Fizik güzelliği
Yüz güzelliği
Karakter
Zenginliğe ( parasına )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk, hayatımızın en güzel ve karmaşık duygularından biridir. Karşı cinsin hangi özelliğine aşık olurum sorusu, benim için her zaman derin bir anlam taşır. Bu anlam, kişinin karakterine, duruşuna, bakışına ve tavrına olan duygusal bağlanmamla şekillenir.
Öncelikle, karakter benim için bir kişinin ruhunu yansıtan en değerli özelliktir. Güler yüzlü, içten, dürüst ve empatik bir karakter, benim için karşı cinsten çekici kılan temel unsurlardan biridir. Zira karakter, bir ilişkinin temelini oluşturur ve bu temel ne kadar sağlam olursa, ilişki de o kadar sağlıklı bir şekilde gelişir.
Duruş, bir kişinin hayata bakış açısı ve duruşuyla ilgili bir pencere gibidir. Pozitif, iyimser ve sorumluluk sahibi bir duruş, çevresine olumlu enerji yayan ve zorluklar karşısında güçlü duran birini ifade eder. Benzer bir duruşa sahip olmak, karşı cinsle bir bağ kurmamı kolaylaştırır ve ortak bir vizyon oluşturur.
Bakış, iki kişi arasında iletişimin önemli bir parçasıdır. Gözler, duyguları ifade etmenin ve anlamanın güçlü bir aracıdır. Karşı cinsin bakışındaki samimiyet, içtenlik ve anlayış, benim için derin bir çekicilik unsuru oluşturur. Bakışlardaki bu özveri ve samimiyet, bir ilişkiyi daha anlamlı kılar.
Son olarak, tavrın benim için büyük bir önemi vardır. Saygılı, anlayışlı ve olumlu bir tavır, bir ilişkinin temel taşlarından biridir. Karşı cinsin benimle ve çevresiyle olan iletişimi, onun iç dünyası hakkında önemli ipuçları verir. İyi bir tavra sahip olmak, karşı cinsle olan ilişkimin kalitesini artırır ve birbirimize daha yakın olmamızı sağlar.
Karakter, duruş, bakış ve tavır; bunlar, benim için aşkın derinliklerine ulaşmanın anahtarlarıdır. Karşı cinsin bu özelliklerinde bulunan birinin yanında, hayatın güzelliklerini paylaşmak, zorlukları birlikte aşmak ve birbirimize destek olmak daha anlamlı hale gelir. Bu nedenle, aşkın gerçek güzellikleri, özündeki karakter ve duruşla başlar.
Ilk önce müslüman olup olmadigana bakarım sonrada kariyer sahibi mi ona bakarım ondan sonra karakterine bakarım sonrada diş görünüşüne bakarım para önemli bir şey değil gelip geçici
Cevap
13Cevap
Karakter
Tabi ağırlık olarak karakter önemli ama dış görünüşüde görmezden gelemeyiz. Azıcık oda etkili
Onu tanimadan Önce Fizik güzelliği onu tanidiktan sonra karakter
Zenginleri ise hiç sevmem.
Erkekler genelde fiziğe bakar kızlarda parasına bakar ben ise sadece karakterine bakarım
Yalan mı
Karakter zeka
Çoğumuz karakter desek de lütfen birbirimizi kandırmayalım ( Not: Ben öyle biri değilim. Olanlar için söylüyorum ) çoğunuzun gözü bunda 💸
Karakterine elbette.
Önce karaktere bakarım
kalın ve büyük şeyliyse ona aşık olabilirim
Yüz güzelliği
Bacak meme ve kalça
Güzellik
Karakter
Olamıyorum
Yüzü güzelliği
Karakter
Önce yüz sonra fizik
Daha güzel