Hayal kırıklığına uğrar demiyorum, her şey düşündüğünden de daha güzel olabilir ancak korkar. Geçmişte yaşadığı terk edilme travmaları vs bu gibi korkular erkeğin adım atmasını engeller. Ama gerçekten ister adım atmayı. Siz de bunun farkında olun ve anlayışla karşılayın. Dışarda basit gibi görünse de içerde daha büyük, aşmaya çalıştığı dertleri vardır insanların. Her konuyu da negatife yormayın, biraz düşünüp alan ve zaman tanıyın
21 Yorumla- 3 ay
İnşallah dediğin gibi içten içe çok kötü dertleri vardır. Çünkü o da beni belirsizlik içerisinde boğdu gitti...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇeşitli sebepleri vardır:
1- Çok utangaçtır
2- Sevgilisi Vardır
3- Unutamadığı Biri Vardır
4- Aslında begenmemiştir ve sırf ego kasmak için bakıyordur.
5- Bazı kızların umut verip daha sonra da reddetmesinden dolayı adım atmıyordur.
6- Belki arkadaşı o kızdan hoşlanıyordur ve bu yüzden yanaşmıyordur.
Bir erkek olarak aklıma gelen sebepler bunlar...138 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen biraz bilgi var bana. Aynı okul ya da iş yerinde misiniz?
Birbirinizle konuşmuşluğunuz ya da samimiyetiniz var mı?
Soran+1 yılYa şizo diyebilirsin belki bilmiyorum ama nerdeyse 1 yıldır takipleştiğim biri var. Hiç yazmadı ama sürekli ben ne paylaşsam benzer şeyler gönderme vs. burada da sordum bıktıracak kadar kaç kez çoğu kişi gönderme dedi. Her şey iyi hoştu. Bu doğum gününden önce 10 gün bir şey koymadı. Sonra doğum gününü kutladı yakın arkadaşı var bi kız bi oğlan (sevgililer), bi de ailesi vardı başka kimse yoktu. 1 hafta sonra konsere gitti bunlar.(mekana damsız almıyorlar) sonra arabada akım gibi bir şey çekmişler. O çift olan arkada ön tarafta da bi kız oturuyor bunun yanında. Ben de sinir oldum. 1 ay hiçbir şey paylaşmadım. Kendime yalan söyledim diye bi şarkı var onu paylaştı. Ben karşılık bir şey koymadım. Sonra benim alakasız bi story vardı onun ertesi günü yine çaresiz bıraktın umutlarımı vs diye bi şarkı var onu koymuş. Sonra ben şarkı koydum. Sonra aşk kırıntısı şarkısı var ya onu koymuş. Sonra ben de bu yukardakini koydum. O da bunu koymuş. Story koyuyorum genelde ilk görenlerden oluyor vs. Ne düşüneyim bilemiyorum
(Bu arada 10 yıllık erkek kankimle takipleşiyorlar)
Cevap sahibi+1 yılYani sadece sosyal medyadan takipleşiyorsunuz ve birbirinizi gerçek hayatta hiç görmediniz?
Yani yanlış anlamadım durum böyle mi?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılValla yanlış anlamada sen uçmuşsun biraz ya. Çocuk o sözleri paylaşıyorsa sevdiği biri vardır ya da böyle duygusal içerikleri seviyordur. Sen de kendi üstüne alınmışsındır.
Hani gerçek hayatta bakışsanız, gülümseseniz birbirinize vs. Tamam diyeceğim ama senim durum çok çok çok saçma be kardeşim.
Soran+1 yılYa çok detay şeyler var ben de seninle aynı şeyi düşünüyordum. Benimle alakalı değildir vs tarzı. Dediğim gibi burada kaç kez sordum. Sürekli gözüme soktu bir şeyleri
Cevap sahibi+1 yılBenim düşüncem böyle. Yaşın kaç?
Soran+1 yıl28
Soran+1 yılDinlemek istersen detay anlatabilirim
Cevap sahibi+1 yılYaşında öyle ergen bir yaş değil. Olgunluk çağında bir insansın. Yani özellille günümüzde sosyal medyadan bir insana mesaj atmak çok zor bir durum değil, hatta yüzyüze söyleyemekten çekindiğin, utandığım şeyleri mesaj yoluyla söylemek çok basit bir şey. Gerçekten senden hoşlansa en azından normal sohbet içim bile bir *Selam* yazabilirdi.
Cevap sahibi+1 yılUykum yok dinlerim, anlat
Soran+1 yılYani bana da saçma geliyordu ilk başlarda ama saçma bir şekilde ben de hoşlanmaya başladım.
Soran+1 yılBu arada zamanlara takılma aşağıda yazdığım. Daha önce anlatmıştım.
Birkaç kez foto , stori beğendi. Arabada yağmuru çekip koymuştum. O da benim storiyi gördükten sonra arabada yağmuru çekip koymuştu. Tatile gittim. Normalde manzara fotoları da paylaşıyorum. Denizi çektim sürekli. Şelaleye yakın bi yere gitmiş. Karşıda baya uzakta şelale var. Karşı tarafta şelale manzarası mı şelale manzarasına karşı mı ne öyle bir şey yazmış.1 gün önce köpek fotosu paylaştım. Ertesi gün o da kedi fotosu paylaşmış. Geçen yıl tatilde çekildiği, benim de fotolarım arasında olan tatil pozuma benzeyen bi foto paylaşmış. Stori koyuyorum çok istisnadır benden sonra stori koymadığı.10 dk da falan görüyor genelde. O foto koymuştu storiye. ertesi günü ben koydum merak ettim acaba benden sonra yine foto koyacak mı diye. Sonra o koydu. Ertesi günü ben koydum. benim storiyi gördükten 1 saat sonra yine o foto koymuş. Sonra bi de ilk defa kitap storisi koymuştum. Edebi bir roman. Ertesi günü de o bir şairin sözünü paylaşmış. Bugüne kadar hiç böyle bir şey paylaşmamıştı. Sonra benim profilde storilerden öne çıkanlar kısmında deniz manzara fotosu falan var karışık. En son 1-2 gün önce ekleme yapmıştım. Onda da vardı öne çıkanlar ama manzara olanı en başa almış, ekleme yapmış. 2 gün önce kedi fotosu paylaşmıştım. Ertesi günü o da paylaşmış. Tatile gitti. Sürekli manzara videoları falan paylaştı. Eski tatillerinde deniz olan 1 video koymuş storiye. Geçenlerde tatilde çekildiğim fotoyu paylaşmıştım deniz manzaralı tepede. Aynı tarz şapkayla o da tepede foto paylaşmış. 2 gün önce, parkurcular var yüksek yerlerden atlıyorlar falan. Öyle yüksek köprü gibi ipince bi yerde yürüyen biri vardı o reelsi paylaşıp🫢 bunu koymuştum. Manzara fotosu falan da koyuyorum. O da balona binmiş “uçuşa” yazmış. Manzarayı çekmiş sürekli. 2-3 tanesinde kendisini koymuş. devamı var.
Soran+1 yılSonra bu tatile gitti ya. Tatilde fotoğraf paylaştı toplu storide. Yanlarında bir çift var. Bi de yanında bi kız. Ben biliyordum kız kardeşi olduğunu başka yerden stalklamıştım. Sonra ikisinin fotosunu paylaşıp abisinin gülü yazdı. Sonra bu foto paylaştı. Ben de beğendim. Sonra ben genelde dolunayda hep çekip koyuyordum. Ben storiye manzara reelsi koymuştum ama benimkinde dolunay yoktu. deniz vardı. 1 saat sonra bi tepede etrafı çekmiş , dolunayı çekmiş. Arkada da şarkı çalıyor. Şu kısmını çekmiş. Ben senin ne yarin ne de canın Ben senin ne sevdiğin ne baharın Belki umrunda değilim Ama sen benim sen benim nefesimsin. Bunu paylaşmış. Sonra ben de ertesi günü ağacın dibinden ağaç da görünüyor dolunayı çekip yabancı bi şarkı koydum sözsüz kısmını çektim. Kendisi birileriyle takipleşiyor diye istek atan birini kabul ettim.4-5 saat sonra stori koymuş. Zakkumun müsaade senin şarkısı. Git ben zaten gidecekmişsin gibi sevdim falan diye. O da böyle bir yeşillik bir şeyin üzerinden çekmiş dolunayı.
Soran+1 yılBen bu şarkıyı paylaşmıştım.
Aşk eski bir yalan
Ademle Havvadan kalan
Aşk eski bir yalan
Hayatıma dolan
Bir ses bir bakış bazen
O kalbime akan
Bir çiçek hatırlanan
Yılların ardından
O da şarkının çizgi koyduğum kısmını paylaşmış;
İnanmıyosun, öyle mi?
Her şey yalan dolan
Sevgim yalan, demek ben zırdeliyim
Durmadan, bıkmadan, mış gibi yapan
Gözünden kaçırdığın bi' şeyler var
Kendinden sakladığın o duygular
Yakalarsan eğer bana da haber ver
Seni sabırla bekleyen bi' adam var
-Sen bilmesen n'olur?
-Kaldırımlar biliyor
-Dizimde uyuttuğum
-Alev alev başın biliyor
-Sen o lâl dudaklarına
-Yalan söyletsen n'olur?
-Göğsünde kuş gibi çarpan
-Âşık kalbin biliyor
Soran+1 yıltatile gittim. Tepeden denizi çekmiştim. O da gitmiş bi tepeden pamukkaledeki gölü çekmiş. Sonra bi de birkaç gün öncesinde zeki mürenin fotosunu paylaşmıştım. Canlı müzikte onun şarkısı çalıyordu. Onu çekmiş birkaç tane de alakasız bir şeyler çekmiş. bi sonraki hafta da o tatile gitti. tatildeyken de stori koyunca 10-15 dk içinde görüyor hemen
Soran+1 yılBen foto koymuştum. benim fotoyu gördükten 1 saat sonra falan o da koymuş.
O havuzu çekmişti. Ben de ayı çekip bu şarkının sözsüz kısmını eklemiştim. (Şarkının ismi beni kollarına al)
Yolumu bulabilmek için ihtiyacım var sana
Tüm zamanım boyunca
Sonra biliyorum iyi olacağım
Hiç ağlamayan bir çocuk gibi
Tüm kurallarının farkındayım
Ama biliyorsun ki koşacağım
Neresi olduğu önemli değil seni takip edeceğim Beni gitmek zorunda bırakma yeter
Al beni, beni kollarına al
Kurtar beni
Tek ihtiyacım senin aşkın
Sonra benim en son storim araba kullanırken yolu çekmiştim. O da ertesi günü araba kullanırken aşağıdaki şarkıyla yolu çekmiş.
Beni sar zaman, mekan değersiz
Ben seninsem geçer kaygım
Özleyen kalsın habersiz
Başkasından yok bir kaybım
Zaman, mekan değersiz
Ben seninsem geçer kaygım
Özleyen kalsın habersiz
Başkasından yok bir kaybım
Soran+1 yılburçlar nerede olmalı diye bir yazı vardı onu paylaşmıştım. benimkinde doğa onunkinde deniz kenarı yazıyordu. ben kendi burcumun yanına + deniz kenarı yazdım. ertesi günü sabahın köründe deniz kenarında çekildiği fotoyu paylaşmış.
Soran+1 yılben tekrar tatile gittim. ordan gelince geçen hafta bugün foto atmıştım. o da bugün tatilde çekildiği fotoyu attı. (bu arada o tatilden geleli 3 hafta falan oldu) sonra ben de akşamında foto koydum storiye.
o da 2 saat sonra canlı müziğe gitmiş şu şarkıyı paylaşmış.
Ay, ay, ay, ay yanıyorum
Ay, ay, ay, ay çok fena
Ay, ay, ay, ay yağ yağmur
Mum misali eriyorum
Eyvah, yürüyorum bak
Ateşe doğru
Bi' şey yap
Bu aşk bu
Allah'tan korkmaz
Kuldan utanmaz
Heyhat
Ama sen onu gel anlat kalbe
Yürüyor önümde büyük harbe
Darbe üstüne darbe
Uslanmıyor bu
Soran+1 yılben de 2-3 gün sonra bu şarkıyı paylaştım
Ağzın bir tabanca gibi,
Mermiler savuruyor gökyüzüne,
Aşkınsa bir asker gibi,
Ölene kadar sadık.
Ve ben yıldızlara bakıyordum,
Çok ama çok uzun bir süredir,
Ateşler yakıyordum,
Tüm hayatım boyunca,
Herkes bir kıvılcım istiyor,
Ama kimse yanmak istemiyor,
Ve bugün artık sıra bizde.
Bunun gibi günler,
Bunun gibi geceler,
Yol gösterir bizim gibi aşıklara,
Sen benim yanan kalbimdeki,
Kıvılcımı yakansın,
Bizim gibi olmayan insanlar,
Çok fazla şey isterler,
Bizim gibiler sadece birini ister,
Kalplerini yakan kıvılcımı başlatan birisini.
Bu dünya gittikçe soğuyor,
Geçip gidiyor yabancılar
Kimse destek olmuyor sana,
Kimse gözlerinin içine bakmıyor.
Ama ben bakıyordum senin gözlerinin içine
Çok ama çok uzun bir süredir
Engelleri aşmak, seni benim yapmak için
Herkes bir kıvılcım istiyor,
Ama kimse yanmak istemiyor,
Ve bugün artık sıra bizde.
benden 1 gün sonra o da;
Madem gidiyorsun
Al beni de yak bari
Zaten biliyorsun
Sensiz ben yok gayrı
bunu paylaşmış.
Cevap sahibi+1 yılValla benim emin olduğum tek şey sen bu çocuktan bayağı hoşlanmışsın. Çocuğun senden hoşlandığından emin değilim. Sana tavsiyem içinde kalmasın en azından ilk adımı sen at. Yani bir "selam" yazmak zor değil. Bu şekilde de ne olduğunu çözümlersin. Örneğin ne kadar çok ortak yönümüz var vs. diyebilirsin, o zamanda düğümler yavaş yavaş çözülmeye başlar.
Soran+1 yılBaşrolünde bebek olan bir filmden bir kesiti storye koymuştum. 10 dk sonra gördü. O da benden 2 saat sonra kucağında arkadaşının bebeğiyle fotosunu çekip koymuş. (6 aydır takipleşiyoruz daha önce hiçbir bebekle ya da çocukla foto koymamıştı)
Cevap sahibi+1 yılYani 6 ayda uzun bir süre. Yazsa yazardı. Dediğim gibi ilk adımı sen at ve düğümü çöz
Soran+1 yılHepsini okudun mu?
Cevap sahibi+1 yılOkudum; sen bir söz ya da foto atmışsın, o da seninkilere benzer şeyler yapmış sana göre. Özet bu...
Soran+1 yılDua eder misin benim için o bir adım atsın bana yazsın ben de olumlu yönde netlensin her şey
Cevap sahibi+1 yılEğer ki doğru insansa, iyi biriyle ve mutlu olacaksanız İnşallah yazar.
Sen niye çekiniyorsun yazmaktan?
Soran+1 yılEmin olmak istiyorum. Bi de arada arkadaşım var o yüzden
Cevap sahibi+1 yılArada arkadaşın olsa ne olacakki? O da mı onu seviyor?
Soran+1 yılHayır erkek ama dedikodumun dönmesini istemem.
Cevap sahibi+1 yılEvet o zaman biraz haklısın.
Bu arada güzel bir kadın mısın, yani begenilir misin genelde?
Soran+1 yılYani güzellik görecelidir tabi ama güzel olduğumu söylüyorlar :) ama dekolte güzeli değilim.
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Hani fazla güzelsen fotoğrafından etkilenmiştir vs. diyecektim.
Soran+1 yılBiz takipleşmeden önce 4 ayda foto atan biri, takipleştikten sonra 20 tane foto 1 tane manzara reelsi paylaştı. Ben de 3 tane manzara reelsi var. Profilim deniz kenarı fotolarla dolu. Onunkiler de öyle olmaya başladı. En son 1 hafta önce foto paylaştı benim çok sevdiğim bu yaz 2 kere gittiğim deniz kenarı bi yere gitmiş.
Cevap sahibi+1 yılHımmm. Oldukça ilginç aslında. Çocuğun profili açık mı?
Soran+1 yılHayır. Benim spotify hesabım gizliydi. Ben onunkini bulmuştum. Sonra dedim yeni hesap açayım. Adımın fotomun falan olduğu. Bakacak mı acaba diye merak ettim. Hesap açtım. Şarkı listesi oluşturdum. Ona gönderme yaptığım bi şarkı vardı storyden, o şarkıyı 2 kişi söylüyor. İkisini de eklemiştim listeye. 1 hafta içinde o da bi liste oluşturdu. Aynı şarkıyı, storyde paylaştığım değil diğer kişininkini eklemiş o yeni oluşturduğu listesine. Sonra dün o şarkı paylaşınca ben de spotify da ekleme yaptım. Bugün de o ekleme yapmış. Müslüm gürses- seni yazdım.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı. Allah gönlüne göre versin
Soran+1 yılSana çok tuhaf bir şey daha söylemek istedim. Annemin liseden arkadaşı var bizim bi üst sokağımıza taşınmışlar 5-6 sene önce ve sürekli eve davet ediyormuş bi türlü denk gelmemişti. 3-4 ay önce gittik. O gün o evde çocuğun storysini açtım falan. Ordan geldikten 1 hafta sonra annemin arkadaşının o çocuğun halası olduğunu öğrendim. Birkaç hafta önce yine yolda karşılaştık. Diğer halası da vardı yanında😂 o gün oturduğumuzda da babasından falan bahsetti kadın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılsevmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu paylaşmıştım.
Bilmek istiyor muyum
Eğer bu duygu iki tarafın da hissettiğiyse
Gidiyor olmanı görmek üzücü
Bir bakıma kalmanı umuyordum
Bebeğim ikimiz de biliyoruz ki
Aslında yarın söyleyemeyeceğin şeyleri söylemek için olan geceleri
O da bunu.
yine damarıma basıyor
Ve kandırıyorum kendimi
Yüksekten bakan bu gözleri tanıyor
Dipten gelen emeklerim
Kara tahtaya yazılan çocuktum
Yaşadıklarım aşırı dozdu
Çok sevdiğim kendini bozdu
Dik durmanın kuralı yoktu
Neler gördüm neler?
Çektim kader, artık yeter, oof
Şalteri kapattım, vitesi yok artık
Bu gece günahın boynuma kalsın
Tüm nefreti soluma topladım
Benden geçti
Bu sözler yukardakine gönderme mi sence?
Sevmiyordur ya da ayrangonulludur. Baglanip baska kzilara yaklasamamaktan korkuyor olabilir. Yay burcuysa bu ihtimali iyi dusun
119 Yorumla
Soran+1 yılSana birkaç şey daha sorabilir miyim?
Soran+1 yılŞarkı sözü bunlar bu arada
Soran+1 yılYa şizo diyebilirsin belki bilmiyorum ama nerdeyse 1 yıldır takipleştiğim biri var. Hiç yazmadı ama sürekli ben ne paylaşsam benzer şeyler gönderme vs. burada da sordum bıktıracak kadar kaç kez çoğu kişi gönderme dedi. Her şey iyi hoştu. Bu doğum gününden önce 10 gün bir şey koymadı. Sonra doğum gününü kutladı yakın arkadaşı var bi kız bi oğlan (sevgililer), bi de ailesi vardı başka kimse yoktu. 1 hafta sonra konsere gitti bunlar.(mekana damsız almıyorlar) sonra arabada akım gibi bir şey çekmişler. O çift olan arkada ön tarafta da bi kız oturuyor bunun yanında. Ben de sinir oldum. 1 ay hiçbir şey paylaşmadım. Kendime yalan söyledim diye bi şarkı var onu paylaştı. Ben karşılık bir şey koymadım. Sonra benim alakasız bi story vardı onun ertesi günü yine çaresiz bıraktın umutlarımı vs diye bi şarkı var onu koymuş. Sonra ben şarkı koydum. Sonra aşk kırıntısı şarkısı var ya onu koymuş. Sonra ben de bu yukardakini koydum. O da bunu koymuş. Story koyuyorum genelde ilk görenlerden oluyor vs. Ne düşüneyim bilemiyorum
- +1 yıl
Sirf mekana gittigi icin yanina bir kiz almistir, yalniz kalmamak icin falan. Ama hikayeyi senden gizlemesi gerekirdi. Hoslanmiyor derdim ama koydugu sarkilar da tam ask bocegi misali. Bir de hikayemi ilk gorenlerden diyosun. Eger gondermeleri sana yaptigindan eminsen sorun yok ancak bi cocuga yaz derim. Ciddi davraniyorsa hic uzatmadan konusmayi da kes takipten de cik. Yanindaki kizin tipi karakteri nasil gorunuyordu?
Soran+1 yılKızla takipleşmiyorlar diğer kız etiketlemiş videoya. Hepsi montluydu sadece kız kolsuz giyinmiş. Ben de bir şey yaptım bugün. Pc açarken lütfen bekleyin yazıyordu dönüyordu onu çektim. Üzerine her dk sabrı sınanan o kişi yazdım. Anlamış mıdır sence
Soran+1 yılDemiştin ya az önce olmaması için ikna etmeye çalışıyor gibi diye. Buna biraz takıldım bir şey daha var😂
Soran+1 yılBenim spotify hesabım gizliydi. Ben onunkini bulmuştum. Sonra dedim yeni bi hesap açayım adımın fotomun olduğu falan. Açtım hesap. Bakacak mı diye merak ettim. Liste oluşturdum. Ona gönderme yaptığım bi şarkı vardı onu 2 kişi söylüyordu. İkisini de ekledim. 1 hafta içinde o da yeni bir liste oluşturdu. Aynı şarkıyı , storye koyduğum kişiyi değil diğer kişininkini eklemiş o listesine. Dün de o şarkı koyduktan sonra ben de spotifya ekleme yaptım. Baktım o da bugün müslüm gürses- seni yazdım şarkısını eklemiş
Soran+1 yılYazarsam tam cepte olurum😂 o yazsın istiyorum ya 🥲 seni yazdım şarkısını biliyor musun
Soran+1 yılSana çok tuhaf bir şey daha söylemek istedim. Annemin liseden arkadaşı var bizim bi üst sokağımıza taşınmışlar 5-6 sene önce ve sürekli eve davet ediyormuş bi türlü denk gelmemişti. 3-4 ay önce gittik. O gün o evde çocuğun storysini açtım falan. Ordan geldikten 1 hafta sonra annemin arkadaşının o çocuğun halası olduğunu öğrendim. Birkaç hafta önce yine yolda karşılaştık. Diğer halası da vardı yanında o gün oturduğumuzda da babasından falan bahsetti kadın.
Soran+1 yılÇocuğu soramadım zaten yani soramam kız ortada fol yok yumurta yok :Dd
+1 yılÇekimserdir utangaçtır ya da en basitinden istemiyordur
25 Yorumla
- +1 yıl
Tabiki sorabilirsiniz
- +1 yıl
Normaldede şiir paylaşan bir tip mi eğer değilse sana gönderme yapmıştır
Soran+1 yılŞarkı sözü bunlar
- +1 yıl
Şiire bensettim kusura bakmayın lütfen
Her şeyin farkında olduğu tam olarak ne sizin ona karşı hislerinizin olduğunun farkında olması ise aşırı çekingen bir yapıya sahip olduğu içindir..
05 Yorumla
- +1 yıl
Bana sorabilirsin
Soran+1 yıl@UykuHuzurr0o
Ben bunu paylaşmıştım.
Bilmek istiyor muyum
O da bunu.
yine damarıma basıyor
Ve kandırıyorum kendimi
Dipten gelen emeklerim
Yaşadıklarım aşırı dozdu
Neler gördüm neler?
Benden geçti
Bu sözler yukardakine gönderme mi sence?- +1 yıl
İhtimal var.
Soran+1 yıl@UykuHuzurr0o nerden anladın? Ne demek istemiş sence
Emin değildir, madem herşeyin farkında olduğunu gorebilecek birisin sen neden adım atmıyorsun?
03 Yorumla
Seçildiğinden emin olmamış olabilir veya çekiniyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılSana birkaç şey daha sorabilir miyim
+1 yılİstemiyordur bu kadar basit. İsteyen erkek illa ki adım atar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuyğularından emin degildir. Sevgisi yeterli degildir. ya da yoktur. sana karşı adım atmıyorsa sana karşı hissi yoktur.
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet bu bir gönderme yazışması kısaca çocuk diyor ki ben her zaman deger verdim ama sen degerimi bilmedigin için artık umrumda degilsin olmanı beklemiyorum'da Her zaman yanındaydım ve beni hiç görmedin demiş açıkça bunu söylemek istemiş ama söyleyemiş bu metini yazan kim?
Cevap sahibi+1 yılOha bu çocuk kim merak ettim
Cevap sahibi+1 yılSen ona aynen bunu yaz : Sen vardın ama ben yoktum üzgünüm yaz,
Cevap sahibi+1 yılsonra bunu yaz ; Sevmiyorsan uzaklaş,
Cevap sahibi+1 yılçünkü hisler degişir.
Soran+1 yılŞarkı sözü bunlar
Soran+1 yılYa şizo diyebilirsin belki bilmiyorum ama nerdeyse 1 yıldır takipleştiğim biri var. Hiç yazmadı ama sürekli ben ne paylaşsam benzer şeyler gönderme vs. burada da sordum bıktıracak kadar kaç kez çoğu kişi gönderme dedi. Her şey iyi hoştu. Bu doğum gününden önce 10 gün bir şey koymadı. Sonra doğum gününü kutladı yakın arkadaşı var bi kız bi oğlan (sevgililer), bi de ailesi vardı başka kimse yoktu. 1 hafta sonra konsere gitti bunlar.(mekana damsız almıyorlar) sonra arabada akım gibi bir şey çekmişler. O çift olan arkada ön tarafta da bi kız oturuyor bunun yanında. Ben de sinir oldum. 1 ay hiçbir şey paylaşmadım. Kendime yalan söyledim diye bi şarkı var onu paylaştı. Ben karşılık bir şey koymadım. Sonra benim alakasız bi story vardı onun ertesi günü yine çaresiz bıraktın umutlarımı vs diye bi şarkı var onu koymuş. Sonra ben şarkı koydum. Sonra aşk kırıntısı şarkısı var ya onu koymuş. Sonra ben de bu yukardakini koydum. O da bunu koymuş. Story koyuyorum genelde ilk görenlerden oluyor vs. Ne düşüneyim bilemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılOzman sana gönderdigim müzigi ekle tamam mı https://youtu.be/FJPBLpwNIeI?feature=shared
hahahahahahs
Cevap sahibi+1 yılne diyecegini merak ettim bunu ekle Allshaasen hsmcmxöçsisçf
Soran+1 yılHahaahaha ne düşünüyorsun benim yerimde olsaydın üzerine alınır mıydın
Cevap sahibi+1 yılKızım bence bu çocugun kız arkadaşı var. Oyüzden sana yürümüyor açıkça belli 😀😀
Cevap sahibi+1 yılBence o kızı bul ve yok et
Cevap sahibi+1 yılşaka yapıyorum sakın kıza dokunmamalısın demek ki bu çocuk şerefsiz , orsspu bu çocuk erkek o... rsspusu çok belli umursama boş ver , yollu bu çocuk 😀😀
Cevap sahibi+1 yılbak demek ki bu çocuk yollu 😀😀
Cevap sahibi+1 yılBence bu çocugun yolumu kapatmalısın ki yollu olmasın😀😀
Soran+1 yılKız ne diyon😂
Cevap sahibi+1 yılKız boş ver umursama bunu bence bunun sevgilisi var
Cevap sahibi+1 yıl😀😀
Soran+1 yılYok. Geçenlerde arkadaşının doğum gününe gittiler. Herkes sevgilisiyle bir tek onunla bi kişi daha yalnızdı.
Cevap sahibi+1 yılBence o çocugun sevgilisi var. kuzu uzak dur konuşmak isteseydi gelirdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlla sana açılmasımj lazim? Sence adim atmaması için zilyon tane sebebi yok mudur?
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSor bakalım uykum açılsın
Cevap sahibi+1 yılSen bunu nerde paylaştin
Soran+1 yılStory
Cevap sahibi+1 yılSenden hemen sonra paylastiysa göndermedir
Soran+1 yılNe demek istemiş sence
Cevap sahibi+1 yılYaşlarıniz kac ergence nispet yapıyorsunuz
Soran+1 yıl28. Ne demek istemiş sence
Cevap sahibi+1 yılCok sevdiğim kendini bozdu diyor ne yaptın kiz
Soran+1 yılBir şey yapmadım sana kısaca anlatayım
Cevap sahibi+1 yılŞimdi anladim , sen bence bunu engelle geç 1 yıldır madem böyle mesaj atıp konuşmuyorsa vakit kaybı
Soran+1 yılSen benim yerimde olsaydın ne düşünürdün üzerine alınır mıydın
Cevap sahibi+1 yılAlirdimda , güzel arkadaşım birseyler olsaydi cokdan olurdu sil o kişiyi platonik olmuşsunuz
+1 yılAcıkcası cesaretsiz erkekler cok itici ama eger tatlı bır utangaçlığı varsa ben adım atarim ama sinsi ve kurnaz bır yapısı varsa ve bılerek adım atmıyorsa ınadım tutar hic bir sey yapmam
10 YorumlaAynısını yaşadım istemiyormuş bazıları var istemediği halde gözleri öyle söylemez gelir gibi yaparlar ama sorsan hiç gelmedim
16 Yorumla
- +1 yıl
Evet insan bir değişik oluyor ama hemen kaptırma kendini sana da yazmamış olabilir emin olamazsın bazen çok denk gelişler olur insani baya etkiler umutlanir ama aslında tesadüftür kendimden biliyorum biz gerçekte sanalda görüşüyorduk ama arkadaşımın sevgilisinin arkadaşıydı denk geldik umut verdi gibi oldu ama ona göre tesadüfi umut değil ondan sonra aynı Instagram'da da bu şekil oldu sonra aslında böyle bir şey hiç kafasında olmadığını öğrendim rezil olan ben oldum
Soran+1 yılÇok şey var da. Şarkı sözü bu. Ne demek istemiş sence
İçinde korku, güvensizlik, tedirginlik olabilir. Bu yüzden bekler. İlk adımı atmaz. Böyle durumlarda ilk adımı atmayı siz deneyin.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istemiş sence
+1 yılAdım atmakmı asla adamdır o bende bir kıza hiç adım atmadım teklif etmedim etmemde kızlar teklif edicek yok öyle yama erkek teklif etsin falan yok
03 Yorumla
- +1 yıl
Sor niyeki ne sorcan
- +1 yıl
Yalnız bana sevgililik konuları ile ilgili soru sorma anlamam çünkü hiç sevgilim olmadı
Çekingendir bende çekingenim bu konular da oradan biliyorum
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşına geleceklerden korkuyordur
02 Yorumla
- +1 yıl
Elbette
+1 yılDemek ki seni cepte görüyor ve gözü hala dışarıda
10 YorumlaYa sevmiyordur ya da Farkında değildir
00 YorumlaYa yorulmuştur ya da korkuyordur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Benim gibi red edilme korkusu vardır
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKorkaktır hayatında başka kadın vardır
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSor👍
Cevap sahibi+1 yılBoş adam kanka değmez
Soran+1 yılNe anladın
Cevap sahibi+1 yılOyalıyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekiniyor emin olmak istiyordurrr
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuyur
Cevap sahibi+1 yılOlabilir biraz karışık geldi ya banaaa
İşine gelmediğinden.
011 Yorumla
- +1 yıl
İkinizde triplerdesiniz. Böyle davranmak yerine vede acabalarla düşünmek yerine neden konuşmayı çözmeyi denemiyorsunuz. Bu şekilde sende o da bir yere varamazsınız. Geçin karşılıklı eteklerinizdeki tüm taşları dökün. Ya hakkıyla kalın birbirinize ya da hakkıyla gidin birbirinizden.
Soran+1 yılBenim yerimde olsaydın sen üzerine alınır mıydın
Soran+1 yılErkek olsam 1 dk düşünmezdim şimdiye kadar çoktan yazmıştım. Bi tane de ortak arkadaşımız var 10 yıllık erkek kankim. O yüzden de çekiniyorum yazamam
- +1 yıl
Tercih senin. Ben bu duruma son verebileceğin bir öneride bulundum o kadar. Bu şekilde kendini yer durursun. Ve olduğun yerde saymaya devam edersin. Şahsen sonra yapmadığım için pişmanlık duyacağıma yaptığım için pişmanlık duymayı tercih ederim. Çünkü şüpeyle yaşamaktansa emin olduğum için rahat olur için. Korkma çekinme. Hayat kısa ömür bi kere.
Soran+1 yılOnun yazmama sebebi ne olabilir sence
Soran+1 yılGönderme yapmaya çalışması?
Güven problemi.
02 Yorumla
Herşeyin farkında demekki
03 Yorumla
Ya istemiyordur ya da eziktir.
03 Yorumla
Utanır ya da istemez seni öyle
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer ihtimal olabilir
00 Yorumla Çünkü İSTEMİYORDUR NET
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekimserdir
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılBana pek öyle gelmedi açıkçası
Eziktir
23 Yorumla
Cok hoslandigi icin
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı?
+1 yılİstemiyordur
03 Yorumla
- +1 yıl
tabi ki
Soran+1 yılBen bunu paylaşmıştım.
Bilmek istiyor muyum
O da bunu.
yine damarıma basıyor
Ve kandırıyorum kendimi
Dipten gelen emeklerim
Yaşadıklarım aşırı dozdu
Neler gördüm neler?
Benden geçti
Bu sözler yukardakine gönderme mi sence?
+1 yılReddecegini bilir
03 Yorumla
- +1 yıl
Sor kanka
- +1 yıl
Özele gel kanka senin işin uzun
+1 yılIstemiyordur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?