Çok sevmiştik. Çok güzeldik. Tam bir uyumdu. Gülüyorduk geziyorduk eğleniyorduk dertleşiyorduk vs. Evlendik. Görevlerimiz icabı başka şehirlerde yaşıyorduk. En büyük hayalimiz aynı çatının altında olmaktı. Mücadele ettik ve başardık. 3-4 ay masal gibiydi. Evimizi ailemizi kuruyorduk. Hayatımızı ilmek ilmek işliyorduk. Şehirler tanıyıp filmler izliyorduk. Hayaller kuruyorduk. Günlerden bi gün araya bi şeyler girdi. Bana göre her evin içinde olan şeyler eşime göre dünyanın en büyük hataları. Gülemez konuşamaz olduk anlaşamaz olduk bir kaç ay içinde yabancılaştık. Yine de aynı evin içinde olmak her zaman bir umutla bekletti beni. Neredeyse her gün özürler diledim yeminler ettim. Sorun bu aşkı bitirecek kadar büyük değildi ama aşamıyorduk. Sonra bir gün çıkageldi. Boşanmak istediğini söyledi. Neden diye sordum bu kadar mı aşamazdık. Artık beni sevmediğini ve böyle bir hayat istemediğini söyledi. Yine de gururumu ezdim düşün dedim düşün. Tavırları değişti karakteri değişti artık tanıyamayacağım bir kadın haline geldi. Şimdi aynı evin içinde oturuyoruz ve ben birazdan evimi terk edip gideceğim. İnsan evini terk eder mi? Ediyormuş. Bir gün pişman olsa bile artık çok geç. Evinizin kıymetini bilin.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evini terk etme. Kavga gürültü hep olur. Eşin evi terk et demediyse terk etme
Gitmemi istiyor dostum. Belki de anılar birazda onun üzerine yıkılsın istiyorum
Gitme geç ayrı bi yerde dur konuşma etme
Sizin ananınz babanız yokmu araya niye girmiyorlar
Konuşmaya çalıştılar herkese kapalı şu anda kimseyle konuşmuyor. Başka bi sorun olmadığını her şeyden memnun olduğunu sadece bazen ani çıkışlarım olduğunu söylüyor
İkinizde de sorun vardır. Kimse duvarla kavga edemez. Karşılıklı dövüş var.
Tabi ki var tuhaf olan ayrılmak
Ne olduğunu anlatırmısın anonimiz burada zaten Belki yardımcı olabilirim gerçi birkere yıkılanın tekrar kurulabileceğine pek inancım yok ama Belkide çocukça kararlardır Yardımcı olmak istiyorum size.
Bilmiyorum aslında ne olduğunu kavga ettiğimizde onu aşağıladığımı düşünüyor gururunun onurunun kırıldığını. Söylediği tek sebep bu.
O zaman bu düzelmez kendi çapında haklıdır bazı insanların sınırları fazla dardır aştığında düzelemez Yani benimde böyle hissettiğim oldu Ne kadar sevsende bunu aşamıyosun öyle düşününce küçümseniyor gibi hissediyorsun
Sence bu kavgalar tek taraflı mı olmuştur?
Önemli değil öyle düşünüyosa beynine girip düşüncesini değiştirme gibi bir imkanın yok senin beni kavga içeriği bağlamaz
Bilmiyorum kendini haklı görüyorsa ve böyle bi ilişkiyi haklılık uğrua yıkıyorsa bi şey diyemem
Kendini haklı görüyor değil. Kendini seninle kötü hissediyor sadece bu Bir kavgada herkes kendini haklı görür senin sanki haksız olduğunu düşündüğün kavgan oluyormj
Gerçekten çok üzüldüm. Problemi daha ayrıntılı anlatır mısınız , yardımcı olmak isterim
Çok çeşitli anlatılacak kadar problemler yok. Ani çıkışlarım olduğunu söylüyor eşim ve kavgalarda aşağılandığını onurunun kırldığını vs sebep sadece bu. Onun dışında diğer tüm özelliklerinden memnunum diyor zaten
Aslında basit gibi görünse de özellikle o şekilde yetiştirilmeyen insanlar için basite alınacak şeyler değil. Kırılması ve bu konuda sizinle ters düşmesi çok normal. Huzurunuz ve mutluluğunuz için karşılıklı birbirinize tolerans göstermelisiniz. Her konuda uyumluyken sırf bu yüzden , problemi çözebilecekken ayrılmanız sizce de çok kötü değil mi? Problem sadece ve sadece buysa hem eşinizle konuşmalı hem de huzur ve mutluluğunuz için anlık tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Bir yuva kolay kurulmuyor , kolay yıkılmamalı da , hem de bu denli uyumlu olduğunuz bir insanla. İçinizdeki sevgi , saygı… güzel olan şeyler bitmediyse evi terk etmek yerine problemi çözmek odaklı olmalısınız
Denedim çok denedim. Dedim ya defalarca özür diledim konuşmaya çalıştım hediyeyle denedim yanına yaklaşamıyorsunuz. Düşmanına bakar gibi bakıyor adeta. En çok da ona üzülüyorum ama düzelmesine yönelik hiç bir adım yok hiç açık kapı yok.
Aranız iyiyken böyle bir insana sizce neden dönüştü? Tek taraflı olmayan ya da daha farklı ve fazla şey var. Sadece anlattığınız şey bu kadar büyük bir tepkiyle cevap verilecek bir şey değil. Ancak böyle bir tepki veriyorsa farklı şeylerin olduğu da aşikar
Başka bir sebep yok. Kendiside dedi zaten başka hiç bir şeyden şikayetim yok diye
Çözülemeyecek bir problem değil ama. Bu kadar büyütülmesine gerek yok
Büyüdü maalesef ve sanırım ayrılıyoruz
her evin içinde olan ona göre en büyük olan hata nedir bunu bilmeden bir şey demek zor.
Kavga ettiğimiz zaman ağır konuştuğumu söylüyor. Aşağılandığını gururunun kırıldığını söylüyor
küfür ediyorsan ezici laflar ediyorsan herkes kaldıramaz sonucta bunu.
Bilmiyorum ama karşılıklı olan şeyler bunlar.
Üzücü
İşte bu yüzden evlilik sürdürmek herkesin hakkından gelebilecegi şey değildir. Her zaman anlaşmak mümkün değil ama önemli olan kavga bile etseniz birbirinizin gönlünü alabilmektir. Bir kadındır yuvayi yuva yapan eğer o kadın birleştirici değil de böyle yıkıcı olmaya marar verdiyse artık bu sorun düzelmez ama iki insan birbirini seviyorsa böyle bir kararı bu kadar netce belirtmesi sana olan sevgisini sorgulamama sebep oldu.
Açıkçası bende artık sevgisini heves sandığını düşünüyorum. Ben yediremiyorum bana kızdı kırdı vs bana mantıklı gelmiyor. Yeri geldi o da bana yaptı hatta ben özür de gördüğümü hatırlamam kendi kendime sindirdim çoğunu. Bu bi de sürekli her gün olan şeyler olsa mantığını anlayacağım. Ama değil yemin ederim değil. Kabul ederim hatadır. Ama bi insanı bırakacak kadar mı bana mantıklı gelmiyor
Iyi bari en azından onu sokağa atmamissin
Yok artık daha neler
Ohoo benim çevre de oyle psikopatlar var ki
Benim yapacağım şey değil her şeye rağmen hala o anıları hatırlıyorum ben ayrıca
aldatmış galiba knk
Sanmıyorum güvenirim o konuda ama kimseye de yapmaz diyemezsin işte
Aldatan boşanmaz. Boşanabilse aldatmaz
@Byblack822 her şey olablir
Yok ben bunu herkesten duydum ablamda bu durumda oldu 3-4 ay iyiydi sonra kavga dövüş şimdi rahat duruyorlar. Bizim bi abi vardı ilk aylar iyi gitti sonra 2 sene kavga ettik dedi. İnsanlar evliliği ne sanıyorda evleniyor acaba
@Byblack822 Açıkçası eşimin hevesinin geçtiğini düşünmeye başladım. Çünkü şu an ki tavırlarıyla beni yatakta bi kadınla yakalaması falan lazım. Bu kadar keskin şeyler olduğunu düşünmüyorum ya da aöyleyse bile anlayamıyorum
Sizi tanımıyorum. Evlilik sorumluluktur o sorumluluğu kaldıramamış olabilri
@Byblack822 Galiba bu da sebeplerden biri
Şöyle bi durum mu var? Benimle konuşma etme, hep bağırma su yemek verdiğinde istemiyorum diyip. Yani inatçı keçi gibi mi
@Byblack822 Evet aynen öyle her şeyi yanlış anlama söylediklerini dinlememe vs
Boşanma onu dinleme evinde dur. Geçer bu günler
Dm gelsene