Ben önlisans mezunuyum. Kpss ye hazirlaniyorum. Kutuphaneye gidiyorum ara sira. Kantinde moladayken biri yanima geldi izin isteyerek oturmak istedigini söyledi. Tanistik ettik. Dis hekimligi mezunuymus ve uzmanlik icin calisiyormus simdi. O da beni sordu soyledim. Ilk boyle tanistik.
Sonra ben 1.5-2 ay falan kutuphaneye gitmedim. Normalde haftada birkac gun gidiyordum. Ortalikta salgin falan var ya. Hem hasta oldum, hem zor gecti hemde tekrardan kalabaligin icine karismaktan biraz korktum ara verdim kutuphaneye.
Bu süreden sonra evde olmak sıkıyor tabi. Tekrar gitmeye başladım. Ilk hafta onu göremedim. Belki yoktu ya da ben goremedim. Sonra 2. hafta yanima geldi. Nasilsin dedi. Bayadir yoksun merak ettim. Ulasmakta istedim ama numaran yoktu, instagramdan bakmayi dusundum soyadini bilmiyorum. Bulamadim seni dedi. O gun de biraz konuştuk bu sefer numara ya da kullanici adini ver takipleselim dedi. Numarami vermedim ama hesabi verdim.
Ordan mesaj atmaya basladi. Konusmaya basladik. Ama surekli mesaj atan o. Ben cok samimi davranmasam da o oyle degil.
Boyle devam ederken bana artik iltifat etmeye basladi. En sonda senin gibi bir kizla beraber olmak isterdim dedi. Acik acik niyetini belli ediyor. Hepi topu araliklari cikarirsak 3 aydir tanisiyoruz.
Beni ne ara beğendi, neden begendi bilmiyorum. Cok sohbete de girmiyorum. Ben oyle hemen sohbette asıl oldugum kisiyi gosterebilen biri degilim, cekingenim.
Tip olarakta bence çirkinim. Disarda cok guzel kizlar var. Ben kutuphaneye falan da en paspal halimle gidiyorum, diger kizlar suslu geliyor. Ben esofmani cekiyorum. Sacim topuz. Sifir makyaj, bazen sabah gidiyorsam uykudan yeni kalkmis şekilde gidiyorum.
Guzellik olarakta begenebilecegi bir sey yok bence. Ki benim bugune kadar sevgilim olmadi, cikma teklif eden de olmadi. Gelip boyle konusan da olmadi. Begenilen biri olsam diger erkekler de gelirlerdi diye dusunuyorum.
Kendisi de kariyeri iyi kendisi eli yuzu duzgun, uzun boylu, yakisikli diyebilecegimiz bir tip. Neden benimle gorusmekte israr ediyor anlayamiyorum. Hem tip olarak, hemde okudugum bolum olarak onun dengi degilim açıkçası. Beraber olabilecegi daha guzel, kariyerli, kendi dengi kizlar var.
Kafami karıştırıyor sinav arefesi. Bazen benimle dalgami geciyor diye dusundugumde oluyor. Kendi egosunu mu tatmin etmeye calisiyor vs diye. Bilmiyorum ya.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer