Aşk İlişkileri Dua edin o da beni sevsin olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben onu cok seviyom hadi dua edin eger evlenirsem bizde size hayirli dualar edecegiz mustakbel enistenizle 😂 Güncellemeler+1 yıl Evlenirsek Dua edin o da beni sevsin olur mu? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Senin için hayırlıysa senin olsun hayırsızsa uzak olsun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sag ol canim ❤️ Yorumla Başak6419 +1 yıl ❤️❤️❤️ Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhabalar Duam şöyle olsun Allah hakkında hayırlısını versi 0 0 Yorumla
Unln34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ins ikiniz beraber cok mutlu olursunuz amin ben onu cok seviyom demen cok hos bu arada🙂☺ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden hos normal birsey degil mi? :) Yorumla Soran +1 yıl Cok tesekur ederim bu arada insallah sende hep mutlu olursun ve istedigin gibi bir hayat yasarsin :) Yorumla
jackhans90 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl inşalllah seni sewer 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Sag ol :) Yorumla jackhans90 +1 yıl sende bana aybı duayı yapar mısın Yorumla Soran +1 yıl Oww sende miiiii asiksinn Yorumla Soran +1 yıl İnsallah senin kalbindeki kisi de seni sever ve hep mutlu olursunuz :) Yorumla jackhans90 +1 yıl bittk biz cann Yorumla Soran +1 yıl Valla bitmisiz :( ya ne zamandir seviyorsun peki? Yorumla jackhans90 +1 yıl eminim ki çok seviyorama şans yaaaa Yorumla jackhans90 +1 yıl dokuz senedir hasretlerdeyiz Yorumla Soran +1 yıl Aa neden kiii :( Yorumla Soran +1 yıl Konusuyor musunuz peki telefonla da olsa? Yorumla Soran +1 yıl Evlenmenize ne mani oluyor merak ettim ozel degilse Yorumla jackhans90 +1 yıl konuşmuyoruzbir ara yazdıözlüyorhala da özlüyorama dipsiz kuyudayız Yorumla jackhans90 +1 yıl sen naptın Yorumla
Oğuzzhan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl İnşalah sevmez 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki :( Yorumla Oğuzzhan_ +1 yıl Bir sürü karı var senle takılmasın Yorumla Soran +1 yıl Birinde takilcak sonucta bende takilsin hem kari degil kadın Yorumla Oğuzzhan_ +1 yıl Konuşma karı küllüğümü getir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senin için hayırlıysa senin olsun hayırsızsa uzak olsun
Sag ol canim ❤️
❤️❤️❤️
Merhabalar
Duam şöyle olsun Allah hakkında hayırlısını versi
hayırlısıysa olsun diyeyim ben amin
Ins ikiniz beraber cok mutlu olursunuz amin ben onu cok seviyom demen cok hos bu arada🙂☺
Neden hos normal birsey degil mi? :)
Cok tesekur ederim bu arada insallah sende hep mutlu olursun ve istedigin gibi bir hayat yasarsin :)
inşalllah seni sewer
Sag ol :)
sende bana aybı duayı yapar mısın
Oww sende miiiii asiksinn
İnsallah senin kalbindeki kisi de seni sever ve hep mutlu olursunuz :)
bittk biz cann
Valla bitmisiz :( ya ne zamandir seviyorsun peki?
eminim ki çok seviyor
ama şans yaaaa
dokuz senedir hasretlerdeyiz
Aa neden kiii :(
Konusuyor musunuz peki telefonla da olsa?
Evlenmenize ne mani oluyor merak ettim ozel degilse
konuşmuyoruz
bir ara yazdı
özlüyor
hala da özlüyor
ama dipsiz kuyudayız
sen naptın
amin amin
Sevsin seni amin.
Yaskaç
İnşalah sevmez
Niye ki :(