Benim 3 yıllık sevgilim var seninle aynı yaştayım ama şuanlık ne ben ne de o evlilik istemiyoruz en azından önce kariyer sonra yeni bir hayat bence sevgilin olsa ciddi düşünüyor bile olsan sevgili hayatı derim evlilik daha sonra olmalı.
Bu yaşlarda olan ilişkilerin devamı olmadığını düşünüyorum tabi ilerleten insanlar da var. Çok ergen düşünceli oluyoruz ve olgun düşünemiyoruz biz olgun düşünsek karsimizdaki çok farklı oluyor en iyisi mesleği işi ele alıp o çevreden tanışıp kaynasip daha sonra ilişki anlamında ilerlemek mantıklı gelmeye başladı benjm düşüncem
Evlilik düşündüğümden değil daha önce bı iliskim oldu iki sene sürdü ama hiç güven vermiyordu yeni bitti. Dışarda da ilişkisi olan erkekleri kişileri görüyorum sürekli yanından geçen kızlara bön bön bakıyorlar benimkisi de öyleydi... yani bu yüzden tam anlamıyla güvenip evlenilecek insanın olduğunu sanmıyorum ve şahsen ben de kendimi artık bu son iliskimden sonra güvenilir ileriye dönük düşünülecek bir insan gibi görmüyorum artık bir erkege iyi olmak ise yaramıyor diye düşünüyorum 🙂