Yani o kızdan başkası olmayacağını bildiği halde kızı sevdigi halde neden bu kadar yavaş gider neden her şeyin mükemmel olmasını bekler kızın isteyeni de çok olduğu halde?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben de yavaş gitme taraftarıyım. İyice tanımak, her şeyi konuşmuş ve aşmış olmak gerek. İsteyen olması konusu beni telaşlandırmaz, beni tanımak isteyen benimle kalır. Giderse de uğurlar olsun.
Ama bu durumda kızı o kadar da çok sevmiyorsun demek oluyor bana hep öyle geliyor kendi sevgilim de dahil. Çünkü biz hep seven adam dağları deler diye gördük. Sevgisine eminim ama hep tereddüte düşüyorum bu hallerinden dolayı. Ki ben herkesin isteyeceği hemen nikahi basacagi biriyim. Evlilik niçin neden dileniyorum?
Eskisi kadar ataerkil bir düzende yaşamıyoruz. "Dağları deldim tek başıma, erleri yendim kız başıma" devrindeyiz😄😂 Dağ delinecekse, bir uçtan o bir uçtan ben şeklinde delmeliyiz. Seven sevdiğiyle beraberdir. Gidene yolluk da yaparız gerekirse🤪
Peki sevgi ne derecede? Gerçekten çok aşık olduğunda da böyle söyleyebilecek misin? Kaybetmeyi göze alabilecek misin? Sanmıyorum.
Sevgi kazanılacak, kaybedilecek bir şey değildir. Seviyorsan uzakta olsa da seversin. Yavaş olalım, birbirimizi tanıyalım önerisi iki kişi için de yararlı bir harekettir. Bunun karşısında hızlı olmuyorsa beni sevmiyordur diyen tarafın biraz daha yol yürümesi gerekir.
Onun sevgisi değil senin sevginden bahsediyorum. Senin sevgin karşı tarafa mi bağlı? O beni seviyorsa ancak ben öyle severim mi diyorsun? Böyle bir ilişki olabilir mi? Ondan uzak olduğunda ozlemeyecek misin? O zaman seninki de sahte. Tamam evlilik odaklı bakmayalım duruma. Asla evlenme konusu bile geçmesin genel söylüyorum. Bir erkek dönerse benimdir dönmezse hiç olmamıştır diye gururlu gururlu takılmaya devam ettiği sürece hep yalnız kalır. Sevgi emektir evet ama sürekli bir adım görmek şart değildir. Sevdiğin insanın sesini duyamazsan onu goremezsen içinde bir şeyler eksik kalmalı. Kalmiyorsa neden evlilik işine girişesin zaten
8 yıl sevgili kalan da 3 yıl sevgili kalan da şu huyunu görmemiştim ya da şunu yeni anladım diyebiliyor. Uzun uzuuuun flortler ancak ilişkiyi yıpratıyor. Cinsellik de işin içine giriyor. Sonra ne yapacaksın evlenmeyi falan.
Kaldı ki bu durum böyle uzadıkça 2000 lilerin bile evlendiği bu dönemde insan kendinde bir kusur eksiklik hissediyor acaba neden olmuyor diye
Herkesin sürü gibi evlendiği bir dönemdeyiz yaşını almış insanların kaygılı kaygılı hareket etmesi bana çok saçma geliyor ne yaparsan yap taniyamayacaksin zaten seviyorsan git evlen
Yazdığımı okumuyor musun? Sevgi kazanılacak, kaybedilecek bir şey değildir. Seviyorsan uzakta olsa da seversin yazmışım. Bu kendim için zaten. Dönerse benimdir mantığını da asla benimsemem. Kimse hiçbir şartta benim değildir. Bizlik önemlidir. Yavaş gitmenin amacı da evlilik zaten. Hiçbir şey konuşmayıp zırt diye evlenenlerin halini görüyoruz.
Dönerse benimdir mantığı sende var ayrıca. Sevmiyordun gibi bir ifade de antipatik bir manipülasyon. Evleneceğim varsa da evlenmem. Ölçülü bir kaygı toksik evlilikten iyidir.
Yıllar geçiyor insan yaş alıyor ve emekler veriliyor hem maddi hem manevi. Ve zaman en zor bulunan şeydir kaçıp gidince geri gelmez. Ben en güzel yaşımı en güzel zamanlarımı bir adama harcıyorum. Başkaları degerimin farkında olup evlenme işinde hizlanirken bu adam yavaş yavaş gidiyor çocuk gibi. Çocuktan beter. Yaşı da var. Bu genç yaşta ben kaygilaniyorum ama o hiç oralı bile değil. Ne düşünür bu millet herkes aynı şeyi düşünür. Ya sevmiyor ya da tam değerini anlayamamış kızın. Anlayacak binlercesi varken.
Herkes oyalandigimi söylüyor
Yaş almış bir adam demek, ayakları yere mıhlı ve herkesi herkesten çok düşünen adam demek. Aradaki fark çoksa ve onu anlayamıyorsan, bu seni mutsuz ediyorsa uzak dur bence. Evlilik içinde de yine kritik kararlar olacak. Bu adam yine sana uymayan önerilerle gelecek belki. Yine beni sevmiyordun mu diyeceksin?
İkidir sevmiyorsun yazacağına sevmiyordun yazıyorum ya... Of😅
Ben de mi seni oyalıyorum😂😂😂 Aklın yolu bir. Adam sağlam yürüyor.
İyi anlaştığımızi ve uyumlu olduğumuzu düşünüyorum zaten sorun da bu. Her şey harika gidiyor. Ama evliliğe dair en ufak adım yok. Küçücük veletler bi yüzük alıp takmasini biliyor. Söz olur Nisan olur ona bile okeyim. Herkes bu adam seni oyalıyor diyor. Bakıyorum seviyor da. Bunu nasıl ne ile ispat edebilirim? Ya da o neden bunun kaygısını yaşamıyor? Cinselligi de yaşıyoruz aşkı da yaşıyoruz güven de var ama evlilik yok. Ya kimse bu kadar bile beklemez. Tamam lafta sözde evlilik geçiyor buna göre de davranıyor yoksa şimdiye çoktan bırakıp gitmişti hevesini alıp. Ya da kendimi böyle teselli ediyorum bilmiyorum. Çok yanlış çok. Azıcık empati ya. Sevdiğim insan diyorsan empati de yapacaksın isterse gitsin demekle olmuyor
Sağlam falan değil birçok şeyi yıpratıyor tek amacı kendini garantiye almak. Boşanan illa ki boşanir. Kaderde varsa olur bu. 8 sene 10 sene flört etsen ne fayda. 1 sene yeterli hepsi için
Cinsellik konusunda ben gruptan ayrılıyorum. Evlenmeden olmaz bence. Zaten ben uzatırsam üç sene falan uzatırım. Cinsellik hoşuma gitmedi. Babaç tarafım çalışmaya başladı. İşte evlenmeden maddi manevi çok şey kaptırmamak lazım karşıya ya. Tilt oldum.
Senim burcun ne?
Ikızlar.😄
Hmm akrep gibi konuştun ama
Bilmiyorum artık. Benim sevgim değerlidir. Karşımdakinden ha bire bir şeyler istemem. Benliğine saygı duyarım. Birlikte yaşayacağımız ortamı beraber inşa etmeye hevesliyim. İlişki benim için de onun için de kaliteli olmalı. O yüzden beklerim. Babaanne dede olarak tonton tonton beraber takılmak idealim. Bir de benden çok küçük hanımla yapamam acırım ona🤪 Ha aşık olabilirim ama uzak dururum.
Gerçekten sevdiğinde ve ciddi dusundugunde neler yaparsın?
Güveni yoktur