Ne akrabalar ne ailem bir kız bulamıyor. Ben de etrafta hiç kız yok. Cevrem fazla yok olanında faydası yok. İnstagramdan çok denedim olmadı. Allah artık el atabilir mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaş kaç ki niye evlenmek istiyorsun
Sevmek sevilmek cinsel ilişki için
30 yaşındayım günah diye sevgili yapmadık sağolsun Allah da hiç birşeye yardım etmedi
Bana direkt cinsel ilişki için gibi geldi dlfmdkdj yaşın kaç? Ayrıca sosyal çevren yoksa nasıl kız bulmayı planlıyorsun
Sosyal çevrem varken günah diye kızlardan uzak durdum şu an iş ve ev arasındayım herşeyi kendim yapacaksam Allah'a ettiğimiz duanın ne hükmü var
Allah’ın işi sana çok afedersin pzvenklik yapmak değil. Sen o olayı çok yanlış anlamışsın ki bunu inanmayan biri olarak söylüyorum. Bu dünyada inanca göre bir ödül sistemi yok insan yaşantısına göre insan bulmanın şartı insanlarla yanılmak sosyal becerilerini geliştirmek ancak o şekilde insanlarla kaynaşabilirsin. İslam inancına göre yaşıyorsan medreseler hocalar altın gün teyzeleri sana o şekilde kadın bulur
Ben helalleri yaptım haramlardan uzak durdum farz olan ibadetleri yerine getirdim. İlla bir cemaate girmek lazımmış.
Dünyada sevap ödül sistemi yok. Evlilik amacı ile de genç yaşlarında insanlarla görüşebilirdin yani seninki biraz şey olmuş ayrıca bu yaşa kadar bakir misin sen
Onun kurallarına uydugum için yalnız kaldım onun kurallarına uymayanlar gayette her boku yeyip bir de tövbe edip istediği kişiyle evlenirken ben onun kurallarına uydugum için isyan etme noktasına geldim
Dünyada ödül sistemi olmadığının farkındayım ben ödül istemiyorum dünya hayatı için koyduğu kurallara uyanlar madur olurken uymayanlar gayette mutlu o zaman koyduğu kurallarda bir sorun var o zaman
O senin bileceğin iş
Sence mantıksız mi soyluyorum
Zina etme demiş etmiyorum da sende yardım et zina edenler her boku yapıp karşısına helal kız da çıkarma bir zahmet
Benim bi inancım yok
Git dua et bul birini
Dua etmenin pek bir faydası yok galiba
Var sen dinle beni
Adam evlenmicem diyor evliliği düşünmüyor bir gün karşısına biri geliyor kız kardeşimi sana vermek istiyorum diyor evleniyorlar. Ben 25 yaşından beri evlenmek istiyorum ama sağolsun rabbim bizi her türlü surunduruyor. Sanirim günaha dalanlarla günaha dalıp sonra tövbe etmek lazım yoksa Allah sevmiyor
Ettik kardeşim 20 yıldır ediyoruz artık dua edecek hal kalmadı bende içimde nefret oluşmaya başladı
Evlilik kader Allah keyfine göre isterse veriyor istemezse surunduruyor
Demek nwsip degilmis sen gene nefsine hwkim ol sevdigin biri varsa git acil en fazla reddeder sende yoluna bakarsin ek olarak biraz sosyalles kursa falan git illah birini bulursun
Kızım kız yok diyorum herkes lisede birbirini kapmış her boku yiye yiye evlenmişler evlenmeyen aşk acısı çekiyor
Akıl vermesi çok kolay sen gene nefsine hakim ol
Evlilik programina katil o zaman
Ben şuanda evliliği geçtim Allah'a olan güvenimi kaybetmek üzereyim her boku yiyenler mutlu olsun sonunda tövbe etsin cennete gitsin ben onun kurallarına uydugum için isyan edeyim cehenneme gideyim
Onlari afedip effetmeyecegine Allah karar verir yok oyle isle gunahi et tovbeyi sen bir kere nefsine hakim olacaksin Allah yolundan sasmayacaksin Allah ta senin icin hayirli birini nasip edecek hasa onuda Allah bilir ayrica hic hoslandigin biri yokmu git acil dn kotu reddeder (farkindayim biraz emir kipiyle konustum kusurabakma)
Ya etrafta kız yok diyorum talip olacak bile herkes liseden beri oynasma derdinde
Git sosyalles o zamn tum turk kizlari sanki senin lisendeydi ya Allah Allah
Kızım ben mühendisim evde asosyal oturan ergen değilim gayette yakisikliyim
Dediklerinle celistiginin farkindamisin
Mesela
asosyal havasi verdin cunku
Tamam da evden işe işten eve gidiyorum. Herkesle rahatça konuşurum. Ama çevrem yok öyle arkadaşlarla bir yere gidelim vs. Cunku onlar içiyor vs
Dua et