Kendisini pek tanimiyorum tanisali 4-5 gun oldu kendi aramizda sevgili gibi birseyiz ama birsuru erkeklerle konustugum icin ondan hoslanmiyorum sadece istediklerimi yaptigi icin oylesine konusuyorum yapmasida ayri bir hosuma gidiyor zaten koluna jilet at dedim gitti s'lak gibi atti adımın ilk bas harfini dovme yaptirdi cocuk enayi ne desem yapiyor su an kafami karistiran tek sey var bu cocuga daha neler yaptirsam kapimda g*tumde resmen kopek olmus kole gibi birsey artik ne yaptirsam diye dusunuyorum kararsiz kaldim taktik verin askim ona gore davranayim enayi bebegime iyice yola getireyim kendisini (BEN ADAMİ YAKARİM)😉
Kendini beğenmiş, ne oldum delisi, narsisistik, zavallının tekisin gerçekten. Çocuktan ziyade sana acıdım. Hiç mi utanmadın şu rezilliği buraya koyarken? İnsanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı ya? Allah'ından bulursun umarım.
Nereden buluyorsunuz kafası bozuk tipleri. Bana biri böyle uzun uzun mesaj yazacak bırak cevap vermeyi engellerim. Çocuk kandırıyor sanki sacma sapan gelmiş elini çiziyor bir de shshzjs
Sevmiyor. Takıntılı sadece. Normal psikolojideki hiçkimse 4-5 gündür konuştugu biri için ölüp bitmez, kendini jiletlemez. Normal olan kimse kendini jiletlemez. İstersen yıllarca görüşüyor olun farketmez. Çocuğun ruh sağlığı normal değil. Ama senin de ondan aşağı kalır bir yanın yok. Senin de ruh sağlığın normal değil. İnsanlarla dalga geçerek, hayvan yerine koymaktan zevk alman da psikolojinin bozuk olduğunu gösteriyor. Size tavsiyen ikiniz de acilen psikiatriye görünün
Problemli bi tip 4-5 günlük tanıdığı biri için bunu yapan sadece sana özel değil herkese böyledir mazoşist gibi bir şey de olabilir. Bu tarz insanlara bulaşma Allah korusun intihar eder bu yazışmalar değerlendirilir ve teşvik etme sebebiyle suçlanırsın. Bulaşma
Sen sigaranı bile yakamazsın ya Kendini bir b*k mu sanıyorsun. Çocuk sana aşık değil ki sadece takıntılı bir hasta ki intihar da eder o yükü taşıyabilir misin bilemem. Herkesi yakabileceğini sanman içinde yaşadığın ezikliğin göstergesi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkeklerin sevdiği kadın tipi bu oluyor genelde, sevilmek için böyle olacaksın ki köpeğin olsunlar.