Aşk İlişkileri Seviyorum denmesi mi, sevgiyi hissettirebilmek mi daha önemli? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 79 Yapay Zekaya Sor Hissetmediğim şey söylenince bir etki yaratmıyor bende ya. 😅 Keyifli akşamlar. 💫🥂#smell Seviyorum denmesi mi, sevgiyi hissettirebilmek mi daha önemli? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Sevgiliyi hissettirmek önemli lafa gelirse herkes herkesi seviyor 0 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Her önüne gelen sevgiden bahsediyor o yüzden hissettirebilmek çok daha önemli.. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Hissetirebilmek önemli. Kuru kuruya sevgi olamıyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Tabi ki de sevgiyi hissettirmek önemli yoksa söz de herkes seviyorum der 😅 mesela değer verdiğini göstermesi lazım.. Keyifli akşamlar. ✨🥂 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Hissettirmek daha önemli elbette fakat bazen insan hissettiği kadar o sözleri de duymak istiyor sevdiğinden 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hissettirebilmek daha önemli kesinlikle. Herkes seni seviyorum der ama herkes sevdiğini hissettiremez. 1 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle hissettirmek sadece sözde olan bir sevgiyi napim. Hissettirsin de söylemese de olur 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Doğru yerde söylenen sözle doğru zamanda hissettirilrn herzaman daha değerli 2 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Bana seviyorum demesin karşımdaki, hissettirsin. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Kuru kuruya seviyorum demek çok kolaydır, önemli olan o sevgiyi hissettirebilmek. 1 0 Yorumla
Acılıkoala Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. İkisi de önemli ben zaten gösteriyorum diye söylememek olmaz çünkü insan bazen duymak istiyor. Hissettirmeyip sadece söylüyorsa o zaten hiç olmaz. 0 0 Yorumla
birilkbaharmeselesi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İkisi de önemli arkadaşım, niye hep birinden vazgeçmek zorundayız. 😁 1 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Hissettirmek tabii ki , bu yoksa söylenmesinin anlamı yok ama insan duymak ister yine de tabii ki. 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Benim duymaya değil hissetmeye ihtiyacım var. O yüzden söylemese de hissettirebilmesi lazım. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hissettirmek önemli. Şu duvarda beni seviyor olabilir nerden bilebilirim? 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Anlayış ve ilgi vatsa seviyorum demeye gerek yoktur 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Fedakarlıkla, saygıyla, emek vererek, onu anlayarak yaşa, onu mutlu et de varsın seviyorum deme. 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hissetdirmek daha önemli benim için. 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hissettirebilmek tabiki 1 0 Yorumla
Pömpüş Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. İkiside önemlidir 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Arkadan sarılınca hissedilir herhalde 😂 1 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hissettirmej daha onemli 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. hissettirmek önemli olan 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Seviyorum demek kolay onu hissettirevilmek önemli 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hissetire ilmek önemli. 0 0 Yorumla
NetGörenAstigmat Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Hissettirmesi önemli lafta herkes filozof. 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Büyüsü kaçıyor seviyorum diyince 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkisinide yapsın yaa😊😊 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. İkisi de önemlidir bence 0 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kuru sözü ne yapayim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sevgiliyi hissettirmek önemli lafa gelirse herkes herkesi seviyor
Her önüne gelen sevgiden bahsediyor o yüzden hissettirebilmek çok daha önemli..
Hissetirebilmek önemli. Kuru kuruya sevgi olamıyor
Tabi ki de sevgiyi hissettirmek önemli yoksa söz de herkes seviyorum der 😅 mesela değer verdiğini göstermesi lazım.. Keyifli akşamlar. ✨🥂
Hissettirmek daha önemli elbette fakat bazen insan hissettiği kadar o sözleri de duymak istiyor sevdiğinden
Hissettirebilmek daha önemli kesinlikle. Herkes seni seviyorum der ama herkes sevdiğini hissettiremez.
Kesinlikle hissettirmek sadece sözde olan bir sevgiyi napim. Hissettirsin de söylemese de olur
Doğru yerde söylenen sözle doğru zamanda hissettirilrn herzaman daha değerli
Bana seviyorum demesin karşımdaki, hissettirsin.
Kuru kuruya seviyorum demek çok kolaydır, önemli olan o sevgiyi hissettirebilmek.
Elbette hissetirmek önemli
İkisi de önemli ben zaten gösteriyorum diye söylememek olmaz çünkü insan bazen duymak istiyor. Hissettirmeyip sadece söylüyorsa o zaten hiç olmaz.
İkisi de önemli arkadaşım, niye hep birinden vazgeçmek zorundayız. 😁
Hissettirmek tabii ki , bu yoksa söylenmesinin anlamı yok ama insan duymak ister yine de tabii ki.
Benim duymaya değil hissetmeye ihtiyacım var. O yüzden söylemese de hissettirebilmesi lazım.
Hissettirmek önemli. Şu duvarda beni seviyor olabilir nerden bilebilirim?
Anlayış ve ilgi vatsa seviyorum demeye gerek yoktur
Fedakarlıkla, saygıyla, emek vererek, onu anlayarak yaşa, onu mutlu et de varsın seviyorum deme.
Hissetdirmek daha önemli benim için.
Hissettirebilmek tabiki
İkiside önemlidir
Arkadan sarılınca hissedilir herhalde 😂
Hissettirmej daha onemli
Hissettirsin seviyorum demesede olur
hissettirmek önemli olan
Sevgiyi hissettirebilmesi
Seviyorum demek kolay onu hissettirevilmek önemli
Hissetire ilmek önemli.
Sevgiyi hissetirmesi onemli
Hissettirmesi önemli lafta herkes filozof.
Büyüsü kaçıyor seviyorum diyince
İkisinide yapsın yaa😊😊
İkisi de önemlidir bence
Sevgiyi aşkı ilgiyi hussettiermek daha iyi
Kuru sözü ne yapayim