Birazdan evimi terk edeceğim?

Çok sevmiştik. Çok güzeldik. Tam bir uyumdu. Gülüyorduk geziyorduk eğleniyorduk dertleşiyorduk vs. Evlendik. Görevlerimiz icabı başka şehirlerde yaşıyorduk. En büyük hayalimiz aynı çatının altında olmaktı. Mücadele ettik ve başardık. 3-4 ay masal gibiydi. Evimizi ailemizi kuruyorduk. Hayatımızı ilmek ilmek işliyorduk. Şehirler tanıyıp filmler izliyorduk. Hayaller kuruyorduk. Günlerden bi gün araya bi şeyler girdi. Bana göre her evin içinde olan şeyler eşime göre dünyanın en büyük hataları. Gülemez konuşamaz olduk anlaşamaz olduk bir kaç ay içinde yabancılaştık. Yine de aynı evin içinde olmak her zaman bir umutla bekletti beni. Neredeyse her gün özürler diledim yeminler ettim. Sorun bu aşkı bitirecek kadar büyük değildi ama aşamıyorduk. Sonra bir gün çıkageldi. Boşanmak istediğini söyledi. Neden diye sordum bu kadar mı aşamazdık. Artık beni sevmediğini ve böyle bir hayat istemediğini söyledi. Yine de gururumu ezdim düşün dedim düşün. Tavırları değişti karakteri değişti artık tanıyamayacağım bir kadın haline geldi. Şimdi aynı evin içinde oturuyoruz ve ben birazdan evimi terk edip gideceğim. İnsan evini terk eder mi? Ediyormuş. Bir gün pişman olsa bile artık çok geç. Evinizin kıymetini bilin.

Birazdan evimi terk edeceğim?