Terk ettiniz, edildiniz, severek ayrıldınız vs. Ne kadar süre acı çektiniz veya bu boşlukta ne kadar süre kaldınız.
1 ay
3 ay
6 ay
1 yıl
Bitmiyor lanet olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Terk ettiniz, edildiniz, severek ayrıldınız vs. Ne kadar süre acı çektiniz veya bu boşlukta ne kadar süre kaldınız.
Sağlıklı bir ayrılık acısı maksimum 1-2 senedir diye düşünüyorum. O da maksimum yani. Daha uzun sürüyorsa destek alınmasında fayda var. Çünkü bu durumda o kişi ya sağlıklı bağlanabilen biri değil ya da takıntı durumu oluşmuş olabilir
Haklısınız.
En aşık insan bile 1-2 sene sonrasında nötrleşir yani. Bu süre zarfında da sevgisi azalır vs. Aradan 1 sene geçip de ben hâlâ aynı boyutta yaşıyorum aşkı diyenler aşk değil takıntı yaşıyorlardır.
Ayrılık acısı, genellikle kişinin duygusal bağlamına, ilişkinin süresine ve neden ayrıldığına bağlı olarak değişkenlik gösterir. İnsanlar bu süreci farklı şekillerde deneyimler ve bu deneyimler kişisel faktörlere, psikolojik duruma ve destek sistemine göre şekillenir.
Bir ayrılık süreci, genellikle duygusal bir iniş çıkış içerir. İlk başta şok, inkâr, öfke, üzüntü gibi duygular ön plana çıkabilir. Bu duygusal karmaşa zamanla evrilebilir ve kabullenme, iyileşme sürecine geçiş sağlanabilir.
Kişi, ayrılığın ardından kendi ihtiyaçlarına odaklanma, kendi benliğini yeniden keşfetme ve duygusal iyileşme için çeşitli stratejiler geliştirebilir. Bu süreç, kişisel büyüme, güçlenme ve öğrenme fırsatları da sunabilir.
Destek sistemleri, aile, arkadaşlar veya profesyonel yardım gibi, bu süreçte önemli bir rol oynar. Paylaşılan duygular ve anlayış, kişinin ayrılık acısını daha iyi yönetmesine yardımcı olabilir.
Ancak herkesin ayrılık süreci farklıdır ve bu süreç zaman içinde değişebilir. İnsanlar, duygusal iyileşme ve kendilerini bulma sürecini farklı hızlarda yaşayabilirler. Bu süreçte anlayışlı olmak, kendi ihtiyaçlarına odaklanmak ve gerektiğinde profesyonel yardım almak önemlidir.
ihmal edilmeme rağmen terk edildim. hayatımın büyük kara lekelerinden. ben terk etmeliydim hiç acı çekmedim belki biraz nefret ama onuda çabuk unuttum
Terk edilmek kötü.
iki taraftan biri terk eden oluyor sonuçta beni kıran nokta ben ona hoşgörü ile yaklaşmama rağmen terk edilmem oldu uzun mesajlar yazıp olayı trajikomik bir hale getirmesi de cabası bir de şey demişti seni sevmediğimi söyleyene kadar seveceğim falan çok rezilce ayrılırken demesi lazımdı bence ya da hiç sevmedim deseydi bile tamam derdim yani kanıma dokunan kısım sadece orası olmadı artık bir önemi de yok zaten.
Kaç yıl oldu sadece hafifledi..
Sızısı kalıyor demek ki.
Ne yaparsan yap unutulmuyor geçmiyor sadece acısı hafifliyor
Neden ayrılmıştınız
Sevdiğim kızın ailesi yüzünden yoksa ikimizde birbirimizi çok seviyorduk birbirimizi tamamlıyorduk..
Yapma bee :(
Bazen Geceleri Rüyalarıma giriyor..
Evlendi mi peki sonra?
Ayrıldığımızdan beri hiç göremedim konuşamadık, şu an nerde ne yapıyor hiç bilmiyorum ama onda o Aile olduğu sürece ömür boyu evlenemez..
boş ver görmemek daha iyi.
Sadece Rüyalarımda görüyorum..
Cevap
18Cevap
Zaman en iyi ilaç zaman veremem
Ayrılık acım olmadı sevgilim olmadığı için yalnızlık acım oldu sadece
1yildan fazla sürmüşdü hiç unutmuyorum
Cok acimisdi!
Belkide terkedilmiş olmamdan dolayi olabilir.
Benden sonra yurtdışına gitti
Bende unuttum artik
Sadece arada hatirlayip, güzel günlermis dedigim oluyor.
Bir daha aşık olmadim, bana o duygulari yaşattığı icinde kendisine minnettarım
11 aydır aklımı kaçıracak gibiyim.
Çünkü başkasının tuzağına düştü. hiçbir şey yapamayıp koruyamadım. Allah canımı alsın.
Nasıl yani?
Onu kurtarmak için çok çabaladım. Başkasının tesiri altındaydı. Ne yaptıysam gücüm yetmedi.
ooooo bana girdi dertleşmek ister misin
En kısa süre 1 ay olduğu için onu seçtim. Benim 3 gün sürdü.😂
Maşallah 😂 gerçekten sevmiş miydiniz peki?
Çabuk unuttuğuma göre sevmemişim demek ki onu anladım fksjs
Ayrıldığım kişiden kişiye değişir gibi çok ayrılık yaşamadım ama 2 sinde de ölümden dönecek kadar yaladım aptallıkmjl diyorum
Değişkenlik gösteriyor ayrılma sebebime ve ilişkinin sürüşüne göre 2 yıl acı çektiğim de oldu 1 ayda unuttuğumda
Çok kısa ve çok ağır yasarim belki 1 ayda atlatirim ama normalde 3 ay yaşayacağım duyguyu 1 aya sıkıştırırım
Benim için ayrılık annem ve babamdan sonra acıya döndü. Başkasına hissim yok.
Şu an maksimum 3 gün 😂 Önceden bir 4-5 ay helak olmuşluğum var slklar gibi
Bağışıklık kazanmışsınız. :D
Hayatın merkezine kendimi koymayı öğrendim diyelim 🙂
Ben aldatıldım 3 4 ayda nötrlesti duygum acı da kalmadı
Belli olmuyor..
vala 1 yilimi aldi allah onun ömründen alsin amin
Benim ki 1 yil
1 hafta yeterli süre gayet
Hemen bitiyor ya fazla kafaya takmam ben
Yenisini bulana kadar
Hiç ayrılık yaşamadım
Biten biter
Giden gider
Kısa sürenler taktik verin
Acıyı kontrol edebilirim fazla sürmez
şu an bitti bir buçuk yıl geçti
Birkaç saat
Vaoov çok iyi
Hatun olmadı daha 😁
Daha yaşın genç.
Olur olur. Umarım gönlüne göre kişiler karşına çıkar da sonra üzülmezsin. :D
Hala sürüyor ölüyorum
Bir ay iyi
1 ay sürmüştü benim
3 ay sürmüştü
Bitmiyoki
bitmiyo *
Neden ayrıldınız
sevilmedik gorunum olarak sorun olacağıni düşünmüyorum
Şu an sevgilim var ama iste çok sevdik zamanında
aldatti bunu bilmek ayrı acı zaten de
şu an sana dönse veya sana gelse ona döner misin peki
sevgilim olmasa belki
sen niye bu soruyu sordun sende mi ayrildin
Evet
sebep?
Uzun hikaye
anlatmak istersen dinlerim tabi sen bilirsin 25 yaşında misin?
evet.
knk boy kilo kac
177 - 73 kilo da ne önemi var ki
yok knk merak ettim o yüzden az uzasaydım senin kadar olcaktim yaaa
1 yıl
selam @Azraaaoz bir şey sorabilir miyim?
O nedir ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?