İsmimi benim yanimdayken iyelim ekiyle kaydediyor. Ayşemm gibi anasinin yanina gidince A olarak degistiriyor. Neymis kardesi dalga geciyormus. Bi de annesin beni bilmesine ragmen bana baglandigini gormesin diyeymis. Sevmiyor dimi beni? Seven herkese karsi durusunu belli eder.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaaa millet yorum yapin
Sevgilim telefonunda kayitli olan ismimk degistriyor. Bu ne demek?
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Telefonda ne diye kaydettiği neden önemli ki? Benim kocam bile ad soyad şeklinde kayıtlı, ben de onun telefonda aynı şekilde kayıtlıyım. Yanına kalp koysam ya da aşkım bilmem ne yazsam ne farkedecek böyle şeyler sevgiyi aşkı belirlemez. Anca ergen insanlar böyle saçma şeylere takılır.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kocani diger insanlardan hissel olarak ayirt ettigini kalbinin yani sira rehberine bile kazimak istemez mi bir insan? İcinden herkesten farkli kaydetmek gelir. Gelmiyorsa bence sikinti vardir? Ne bu resmiyet? Yatakta da bu kadar resmiyseniz isiniz zor😂😂
Yoo neden rehberime farklı kazımak isteyeyim saçmalık bana göre bu kime neyi kanıtlayacağım? Rehber yerine kalbine yazmış olmak daha doğru geliyor ki öyle yaptığımız için 8 senedir birlikteyiz.
Bu kanitlamak icin degil tabiki. Yukarda da dedigim gibi telin caldiginda onun isminden ziyade kalbinde tasan sevgi kelimesiyle okumak nasil gelmez icinden? Neyse aman banane
Bu erkeksizlik değil onun karakteri herkes boyle davrancak diye bişey yok öyle sevenlerde var bunu bi güçsüzlük olarak algılama daha fazla üstüne gitme bence
Gucsuz karakterli insan tanimi ne diye sorsak bu ozelligi sayarizz. Bu onun karakteri diye bir sey yok bence😂😂 kac yasina gelip anacigindan kopamamis ve hala aciklama yapmaya calisan bebeler erkek olup bir kadina sahip olamaz. Onlar analari tarafindan sahip olunup oje surulsun hahaahha
Ya berat 3 yildir beraberim hala annesinden iyelik ekini sakliyor ya. Neymis sana olan bagliligimi anlayamazmis. Ulan ya. sakk bana bagli olsan rehberdeki adima da bagli kalirsin sere.. siz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Telefonda ne diye kaydettiği neden önemli ki? Benim kocam bile ad soyad şeklinde kayıtlı, ben de onun telefonda aynı şekilde kayıtlıyım. Yanına kalp koysam ya da aşkım bilmem ne yazsam ne farkedecek böyle şeyler sevgiyi aşkı belirlemez. Anca ergen insanlar böyle saçma şeylere takılır.
Kocani diger insanlardan hissel olarak ayirt ettigini kalbinin yani sira rehberine bile kazimak istemez mi bir insan? İcinden herkesten farkli kaydetmek gelir. Gelmiyorsa bence sikinti vardir? Ne bu resmiyet? Yatakta da bu kadar resmiyseniz isiniz zor😂😂
Yoo neden rehberime farklı kazımak isteyeyim saçmalık bana göre bu kime neyi kanıtlayacağım? Rehber yerine kalbine yazmış olmak daha doğru geliyor ki öyle yaptığımız için 8 senedir birlikteyiz.
Bu kanitlamak icin degil tabiki. Yukarda da dedigim gibi telin caldiginda onun isminden ziyade kalbinde tasan sevgi kelimesiyle okumak nasil gelmez icinden? Neyse aman banane
Sevmiyor dimi beni derken bile tribe girmişşsin o cocugun halni düsünemiyorum ama benim mantim olsa asla degistirmem hicte degistirmedim
Tabiki tribe giricem. Senin gibi degistirmese karsisinda tribe girecek bir kadin da olmaz dimi?
Konuş tartış bidaha değiştirmesin buna rağmen değiştirirse sıkıntı
Evet annesinin bana baglandigini dusunmesini istemiyormus
Asiri anneci bir erkek
Ne yapsam
Ahdkaşwştş cok sıkıntı
Sevmesem dakika durmam
İlerde ön koltugu salcan yapcak bisey yok
Saka gibi
Sen sevgilini mi yoksa annenini mi one oturtursun
Sevgilim oturur tabiki
Al iste ya of aglicam
Niye lan oda oturtur belki
Ondan o erkeklik cikmaz
Kişiden kişiye değişir ama sakın bunu bu konudan vurup aşağılama baya zedenlenir ilişkin
Yaptigi seyin yorumunu yapiyorum. Niye aliniyor? Gercek bu !! Oldugu erkeksizligi kaldiramiyor mu?
Bu erkeksizlik değil onun karakteri herkes boyle davrancak diye bişey yok öyle sevenlerde var bunu bi güçsüzlük olarak algılama daha fazla üstüne gitme bence
Gucsuz karakterli insan tanimi ne diye sorsak bu ozelligi sayarizz. Bu onun karakteri diye bir sey yok bence😂😂 kac yasina gelip anacigindan kopamamis ve hala aciklama yapmaya calisan bebeler erkek olup bir kadina sahip olamaz. Onlar analari tarafindan sahip olunup oje surulsun hahaahha
Lan ayrıldınmı a
İstiyorum
Al işte ben yıkmadım dimi aq
Sen de ne cok kufrediyorsun be
Hayir yikmadin
İnşallah ben olmamışımdır
Umarım düzene oturtursun
Nasil oturtucam?
Bence hemen kestirip atma annesine bagli olan hanımınada bağlı olur yani bide seviyormuşsun bu sebeptem bitirme
Ya berat 3 yildir beraberim hala annesinden iyelik ekini sakliyor ya. Neymis sana olan bagliligimi anlayamazmis. Ulan ya. sakk bana bagli olsan rehberdeki adima da bagli kalirsin sere.. siz
3 yılmi 2 3 ay bekliyodum harbiden abartıymış yaptığı ama sağlam tartiştiysam bidaha yapmaz bence
Bunun erkekliginden bi bok dimi? Kari bu. Ayriliyim dimi ben
Onu sen bilirsin ben düşündüklerimi söyledim seviyosa onada kendinede şans ver derim
O sevse ne olcak allahin karisi. Beni birak daha teldeki adima sahip cikamiyor😂