Aşk İlişkileri Aç koynunu, giricem, giricem, dellenme demek istediğiniz biri var mı? scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hayır yani benim öyle biri olduğundan değil, sizin var mı? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aç koynunu, giricem, giricem, dellenme demek istediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
balgöz_90 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. böylesi oldu https://www.youtube.com/embed/ZLnOQ9_zYUg 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hahaha var ve söyledim kendisine deli misin sil şu mesajı yazmış sgsgs 0 2 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl ahahhaah niye öyle demiş ki acaba. belki de sevgilisi ya da eşi görecek diye Yorumla Papagandukkani +1 yıl Hahah aynen sgsg Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Keşke olsada girsek dermisim iyi geceler 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. yok komşuuuu 1 1 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl biraz şarkıyı açayım da dinleyelim komşu 😅 Yorumla
I_was_here Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bu soruyu görmezden geliyorum 0 3 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl aa niye Yorumla I_was_here +1 yıl Bikaç gün işim vardı Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl peki madem 😊 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Evet var 😀 1 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmasın😊 2 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Kuşlar var. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Kalmadı ki dostum 😅 0 6 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl hadi ya. 😅 Yorumla Semih6934 +1 yıl Maalesef 😅 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl küçük şehirde kimi bulucan zaten gel diyorum 😅 Yorumla Semih6934 +1 yıl Aynen öyle valla 😂 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl İzmit'in kızları... 😅 Yorumla Semih6934 +1 yıl Olur tabi ki 😅 Yorumla
abuzittinnn11 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl var, sen 0 2 Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl ahahahha bıkmadın mi kaç gündür Yorumla abuzittinnn11 +1 yıl bıkmadım, yollar tıkanana kadar devam :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
böylesi oldu
https://www.youtube.com/embed/ZLnOQ9_zYUgHahaha var ve söyledim kendisine deli misin sil şu mesajı yazmış sgsgs
ahahhaah niye öyle demiş ki acaba. belki de sevgilisi ya da eşi görecek diye
Hahah aynen sgsg
Hissetmek diyelim. Her kadın hissetmek ister
Keşke olsada girsek dermisim iyi geceler
yok komşuuuu
biraz şarkıyı açayım da dinleyelim komşu 😅
Bu soruyu görmezden geliyorum
aa niye
Bikaç gün işim vardı
peki madem 😊
Evet var 😀
Olmasın😊