Ayrıldık ayrılır ayrılmaz biriyle birlikte oldu saçma olan şu hayatında başkası varken birkaç kez beni araba ile takip ettiğini fark ettim tesadüf değil ama kesin takip, sürekli karşıma çıkıyor ve bunu da bilerek yapıyor arkadaşları da sürekli benimle konuşup ağzımdan laf almaya çalışıyorlar falan anlamıyorum ne alaka beni bir aydınlatın.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neden ayrıldınız?
Ayrılık sebebimiz benim fazla takıntılıyım ve de agresif ayrılık kararı ortak sayılabilir ama o çok kararlıydı başlarda görmezden geliyordu beni yeni birine bile gitti ama sonra değişti yukarıda anlattıklarımı yaptı takip ediyor arkadaşları da kendisi de beni sürekli etrafımda
Takintidan kasit ne yani şuraya gitme buraya gitme ara sor gibi takintilarmi
Tam öyle bir takıntı
İlişkiniz ne kadar sürdü?
7 ay
Peki şu an istese ona geri donermisin
Bilmem bunu düşünmedim
%50%50 diyebiliriz o zaman senin yapman gereken iyice emin olmak ya da bana şunu diyormusun şu an istesem geri döner
Ne yaptığını anlamamamda bu yüzden ya sorsan ona istemiyor ama takip ediyor etrafımda dolanıp kendini gösteriyor kıskandırmaya çalışıyor arkadaşları görse ona haber veriyorlar bunu anlamıyorum bende istemiyorsan bu show niye
Ona bu alanı sen yaratıyor olamazmisin yani bunu yapmasına sen izin veriyor olabilirsin belkide bunu bilinçsiz bir şekilde yapiyorsundur
Evet belkide öyle ama bir insan istemediği bir insan için böyle bir çabaya girer mi?
7 aylık süreçte neler yaşadınız ilişki anlamında yani yapılacak herşeyi yaptinizmi
Evet dolu dolu güzel bir ilişkiydi ailesinden pek çok kişiyle tanıştırdı
Gelecek adına planlarınız varmiydi yoksa sadece bir iliskimiydi
Vardı hatta o daha fazla evlilik konusunu açardı evliliğe kadar yapması gerekenleri bile planlanmıştı ev almak gibi
Peki bu takıntılarından şikayetçi degilmiydi
Şikayetçiydi her seferinde ben söz verdim bir daha olmayacak diye işte birikti birikti ayrılık sebebimiz oldu ama ayrıldıktan sonra düşman oldu resmen görmezden geldi hemen birini buldu onu gözüme soktu falan ben tepki vermeyince kızı çıkardı hayatından şimdi de bahsettiğim hareketleri yapıyor
Senin açından olan suç sende yani ayrılığa senin takıntıların sebep olmuş ama meseleye onun açısından bakarsak ya da bakmayalim sadece tahminden öte gitmez kulağına kar suyu kaçırmaya gerek yok
Söyle söyle o kadar anlattım shshsjsjs tahminleri almak için sordum ayrıca
Senden ayrıldıktan sonra hemen birini bulduysa bu kisi hayatında buyuk ihtimalle sen varkende vardı yani hem seni hem onu idare ediyordu senin takıntılarıni onda gideriyordu bu sadece bir tahmin tabi
Bunu bende düşündüm ama gittiği kızı ortak tanıyoruz ve komik kısmı kızı bana benzetiyordu ahahah
Ortak taniyoruzdan kasıt senin neyin onun neyi oluyor istek atsana bana oradan yaz mesaj gelsin
Senlede oldumu
Birlikte olmak derken sevgili olmak demek istemiştim:))
Seks yaptımi
Hayır