Şayet ben olsaydım o yazdıklarımdan sonra 2 sağol alsaydım insanların yüzüne bakamazdım 1.2 yıl insan içine çıkamazdım erkek adamında bir gururu olur lan bi kız beni istemiyorsa ben onu hiç istemem uzatmanın anlamı yok erkek adamda biraz gurur olacak eşşek kadar aşık olsan bile vazgeçeceksin o kızdan bu kadar basit..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Söyledim istemediğimi nolur şans ver seni bırakmam dedi
Çocuk şu anda senin moralinin bozuk olduğunu düşünüyor ve her sağol deyişinde "ben ona iyi geliyorum o yüzden sağol diyor" diye umutlanıyor... açık açık bizden olmayacağını söyle... engellersen bütün kadınlardan nefret eden bi tip haline gelicek
Bence ona güzel bi dille söyle onu istemediğini sonuçta insan kimi seviceğini seçemez senin ona aşık olmadığını söylemen kötü bi şey değil ama onu oyalayıp ona umut verirsen asıl o yaptığın yanlış olur. Sen güzelce üslubunu bozmadan söyle gerisi ona kalmış
Kalbini kıracak hareketler yapmak zorunda değilsin. Açıkça bir şey hissetmediğini ve görüşmek istemediğini söyle. Bu şekilde boşu boşuna emek vermeye çalışmasın.
zaten elde edince sıkılıyor bu tipler açık açık istemediğini söyle manipüle etmeye çalışırsa da umursama bunlar insanı duygularındn vurmayı iyi biliyorlar
direkt söyle konuşmak istemiyorsan insanları küçük düşürmeye gerek yok,
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Açıkça konuş olmuyor. herkes kendi yoluna cevap verdikçe umutlanır. insani belirsizlik yorar belirsiz içinde bırakma dürüsce söyle devam ederse engelle oda yoluna baksın umutlanmasın
Hayır ama o öyle sanıyor bana itici gelmeye başladı her anını bana atıyo görmek zorunda değilim artık sçtğı boku da atacak o dereceye geldi bide saçmalıyo sanki ben onunla gelecek düşünüyormışjm kendi kendine gelin güvey oluyor bende kırmadan kendimden soğutmak istiyorum