Hayır beni korkutmaz aksine çok mutlu eder 😅 çünkü değer vermek ve o değerin karşılığını görmek güzel bir duygudur. benim de sevdiğim olsaydı onu hayatımın merkezine koyardım. biliyorum çoğu kişi katılmaz buna. bu zaman da kendinden çok birine değer vermek yanlış derler ama ben inanmak istiyorum böyle sevenlerin kaldığına Keyifli akşamlar.. ️ ✨🥂
Ne istediğinden eminse sorun olmaz ben şahsen koyamam. Ne kadar seversem seveyim bana soğutacak ilk hamlesinde siler atarım. Diğer türlü zaten ilgim sevgim sadakatim ona ait olur. Gerisi burkinofaso 😃
⭐Eskiden olsa ilgimi çekebilirdi bir erkeğin hayatının merkezi olmak, artık hayata bakışım kimsenin hayatının merkezi olmaya ihtiyaç duyan tarzda değil, çünkü hayatımın merkezi zaten benim, başka kimsenin hayatına merkez olmakla uğraşmaya niyetim yok, korkudan değil tamamen ihtiyaç hissetmediğimden⭐
Evet. Çünkü sevmenin sağlıklı olanı bir kişiyi hayatının merkezine değil yörüngesine almak. O merkezde insanın her zaman kendisi olmalı. Kendine değer vermeyen insanın başkasına verdiği değerden ne olur? Kendini sevmeyen insan başkasını sevemez.
Her ne kadar birini çok sevsem de hayatımın merkezine almam. Fani birini Allahtan daha çok sevmek ve muhabbet beslemek Allah'ın gücüne gider. Allah beni, o fani kulu için mi yarattı yoksa kendisi bikinmek için mi beni yarattı? Her şeyin bir ülçüsü bir usulü var. Eş sevilir muhabbet edilir ama hayatın merkezine alınmaz.
Korkutmaz. Neden korkutsun? Birinin hayatının merkezinde olmaktan korkan evlilikten de korkar. Çünkü evlilik birinin hayatının merkezinde olmak demektir.
Kimsenin hayatının merkezinde olmak istemem. Daha önce başıma geldi, anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Her adımımı iki kişiyi düşünerek atmak oldukça yorucu.