Bosandim hayatimda kimse yok? Ne zaman mutlu olacagim? Ne yapmalıyım? Birde detayda anlatEvli adam bana musallat olur mu?
4 yıl oldu kumari yüzünden bosandim. Cocuk yok. Isim var kamuda calisiyorum. Son zamanlarda daha çok sıkıntı olmaya başladı. Sanki hayatta bir amacım yokmuş gibi. Baslarda evli adamlar musallat olmuştu onlardan da kurtuldum düzgün olmaya çalışıyorum. Ama hayatımda boşluk var çok üzülüyorum. 36 yaşındayım. Iyi bir evlilik yapıp çocuk sahibi olmayı çok istiyorum :(( gözlerim doluyor bunu yazarken bile çok üzülüyorum dua ediyorum ama hala bu haldeyim hep böyle gidecek sanıyorum.. çok canım yaniyor..
Ben bosanmis 36 yasinda biriyim. O 49 yasinda. Ayni yerdeyiz o doktor ben sekreter.. Koluma temas ediyor. Adimin sonuna cigim ekliyor.3 kez dili sürçtü benle konuşurken. Bir kezde ben aradim yanima geldi. Bana davranislari boyle. Birde yanina oturttu beni al telime bak yazmadin mesaj dedi. Banq uzaktan yakindan hep bakiyor bana yakin davraniyor. Ben iş için onu arıyorum bu ara sık aradim bana en son buyur dedi. Ben alındım acaba bunaldimi çünkü o doktor ben sekreterim makamda yüksek. Ama mesaj atinca ara sen beni diyordu çok aradım ama iş için sizde bu harekette bulunan biri ne dusunuyor. Birde adamla bosansin ya da yatayım gbi dusuncem yok. Adam beni gözleriyle yiyor resmen.. Kendimi baya çekeceğim Kendimi çekince musallat olur mu? Artik sık gelmeye başladı.. Hoş birisi ama onla olamam hiç bir açıdan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer