor diye düşünüyorum. Bu durumda sana yazık olur. Adam kaç yaşında yaş ilerledikçe otururdu onu sen daha iyi bilirsin
Size mesaj atabilir miyim?
Tabiki atabilirsin orada konusuruz
Takip isteği yolladım
Karşındaki insanın net olmamasıyla alakalı bir durum, mutsuz bir ilişki seni yıpratır.
Bence sorun tek sen değilsin karisdaki hisiylede alakalı olabilir toksik se eğer seninde bı yyere kadr sabrın vardır
Sana karşı kaba saygısız biriyse ayrıl ve arkana bakmadan kaç. İler de pişman olursun 👍
Sen bensin benim ilişkim belirsiz karmaşık soru işaretleri ile dolu. Kimseye de anlatamıyorum o da anlamıyor inan ki ne yapacağımı bilmiyorum ve seni çok iyi anlıyorum 🥹🥹🥹
Hersey iyi gidiyorsa mutsuzluk olur (genellikle kadinda) ve çürüme başlar.
Nasıl yani benim ilişkim düğünde sorun ben miyim?
O ilişki yorar seni
Yoruyor gerçekten 😔
Hep bir arada kalırsın
Kız ya da erkek tarafının kafası karışık tır
Cevap basit sevgi yok vakit dolduruyon sadece
ayrill
Kisiler yuzunden
Kafa karışıklığı duygulardan emin olamamak
Belirsizlik değersizliktir.
Dertleşelim
Dertleşelim ama gizlisin
Oha resmen birebir aynı şeyleri yaşıyoruz