Şimdi hangimiz daha iyi babayız bi söyleyin baba var baba var? Baba dediğin yeri geldiğinde yemez yedirir?

Ben 29 yaşında bir babayım ve işyerimdede 48 yaşında sözde bir baba var, benim çocuğum ufak daha, ben işyerinin verdiği yemek kartıyla bile yemek yemeyip marketten onunla oğluma mama alan bez alan bir babayım, kendime almayan oğluma alan evimden başka hiçbiryere para harcamayan bir insanım, evden ekmek arası götürüp karnımı öyle doyuruyorum, diğer bu 48 yaşındaki abinin babalığına gelirsek kızı üniversitede okuyor yurtta kalıyor işyerinin verdiği yemek kartıyla pizzaları lahmacunları yiyor kilodan oturduğu yerden kalkamıyor, kızına ise ayda en fazla 2000 tl para gönderiyor, kendi işyerinde yemek kartıyla 3000 tl nin üzerinde yemek yiyor, ben kızdığımda ise diğer arkadaşlar adam burada çalışıyor yiyecek tabi diyorlar, ben demiyorumki aç kalsın, konuyu siz anladınız, 48 yaşında pasta börek görse işyerinde gençlerden önce koşuyor bu nasıl bir abidir nasıl bir babadır sizce?

Şimdi hangimiz daha iyi babayız bi söyleyin baba var baba var? Baba dediğin yeri geldiğinde yemez yedirir?