ben buna inanmıyorum. Kendin gibi birisi ile olmak güzel ama bence uzun süreli olmaz, senden farklı özelliklere sahip birisi ile beraber olmak daha mutlu olacağın bir tercih olabilir. Hiç olmazsa daha çok şey deneyimleyebileceğin bir ilişki olmuş olur
11 Yorumla- +1 yıl
peki bedensel özelikleri benzeyen?
En İyi Cevaplar
Mantıken böyle olması gerekiyor. Bir yerde yakalayabilmeli ki devamlılığı olsun. Soğuk bir insan çok hareketli ya da hareketli bir insandan rahatsız olabilir. Soğukluk adım atmaya engel değildir ayrıca. Konuşmayı başlatan hoşlanan olmalı, biri atılmalı yoksa geçmiş olsuna döner olay. Kadın başlatırsa kaybetmiş olmaz şayet böyle düşünen biriyse erkek orada duruyor olmak kadına saygısızlık olacaktır, yani kadın kendine saygısızlık yapmış olacaktır. Kadın sürekli iletişim kurmaya çalışıyorsa orada bir problem vardır, ya karşı taraf konuşmayı ilerletmek istemez ya da daha başka çeşit problemlere kadar uzar gider. Ama sağlıklısı bu değildir. Bu durumdaki bir kadın nedenini açık açık sorabilmelidir. Arkadaşlık için bile bu sağlıklı değildir, dediğim gibi sohbet devamlılığını istemiyordur. Dış görünüş mevzuu bir kesinlik bildirmese de rivayetlere göre benzerleri çekermiş. Ama bu sonuncusunun bildiğimce bir kesinliği yok.
154 Yorumla- +1 yıl
neden saygısızlık olsun
- +1 yıl
kadın kendine saygısızlık etmiş olurmuş ya o kısım
- +1 yıl
evet daha açık oldu teşekkürler
- +1 yıl
ben sevdiğime açılacaktım ama sevgilisi olduğunu öğrendim 😒
- +1 yıl
atlattım zaten ama onu her gün görüyorum işyerinde. gördüğüm için atamıyorum aklımdan. nasıl olacak böyle bilmiyorum.. 😅
- +1 yıl
Hayat sürpriz yapacaksa onunla ilgili bir sürpriz yapsın istiyorum 😅
- +1 yıl
aynı duyguları hissettirecek birine de okeyim. ama aynısı olmaz gibi hissediyorum. bilmiyorum hep birini sevince ondan önce kimseyi sevmemiş gibi hissederiz ya öyle bir şey
- +1 yıl
tamam. izin verelim bakalım 🫠 ama onun gibi olamaz. ben çok aşık olmuşum. bir kere uzaktan geliyorum ona doğru. Başka yere bakıyordum ben ama onun bana baktığını farkettim. göz göze geldik benim karnımda kelebekler uçmaya başladı. sonra ben ertesi gün görünce onu selam verdim, o tepki vermedi bana 😒 o an başka işi vardı ama birilerini bir yerlere yönlendiriyordu, o yönetici burada. onunla konuşurken de ilk başta kalbim çarpıyor sonra düzeliyor eskiden daha çok heyecanlanıyordum 😄
- +1 yıl
Duygunuzu anlıyorum, ancak sağlıklı karar vermenize engel olmasın lütfen. Bakın siz sevgilisi var diyorsunuz bu durum çok kırıcı o kadın açısından. Tahmin edebildiğinizi umuyorum. Bence en iyisi yolunuza bakmanız olacaktır, inanın tekrar çok güzel mutlu bir ilişki şansınız olacaktır.
- +1 yıl
zaten aramızda bir şey olmadı, sevgilisi olduğu müddetçe de olmaz. ama o kızla da çok ciddi olduğunu düşünmüyorum..
- +1 yıl
sağol inşallah
- +1 yıl
@Milky7way benimde birkaç sorum var 🙋♂️
- +1 yıl
Mantıken nasıl olması gerekiyor? Neyi kim yakalamalı? Konuşmayı başlatan hoşlanan biri nasıl başlatacak? aralarında hiçbir şekilde yol kesişmiyor. Ya erkek taraf sürekli iletişim kurmaya çalışıyorsa bu nasıl olur? (10. satır) problem nedir? (11. satır) neden sohbeti ilerletmek istemez? Ve başka problmeler nedir? (12 ve 13. satır) sağlıksız olan şey nedir? (15. satır) ve son 4 satır...
Yüzyüze konuşsaydık bu konuyu anlardım ama kısacık bir metinde çok şeyden bahsetmişsiniz ve bazıları benim bildiklerimle uyuşmuyor ve bazıları tecrübelerimden öğrendiğim şeyler ama nereden geliyor bu düşünceler? vaktinizi ayırıp soruları cevaplayabilir misiniz? 🙏 - +1 yıl
@I_was_here sorun?
- +1 yıl
@Milky7way yazdım sorumu 👆
- +1 yıl
@I_was_here Herkes aynı düşünemez takdir edersiniz ki, benim fikirlerim gözlemlerimce oluşmuş, tarafsızca baktığım zaman mantığıma en uyan şekilde biçimleşmiştir. Benim bakış açım gayet net ve açık şekilde yazdıklarımdır.
Aslında yazdıklarım çok yorumlanabilir şeyler netlik bildirmiyor, mantıken diye bahsettiğim iki insanın uyumu yakalaması gerekiyor yani ciddi birisiyle hareketli birisi olmaz demek değil bu, ancak bir tarafın rahatsızlık duymuyor ufaktan da ayak uyduruyor olması şart, ikisi ayak uydurursa birbirine yani aslında ayak uydurmak zorunluluğu hissetmeden aralarında uyum oluşursa mantığa uyan bu olur. Aksi türlü sağlıkla ilerlemez, birisi öbür tarafın hareketlerinde bir kusur bulur, uyumsuz gelir. Hoşlanan kişi her türlü iletişime geçebilir, karşı taraftan kendisi gibi bir ilgi almıyorsa boşuna debelenmek olacaktır üzgünüm ama gerçek bu. Tek taraf sürekli olarak çabalarsa ve karşı taraf soğuk istemez cevaplar verip konuşmayı devam ettirmezse nasıl bir ilişki başlayabilir ki. Problem diye kastettiğim büyük ihtimalle sağlıksız iletişimdir, böyle bir durumda eğer kadın tarafsa sürekli iletişim başlatmaya çalışan bağlanma gibi saplantılı duygular hissetmeye başlamak gibi ihtimaller vardır, erkek için nasıl olur bilmem ama tahminimce o da bağlanma hisseder, güçlü iletişim kurma arzusu bu duyguyu doğurur. Sohbeti ilerletmek istememenin hoşlanmama olması çok olası daha başka sebepler tabii olabilir. Ama yüsek olasılık hoşlanmamaktan ileri gelir. Eğer tek taraf iletletmeye çalışıyorsa sohbeti ve tek taraf başlatan oluyorsa iletişimsel problem, dengesizlik vardır. Problem bu. Sağlıksız olan dengesiz iletişim tabii ki. Son dört satır olarak kastettiğinizi doğru anladıysam bir kesinlik bildirmediğimi söylemişim zaten ama benim gözlemlerime, deneyimlerime ve internetten duyduğum bir bilgiye bağlı bir açıklamaydı. Benzer dış görünüşlerde daha uzun süreli ilişki gözlemledim hep tabii diğer türlülerini de gördüm bu öylesine söylenmiş bir şeydi esasında. - +1 yıl
Umarım bu sefer anlatabilmişimdir diyeceğim de daha karışık oldu sanki, gayet netti yazdıklarım, şimdi yazarken daha da karıştı. Umarım daha anlaşılır olur sizin için. Bunlar benim görüşlerim, sağlıklı iletişim uyum ve dengenin sağlanmasıyla mümkün olur, diğer türlüsü sağlıksız bir ilişkiye götürür ve sonu hüsranla biter. Herkesin fikri başkadır muhakkak ama ben bundan eminim, iletişim bilgilerimi güçlü buluyorum. Doğru olanla ters şeyleri fark etmekte zannederim çok zor değil, sağlıksız birliktelikte bir tercihtir neticede herkesin seçimine kalmış bir şey. Dilerim açıklayıcı olmuştur.
- +1 yıl
Önemli değil okuyacağım 🥺
- +1 yıl
- +1 yıl
3. satır:
Tarafsızca baktığınız zaman mantığınız diye bir şey olmaz. Bilinen bir tane mantık vardır ve bu öznel değil nesneldir.
Düşüncelerime en uyan şekildede biçimleşmek* denir. Ama eğer öyle düşünüyorsanız ve bundan çok eminseniz kendinizi kandırıyorsunuzdur. Hiçbir zaman gözlemlerinizin doğru olma ihtimali tam olmaz.
Bakış açım, gayet net ve açık şekilde yazdıklarım dedikten sonra aslında yazdıklarım (çok yorumlanabilir) netlik bildirmiyor demeniz büyük çelişki oluşturuyor ve bu çelişkiler arasındaki uzunluk çok kısa olduğu için sizde aslında şüphe duyuyorsunuz bu üstte bahsettiğim şeyin belirtisi.
Yazdıklarınızı 2 defa veya daha fazla okudum ama sorduğum soruları unuttum ve üstte ilk yazdığınız metindeki şeylerin neredeyse aynısını yazmışsınız :')
Aslında 10. satır 12. satır x satır ve son dört satır dediğimde sadece onlar hakkında düşüncelerinizi daha açık bir şekilde yazmanızı istemiştim. Sizde cevaplarken 10. satır veya x satır diye cevaplasaydınız anlaşılması daha kolay olurdu. Şimdi siz bunları okuduktan sonra sizden cevap bekleyeceğim ve tekrar hata yapma ihtimaliniz var ve bende şu an bunu yazarken veya önceki sorduğum soruları yazarken hata yapmış olabilirim o yüzden çok zaman gidecek ama benim için zamanım önemli olsada bana vakit ayırdığınız için sizi dinlemeyi ve bir şeyler öğrenmeyi ve karşılığında sizede bir şeyler öğretmeyi istiyorum.
Aslında o soruları sormamın nedeni birisinin bana mesaj atması yüzündendi. Cevaplarınızı anladıktan sonra sizi olumlu bir şekilde eşleştireceğim çünkü yazdıklarınız bana mesaj atan kişinin bana anlatmadığı düşüncelere çok benziyor.
- +1 yıl
O yüzden öğrenmek istiyorum ve kendi tecrübelerimden size fikirleriniz hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Düşünceleriniz hakkında bir yargı yaptım bir üstteki yazıda bahsettiğim kişiye benzettiğim için yoksa sizi tanımadan yargı yapmamın doğruluk ihtimali çok düşük olur bu yüzden emin değilim ve emin olmadığım sürece doğru bir yargı olmaz. Kendi hatamı görmek ve düzeltmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz 🙏 ^_^
- +1 yıl
Aslında mesajlaştığım kişi ile aramızda pek samimiyet yok ama iyi biri olduğunu düşünüyorum sadece bana yakın gibi gözüksede öyle değilmiş gibi bir havasıda var. Bunu kendisinede açıkça soramam. (şimdilik) o yüzden birisinden sormak istiyordum birkaç gündür ve karşıma çıktınız.
Onun hakkında bir şey söylemesenizde olur. Sadece yazdığınız şeyleri neden öyle düşündüğünüzü öğrenirsem benim için çok faydalı olur
Felsefe yapmayı ve çok bilmiş gibi gözükmeyi hiç sevmem ama bugün diğer günlerimden daha fazla vaktim var neden bir beyin fırtınası yapmayayım dedim bana katılırsanız çok mutlu olurum 😄 - +1 yıl
Neredeyse herkes aynı düşünür ve ne kadar çok kişi bir şeyi doğru olduğunu söylesede sayı birşeyi değiştirmez.
Önemli olan düşünme biçimi ve bakış açısı. Şuana kadar bunlardan kendime çok fazla ekledim. Ve sizinkinide öğrenmek istiyorum ve kendiminkinide isterseniz paylaşabilirim
Bana özel yazdığınız metindede birkaç soru oluştu ilki 14 veya 15. satırda "... birisi öbür tarafın hareketlerinde kusur bulur..." bunu insan neden yapar yani anladım uyumsuz olduğu için diyorsunuz ama insanların neredeyse hepsi uyumsuzdur. Birlikte kalabilenlerin çoğu bu kadar ayrıntılı düşünmez ve birbirinde hata aramaz (aslında bu böyle değildir ama genelleme yapıyorum)
Bazı insanlar karşı taraftan ilgi gelmeyince daha çok meraklanıyorlar hatta çoğunluk böyle ve bu sorunun sahibi @scorpiongirl429 kendisi fark etmese bile azıcık öyle düşünüyor.
Evet konuşma başlamaz yani tek taraf yazıyorsa sadece ve diğeri sadece cevaplıyorsa. Ama bu belirti çoğu zaman utanma olarak çıkar karşımıza. Yani saçma bişey sormayayımda en azından kısa cevap yazayım benim hakkımda kötü düşünmesin vb. Düşüncesi olan insanlar çok gördüm. Bunlar bu düşünceyi gizlerler. O yüzden. Çok bilindik değil. Ama bilindik olmaması ihtimali düşürmez etkilemez bile.
Diğeri var: öylesine cevap veriyor ve olabildiğince kısa tutuyor. Çünkü onunla konuşmak istemiyor vb.
"... problem diye bahsettiğim büyük ihtimalle sağlıksız ilişkidir... " demeniz içimde bir şüphe oluşturdu. Yazdığınız yazıyı tekrar okumadan veya çok dikkat etmeden sorduğum sorulara cevap vermeye çalıştınız. Anlıyorum biraz zor ve belkide kimilerine göre anlamsız olabilir ama olabildiğince karmaşıklık olmasın diye her bir satırı tek tek saydım.
.
- +1 yıl
"... bağlanma gibi saplantılı duygular beslemeye başlamak gibi ihtimaller... " derken neyden bahsettiğinizi anlamadım. Saplantı olumsuz bir şey ama sonrasında cümle olumlu bitiyor o yüzden kafam çok karıştı. Ama sadece kelimeyi yanlış kullandığınızı düşünürsem şöyle mana çıkıyor: "sürekli tek taraf yazarsa bir zaman sonra karşı tarafta ona ilgi duymaya başlar" ama sanki bu sizin düşüncelerinizle çelişen bir cümle oluyor ama yazdığınız şey bu.
Hemen altındada bahsetmişsiniz zaten "... Ama yüksek olasılık hoşlanmamaktan ileri gelir. Eğer tek taraf ilerletmeye çalılıyorsa sohbeti ve tek..." sağlıksız olur demişsiniz - +1 yıl
Son dört satırda neyden bahsettiğinizi anlayamadım aslında anladım ama birden farklı anlamlara geliyor o yüzden sizin bahsettiğiniz şey hangisi ve açıklamanızdada farklı şeyden bahsetmişsiniz.
Sizin gözlemleriniz ve deneyimleriniz derken internetten bahsettiğiniz bilgiye bağlı bir açıklama olduğunu söylemişsiniz ve metni bitirirken bu öylesine söylenmiş bir şeydi demeniz beni içten sarstı 😄 ağlayacağım o kadar çok yazdımki ve kendimi o kadar çok bilmiş hissediyorum ki 🥺 içten samimiyetle yazdım aslında.
Yazdıklarımın hiçbirinde kızgınlık, dalga geçme ve kinaye yok. Okuduğunuz için teşekkürler ve cevaplayabilirseniz çok teşekkür ederim😄 - +1 yıl
Çok uzun oldu kusura bakma herkes okumaz bunu. Özetleyebildiğim kadar özetledin ve çok uğraştım ^_^🥺
- +1 yıl
@Milky7way 🧐
- +1 yıl
@I_was_here Cevaplayacağım ancak kısa bir süre verin bana, malum sorudaki yorumlar çok karışıktı zaten ve daha da karıştı ben bir düzen yapıyorum, en anlaşılır cevabı size gün içerisinde vereceğim. Haklısınız çok gelişigüzel yazdım, açıkçası çok önemsemedim de ve o an toparlamaksızın ve dolu hatalarla bir yazı yazdım. Anladım ki sizin için öylesine bir mesele değilmiş ve bende yardımcı olmak için daha açık yazmaya çalışacağım. Sizden sonra gözden geçirdiğim vakit bende birçok hata buldum çoğunluğu benden kaynaklı ama sizde de olan bir çeşit yazım ve anlam hataları ancak bu konuyu anlaşılır yapmaya çalışacağım ve sorularınızı cevaplayacağım. İşlerimi hallettiğim vakit size geri döneceğim. Kıymetli zamanınızı birazcık çalmış bulundum ve sanırım bulunacağım bunun için kusura bakmayın şimdiden. Tek amacım yardımcı olmak olacak ve kendimi zannederim daha iyi izah edeceğim. İyi akşamlar ve bol zaman dilerim size. 🙂
- +1 yıl
Teşekkür ederim bekleyeceğim iyi ki bugün biraz müsaitim ve size denk geldim aslında çokta önemli değildi ama yazdıklarınız konuyu dahada önemsememe neden oldu. Devamınıda okuyacağım, kısa yazmanıza gerek yok, nasıl rahat ve açık anlatabilirseniz öyle yazın. ^_^
- +1 yıl
Ben tarafsızca bakıldığında mantıklı bir fikir oluşumundan bahsettim, bu elbette öznel değil nesnel burada bir sorun zaten yok. Ama orada benden kaynaklı yazım yanlışı ve anlam hatası olmuş bundan dolayı sizden af dilerim.
Gözlemlerim kesinlikle doğruluk barındırıyor diye hiçbir şey açıklamamıştım. Bakış açım, yazdıklarım ve düşündüklerim dedim ve öyle de. Ancak düşünceler evriliyor, hiçbiri eski haliyle kalmıyor. Tıpkı bizlerin vücutlarının zaman içerisinde değişmesi gibi. Burada katiyen bağnaz bir yapım olmadığını anlatmaya çalışıyorum.
Yorumlanabilir dememin sebebini de açıyorum hemen; diğer kişiler hep farklı yorum getirebiliyor, anlamından çok uzak ve yorumlanmış bir biçimde. Bir şeyi herkes farklı yorumlayabiliyor. Bunu söylemek istedim orada. - +1 yıl
4. Yorumunuzdaki "Bana özel yazdığınız metinde de birkaç soru oluştu ilki 14 veya 15. Sırada..." Sorunuza cevaben; iki insan birçok konuda anlaşabiliyorsa, bu anlaştığı konularda bir uyuşmazlık bulunmuyorsa ve gerçek anlamda sevgi bulunuyorsa kişilerin arasında kusur bulunamaz zaten, bir ufak sorun olduğunda da konuşulup halledilir, çünkü behsettiğim tür ilişkilerde iletişim sağlıklıdır. Kavga ya da tripsel durumlar olmadan konuşup çözerler meseleyi. Diğer türlü ilişki toksik yani sağlıksız ilişkidir.
Ayrıca ben insanların hepsinin uyumsuz olduğunu düşünmüyorum, kimse kimseye katlanmak zorunda değildir. Herkes kendini bilmeli, ona göre hareket etmelidir.
5. Yorumdaki ilk satırda bulunan sorunuz için de şöyle bir cevap verebilirim; saplantı elbette olumsuz bir durum, ama cümle sonra olumlu bitmiyor. Öyle bir mana da çıkmıyor. Burayı çok yanlış anlamışsınız anlaşılan. Orada kastettiğim karşı tarafın ilgisizliği onu daha fazla elde etme açlığına dönüşebilir ve saplantı oluşturabilir. Bu tabii ki olasılık, kesin yargı oluşturmuyor.
6. Yorumunuzdaki son sorunuzun cevabına gelelim.
Benim gözlem ve deneyimlerim ek olarak internetten duyduğum bir bilgi toplamınca oluşmuş bir düşünce. Yani internetteki bilgi benim deneyimlerim ve gözlemlerimden farklı bir cevaptı. Ama düşünce oluşumumda etkili bir bilgiydi. Çokta mühim bir durum değil demek istemiştim bu sonuncu olay için. Benzemek, dış görünüş olarak çokta önemli değil anlamında bir gereksizlikten bahsetmiştim. - +1 yıl
En baştaki merak ettiğiniz sorulara geçiyorum.
Birbirlerine karakter olarak; ilgi alanları, zevkler, amaçlar olarak benzemeleri şart. Çünkü bu yönlerden benzerlikleri bulunmayan insanların anlaşmaları çok güç olacaktır. Hep bir yerden patlak verebilecek türden mesele tüm bu saydığım şeyler, ilişkiyi sağlamlaştıran ve aynı zamanda uzun kılan nitelikteler aynı zamanda.
Herkes düzgün, huzurlu, uzun bir ilişki istemeyebilir, o zaman bu tercihe kalmış bir durum olduğundan tartışılamazdır.
Yani demek istediğim kesinlik ya da bu böyledir şu şöyledir diye kâti bir yargı içermiyor. Tüm yazdıklarım, yazacaklarım için de böyle.
İlk cevabımda 1. Satırda "Bir yerde yakalayabilmeli ki devamlılığı olsun" cümlesi bu yazdıklarımla alakalıydı.
Benzerlik olmalı dediysem, yani saydığım kavramlardaki benzerlik dışındaki bazı benzerlikler de tanışmaya engel olmamalıdır.
Diğer soruya geçiyorum: Elbette sosyal, iletişimsel problemler bulunabilir bireylerde; utanma, önyargı, özgüven eksikliği vs. Ama bir tarafın kesinlikle iletişime geçebiliyor olması gerekir yoksa hiçbir zaman o iletişim olmayabilir. İki tarafta birbirine adım atamamasından dolayı sohbet hiç oluşmayabilir. Bir diğer kastettiğimde buydu. Hoşlanan kişi ya da kişiler çeşitli iletişime geçme yollarından birisini kullanabilir.
Basit bir "Merhaba" kelimesi epey yardımcı olacaktır.
Erkek olan tarafın sürekli iletişim kurmaya çalıştığı versiyon için de şunları söyleyeceğim; erkek olan tarafın bu durumu konuştuğu kişiyle paylaşmalı, "Tek ben yazıyorum hep, senin sohbet başlatmama sebebini öğrenebilir miyim?" benzeri cümlelerle nedenini açık açık sormalıdır.
En baştaki ilk cevabımdaki problem dediğim tek taraflı iletişim sürdürme eylemiydi. Karşılıklı ve dengeli ilerlemeli sohbet. Sağlıklı iletişim benim görüşüme göre budur.
- +1 yıl
11. Satır; soheti ilerletmek istememe sebebi çoğalır gider, hoşlanmıyor olma olanağını barındırdığı gibi çekiniyor olma ihtimalini de barındırır. Bu durumu da sorup öğrenmek ve halletmek gerekir. Eğer bir ilişki kurmak isteniyorsa o kişiyle, ikisinin arasında sohbet başlatma çekinikliği olmaması gerekir.
Başka problemler dediğimde demek istediğimde şuydu; ilişki başlaması durumunda bu tek taraflı sohbet başlatma muhabbettinin devam etmesi durumunda, sohbeti başlatan kişinin bunu kendisine kasıtlı algılayıp çeşitli kavgalara kadar sürüklemesi durumundan bahsetmiştim diye hatırlıyorum. Yorumu yazalı biraz zaman geçtiğinden neyi kastettiğimi tam anlamıyla hatırlayamadım. Yüksek ihtimalle bu veya benzer bir şeyden bahsetmiştim.
12 ve 13. Satır için; sağlıksız olan iletişimdir. Sağlıklı olanı da bu durumu karşılıklı konuşmak olduğunu daha yeni yazdım. - +1 yıl
insanların uyumsuz olduğunu düşünmediğini söylemen ufuk açtı. başkalarının bizi rahatsız eden davranışlarını görmezden gelince çok uyumlu, uyarınca da uyumsuz oluyoruz. ben çok uyumsuzumdur mesela. 😅 kimse kimseye de katlanmak zorunda değil, o kadar haklısın ki. kimse kimseye katlanmak zorunda olmadığı için davranislarimizla birilerini rahatsız edip sonra da o kişileri uyumsuz olarak etiketlemeye hakkımız yok. ancak çok derinden bağlılık duyduğum ve sevdiğim insanların davranışlarına katlanabilirim.
- +1 yıl
Son dört satırda bahsettiğim dış görünüşlerin benzeme konusunda bir araştırma sonucu duyduğum bilgi gelmişti aklıma. Onu da katmak istedim. Uzun bir süre geçti üzerinden ama ten rengi, göz rengi, saç rengi gibi dış görünüş benzerliğindeki insanların ilişkilerinin çokluğu hakkında bir araştırmaydı. Çevremdeki gerek ilişkilerin gerek kendi şahsi beğendiklerimle uyuşan bir durumdu. Ama bu birbirine görüşünüş açısından benzemeyen insanlar kesinlikle birlikte olamaz gibi bir durum değil asla. Yani bahsettiğim bu değildi.
Açıkçası yazdıklarınızın herhangi bir dalga geçme, kızgınlık ya da kinaye içeriyor olması pekte umurumda olmazdı, ben yazacağımı yazdım neticede. 🙂
Komik bir şey söylediğimi de düşünmüyorum bu yüzden anlamsız ve ben açısından komik olurdu. 😄
Soru sahibinden bildirim yoğunluğundan dolayı özür diliyorum. Ancak yazabildim kusura bakmayın sizde artık. 🙂
Kendimi daha iyi izah ettim sanırım. İyi günleriniz ve bol zamanlarınız olsun. 🙂 - +1 yıl
@Milky7way ve @scorpiongirl429 hadi tüm yazdıklarımızı kitap haline getirelim 🥺 ama daha okumadım şimdi okuyorum...
- +1 yıl
Birlikte olmak için bu kadar fazla ayrıntıya gerek yok ve uyumlu olma şartı yok tek bir detay var oda sevgi
Bu kimsenin düşüncesine bakmaz bu konuda öznel bir ifade kullanılamaz herkes birbirinden farklıdır
Kavga ya da tripsel durum olmuyorsa eğer bir şeyler yanlış gidiyordur
Aslında gördüğünüz o toksik ilişki sağlıklı ilişkinin ta kendisidir
Kimse kimseye katlanmak zorunda yoksa hayat devam edemez
5 ve 6. Yorum ile başlayan cümlelerin hepsi farklı bir soruya cevap olmuş veya sorduğum soru veya açıkladığım bir şey iyice anlaşılmamış
Acaba daha önce fark ettiniz mi boşanan insanların yüzde kaçı birbirini ilgi alanlarında, zevklerinde veya bilmem neyinde bulup aralarında çok benzerlik olduğu için boşanmışlar. Evlilik süreçleri boyunca hatta sadece ilişki süreçleri boyunca bu söylediğiniz "şart" dediğiniz özellikler onları birbirinden uzaklaştırmış. Kesin denilinen şey onun ya da bunun düşüncesi ile oluşan bir şey değildir kesin dediğiniz şey yerçekimi gibidir bir nesneyi belli bir yükseklikten bırakırsanız mutlaka yere düşecektir veya onu kendisine çeken şeye çekilecektir. Eğer bulduğunuz düşünceler buna uymuyorsa o zaman kesinlikle yakından uzaktan alakası yoktur
Tanışmak için olması gereken benzerlikler nedir peki?
Yeni tanışılan birine "acaba neden yazmıyorsun?" Diye sormak "beni engellemek istemez misin?" Demekle aynı değil mi? Cinsiyete göre söylemeyeceğim- özellikle bazı insana benzeyen yaratıklar böyle anlıyor. Ne kadar çablarsan çabala, etrafında böyle yaratıklar olduğu sürece illa bu özelliği geçmesede bir şeyler öyle geçer ki "bu özellik benim özelliğim" diye düşünürsün veya fark etmezsin bile
- +1 yıl
@I_was_here Ben tüm düşüncelerimi açıkladım ve daha açılacak şey kalmadı. Sizde fikrinizi belirtmişsiniz, katılmıyor olsamda daha fazla dönüş yapamayacağım. Kaçmak olarak görmeyin lütfen, kaçmak diyorum çünkü tüm düşüncelerimi yanlış anlayıp bir yerlere çekmeye çalıştınız. Daha fazla önyargıya lüzum yok. Uyum konusunda çok yakından takip ettiğim ilişki koçu çok ayrıntılı bilgiler veriyor zaten, boşanmalarda da ne kadar önemli olduğunu yüzeysel bakmasaydınız belki görebilirdiniz ama her neyse uzatmak istemiyorum. İlişkiler konusunda bilgilenmeniz için ve kafanızdaki soru işaretleri için takip ettiğim ilişki koçunun ismini veriyorum youtube kanalında ayrıntılı videolar paylaşıyor. Belli ki bakış açılarıni dinlemeyi seviyorsunuz belki hoşunuza gider. Hem tıpatıp onun gibi düşünüyorum, benim bakış açımı da az çok anlamış olursunuz bu vesileyle. Adil Yıldırım.
- +1 yıl
Nesin sen psikolog mu? (üzgünüm hiçbir kelimemi sert bir şekilde anlama, yazdıklarımdan bazen öyle anlaşılabiliyor) neyi nasıl karşılıklı konuşacaksın bu düşünceler çok çocukça geliyor yapmacık şeylerden ve gerkesiz saygıdan kim etkilenir?
Sohbeti ilerletmek istemeyen birine durumu sorup öğrenmek yapılabilecek en karmaşık ve zor işlerden biri ve kendinizle onun arasına mesafe koymanın en iyi yollarından biri. Tavsiyen varsa dinlemek isterim
Katlanmak farklı ve zorla tahammül etmek farklı bir şeydir. Dediğim gibi yerçekimi kadar açık ve parmak izin kadar çeşitli, herkes birbirinden uyumsuzdur. Görünüş olarak zaten öyle ama ben içsel bir şeyden bahsediyorum. Eğer bir yerde uyum görüyorsan orada görünen veya görünmeyen bir kanun vardır. Görünen kanun örneği trafik ışığıdır isteyende (telefonuna bakmak istiyordur veya bir yayaya yol vermek istiyordur fark etmez) istemeyende (acelesi vardır, sabırsızdır, streslidir fark etmez) durmak zorundadır. Görünmeyen kanun ise yer çekimi (sürekli yer çekiminden bahsettim gene onun üzerinden bahsedeyim)
Kimse kimseyi etiketleyemez diyemem çünkü bunu herkes yapar ve bunun büyük çoğunluğuna önyargı denir geri kalanına ise çok bilmişlik, dedikoducu, gıybetçi (dedikodu ve gıybet ikisi farklı şeyler) denir
Araştırmanız hakkında size detaylı bilgi vermek istiyorum. Çoğunlukla insan kendine benzeyen birisini seviyorsa eğer bunun çok fazla sebebi yoktur. İlk sebebi aynalar insan kendini beğeniyorsa kendi gibi birisini bulmak ister veya çoğunlukla aynaya bakan biri kendine en yakın kişinin kendisi olduğunu fark edemeyebilir ve benzeri şeyler. Hatta öyleki en korktuğu kişide kendi görünümünde olabilir (ama sana şunu söyleyeyim vu araştırmayı yapan yaratıklar insanların iyisi üzerinde deney yaparlar ve sonuçlar ona göredir sefilleri ve düşünemeyenleri içine katmadıkları için - +1 yıl
araştırmalarının kesin olmamakla birlikte her zaman %45 hata payları vardır
Evet yazdıklarımın ne içeriyor olması umurunuzda olurdu hemde hayal ettiğinizden daha fazla
Güldüğümü hatırlamıyorum ama espiri yaptıysanız kaçırmış olabilirim. Sizi artık daha iyi anladım ve yazdıklarınız bana iyi geldi. İyi dualarınız için teşekkür ederim
- +1 yıl
@Milky7way tamam önemli değil yazdığın yazıyı yeni gördüm okuyup okumamak senin elinde yazdıkların için seni zorlamadım ve okuman ve geri dönüş yapman içinde zorlamıyorum vakit ayırdığın için saol
- +1 yıl
Umarım sende dilediğin ve bana bahsettiğin özelliklerde birilerini bulursun 🥺👋
- +1 yıl
@I_was_here Böyle algılamayın diyerekten alttan laf söylemeleriniz çok açık ama etkilenmiyorum. Rahatsız edici geliyor. Ben hiçbir şey değilim tıpkı sizin gibi. Bana itafen laf söylemeseydiniz keşke hiç gerek yoktu sizi sinirlendirecek bir şeyde söylememiştim hâlbuki ama istemeden kıracak bir şey demişsem özür diliyorum. İçimden gelen saygı bu benim herkese şart olan ve sıradan. Gösteriş de değil bu belli ki siz sadece gösterişten yana kullanıyorsunuz çok yazık. Düşüncelerim gayet yerindeler ve çocukça değiller ancak sizin toksik bir ilişkiyi savunmanız çocukça olabilir. Bende teşekkür ediyorum ve hoşçakalın. Kişisel hiçbir ithamınıza geri dönüş yapmayacağım, fikirler farklıdırlar ve her birine saygı duyulmalıdır. İstisnalar tabii ki var. Ben daha fazla tartışmak istemiyorum, size de tavsiyem daha fazla değerli zamanınızdan çalmayıp geri cevap vermemiş olmanız olur. İyi günler.
- +1 yıl
@Milky7way işte bu yazdıklarınıza önyargı denir asıl ben özür diliyorum en baştan yazmamalıydım belkide. Kendisiyle KS de uzun zamandır konuştuğum kişi için demiştim ve o benim ciddi olmadığımı anlar zaten sadece etiket olmadığı için ve yazdıklarımızı oda okuduğu için araya yazdım. Alttan laf söyleyen biri değilim herşeyi açıkça söyledim demek istediğim şey yazdıklarımı sizi ezmek için yazmadım yoksa elimden çok daha iyisi gelirdi
- +1 yıl
Adil Yıldırım mi? hiç saygı duyduğum birisi değil 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bir kalıba koymak zor galiba ama kendisine benzeyen insanla da olabilir zıt karakterli bir insanla da olabilir bu aşk dediğimiz şey sihirli bir şey her şey mümkün bence.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılYani aslında kendim gibi biri olsa harika olur ama... diğer türlüde olur
194 Yorumla- +1 yıl
Konuşmayı kesinlikle kızlar başlamalı ve asla arkadaş olarak görmem veya aslında aşık olduğum biri en yakın arkadaşımdır o yüzden arkadaş olmayı kötü bir şey gibi görmem
- +1 yıl
Yani biz sadece arkadaşız diyen iki farklı cins illa bir şeylerde birbirlerini fark ediyorlardır
- +1 yıl
anladım 😅
ya benim işyerinde hoşuma giden birisi var. adamın sevgilisi var şu an ama bir tane kız var sürekli onun peşinde. adam yönetici ve kız da onun takımında. belki takımında olduğu için o kadar sık görüşüyorlardir bilemiyorum ama bir arkadaşlık var aralarında, o da belli. acaba o ikisi beraber mi olur adam sevgilisinden ayrılsa... acaba beni fark ediyor mudur merak ediyorum. eskiden bana daha yakın duruyordu bu adam, ne bileyim ofiste yakınımda oturuyordu. şimdi daha uzak duruyor. kafasının içini merak ediyorum. sen de bilemezsin tabi ama yazıyorum işte.. 😇 - +1 yıl
Niye bilemim biliyorum tabiki
. d (ama kesin değil) - +1 yıl
Ohoo senin şansın çok az 🙂
- +1 yıl
Sıranı bekle 😁
- +1 yıl
Şaka bi yana sevgilisi varken arkadaşı olması tuhaf
- +1 yıl
İkisinden birisinin içine sız
- +1 yıl
Öyle öğrenebilirsin
- +1 yıl
Bence sen adamın ilgisini çektin ama gözünün önünde çok seçenek olduğu için sen sonlara doğrusun sanırım 🙃
- +1 yıl
Ama fazla merak ediyorsan gözlemlerini söyle ben senin için çıkarım yapayım
- +1 yıl
nasıl kesin olacak ki zaten di mi 😇 adamın bana bakışlarını yakaladım ama bir kaç kez 😅 dün de mail atabileceği bir şey için geldi yanıma söyledi. sorguladım bunu biraz ama bir kaç dakika sistemden çıkmıştım, belki de iyi miyim napıyorum çalışıyor muyum diye kontrol etmeye gelmiştir. ama genelde öyle bir kontrol yapmaz bizde yöneticiler, çok uzun süre sistemden çıkarsan arar niye giriş yapmıyorsun diye. böyle yanına gelmek çok olan şey değil yani. ama yine de anlam çıkarmamak lazım değil mi
- +1 yıl
sonlara mı doğruyumdur? yani ilk aklına gelen ben olmayacaksam zaten...
- +1 yıl
sıranı bekle 🤣🤣
- +1 yıl
Adamın davranışları heyecanlı olduğunu gösteriyor muydu eğer göstermiyorsa veya gösterip az gösteriyorsa iki seçenek var biri ve ilk düşündüğüm sen onun kamuflajısın yani senin yanına gelmiş gibi yapıp diğer kızı gözetliyor olabilir 😐 veya birilerini kıskandırmak için seçilmiş kişi olabilirsin 😄diğeride seçeneklerini kaybetmek istemiyor aranızdan birini seçmek istiyor ama kimi seçsin kararsız 😃
- +1 yıl
Ben sıra beklemeyi sevmem ama kaynakta yapmam o yüzden sıra olmayan veya özel insanlara öncelik verilen yerde bekleyebilirsin 😁
- +1 yıl
Ama patrona aşık olmanı tavsiye etmem çünkü çok seçeneği vardır özel hissetmek istiyorsan ve seni seçmesini istiyorsan çabalayabilirsin ama şanslara güvenme yani bekleyeceksen bekleme
- +1 yıl
Bir şey yazmazsan uyuyacağım yurt dışındayım burada saat geç
- +1 yıl
Bilmiyorum bence pek heyecanlı değildi. ama başka zaman ben onun yanına gidip konuşmuştum mesela o zaman onun o heyecanını görebiliyordum. saçını düzeltiyordu sürekli, alnı nemlenmisti. belki eski ilgisinde değil şu an ya da heyecanı bir miktar geçti. benim de öyle çünkü. eskiden daha çok heyecanliydim onunla konuşurken. şimdi bir nebze düzeldi 😆 onun karşısına geçip ilk bir kaç kelime ederken kalbim biraz çarpıyor sonra düzeliyor 😅 belki onun da duzelmistir yani biraz. ya da dediğin gibi diğer kıza uzaktan bakmaya gelmiştir ama benim yanıma gelmesi şart mıydı onu gözlemek icin bilmiyorum. o tarafa doğru giderdi. o kız benim masamı görüyor mu ki o gelmiş diye kıskanacak ben de onun masasını göremiyorum ayağa kalksam da görünmüyor duvar var 😆gerçi benimkinin boyu uzun olduğu için belki o görüyordur bilemiyorum 😅
- +1 yıl
iyi geceler teşekkürler yorumların için 😇
- +1 yıl
Ohoo kızım sen aşkla çarpılmışsın 😁 yani güzelsin demekki ve başta ilgi duydu veya farklı bir ilgide olabilir 😶 ama senin yanına gelmeli ki kız kıskansın veya iyice kamufle olsun veya kızla alakası falan yoktur sadece çoklu oyunları ve adrenalini seviyordur siz bence 3 kız toplanıp iyice sorgu sual yapın buna 😁
- +1 yıl
ahahsh kaciralim elini kolunu bağlayıp sorguya çekelim 😅
- +1 yıl
Yok abartmayın 😁
- +1 yıl
İşten kovar sizi başka kızlar bulur 😁
- +1 yıl
Sırlarını öğrenin sonra tehdit edersiniz 🙃 maaşlarınız artar ne güzel mutluluğu satın alırsınız 🙂
- +1 yıl
Aslında sana ilk sırada olup olmamanı nasıl anlayacağınu öğretemem ama seni sevip sevmediğini şunlara bakarak anlama ihtimalin var
- +1 yıl
burada sabaha kadar da davranışlarının sebebini tahmin etsek asla gerçek nedenini bilemeyiz. evet galiba biraz aşık olmuşum, bir de diyorsun ki tavsiye etmiyorum. tavsiyeye bakmıyor bu iş. 😅 ama benden uzak durması da iyi oluyor, vazgeçiyorum yavaş yavaş..
- +1 yıl
nelere bakarak mesela?
- +1 yıl
İlk başta sen onunla karşılaştığında ne kadar süre durduğunuzu tahminen hesapla sonra ellerini nerelere koyduğuna bak, ayak uçları, sonra birden üste çık ve gözlerine bakmadan önce dudaklarına bak sonra kulağına sonra gözüne bak bu şeylerin değişip değişmediğini değiştiyse ne sıklıkla değiştiğini tahminen hesapla mesela 20 sn de bir göz kırptı falan sonra elleri nereye gidiyor ensesine mi burnuna mı çenesine mi gözlüğüne mi boynuna mı falan sonra konuşma tarzı, ses tonu, dialaog sonra telaffuzu bunlarda değişme var mı yok mu duruşu dik mi yorulmuş mu omzu dik beli bükülmüş mü acelesi varmış gibi kıpraşıyor mu falan
- +1 yıl
Tavsiye değil yani aslında aşık olduğunu sanıyorsun ama davranışları zamanla kendini aptalca hissettirmene neden olabilir çünkü bu bir genelleme. Patronlar çok stres yapar gibi en çok çalışanlarda aslında onlardır gibi
- +1 yıl
peki ama nasıl yorumlayacagim bunları
- +1 yıl
Sana anlattığım yerleri ben sadece birkaç saniyede inceliyorum ama ilk başlarda zor olur ve bu işte şans tahmin diye bir şey olmaz tüm bu söylediklerime bakarsan kesin cevabı alırsın
- +1 yıl
neye bakacağım o baktığım şeylerde onu bilmiyorum ki. mesela duruşu dikleşmiyorsa sevmiyor mudur
- +1 yıl
nasıl yani benim davranışlarım mı onun kendini aptal gibi hissetmesine mi neden olur
- +1 yıl
Yorumlama işi aslında biraz uzun onun hakkında konuşursam kitap yazarım resmen 😅 ama söylediğim şeyleri dikkatlice incelersen (incelerken belli etme tabi böyle gözlerini açıp 👀bakman onu korkutabilir) az çok kendi tahminlerinle anlarsın çünkü konuşan ve tahmin yapan insanlarda neyin hangi duygu olduğunu anlama yeteneği var. O yüzden hislerine güven. Aslında içgüdü diye isimlendirilen şey bilinçaltında sakladığın bilgiler ve onlara dediğim yerlere baktıktan sonra biraz düşünerek güvenebilirsin veya yinede yapamıyorsan veya tahmin değilde kesin sonuç lazımsa bana yazabilirsin
- +1 yıl
Tek bir şeye bakarak bir şey diyemem çok fazla ihtimal olur ama söylediğim şeylere bakarsan kalbini içini okumuş gibi olursun tabi bu işte uzmansan
- +1 yıl
ne demek istediğini anladım. konuşurken vücudunu bana dönmüyor gibi, vücudunu da dikleştirmiyor, zaten ben karşısındayim mesela ama bir şey sormuyorum geçiyorum sadece.. yere bakıyor, belki de konuşmak istemiyor. sevmiyordur büyük ihtimalle. önceden daha farklıydı davranışları ama. belki de bir ara hoşuna gitmisimdir sadece. insanların duygu ve düşünceleri değişebilir..
- +1 yıl
Değişemez duygu dediğin şey şartlar değişmediği sürece aynı olur onunki duygunun alt kısımlarından olan meraktır belkide ama senin dediğin ayrıntıları neredeyse tüm düşünen insanlar görür o yüzden benim dediğim yöntemle dene. Dikkat çekme ve bakabildiğin kadar çok şeyi incele veya zaman yoksa hafıza fotoğrafı çek aklında onun görüntüsü veya iyi hatırlıyorsan videosu kaybolmadıysa bir kenara yaz sonra üzerinde düşün (saçma terimler kullandığım için tuhaf hissetsemde anlatabildiğim en kolay şekilde anlatmaya çalıştım)
- +1 yıl
Senin davranışların falan değil ona beslediğin duygular yok olursa (onun ilgisizliği veya başka bir şey yüzünden) neden böyle davranmışım neden böyle düşünmüşüm diye kendini aptal hissedeceğini düşündüm
- +1 yıl
Anlattığın ayrıntılar çok basit bir şey anlamak için daha çok bilgiye ihtiyacın var
- +1 yıl
Anlattığın ayrıntılardan (daha önce anlattıklarını bilmiyor olsaydım) utangaç veya değişik biri olduğunu düşünürdüm
- +1 yıl
Onun*
- +1 yıl
Neyse yarın devam ederiz şimdi merak ediyorsan daha çok soru sormadan tekrar okuyabilirsin 🙋♂️
- +1 yıl
o zaman duygusu hiç olmamıştır belki de. nasıl dikkat cekmeyecegim ki? anlayıp ona göre davranır. zaten çok uzun konuşmuyoruz. havadan sudan konuşmuyoruz sadece işle ilgili kisa net ve öz. benim yöneticim değil, olsaydı daha yakın olurduk büyük ihtimalle
- +1 yıl
Senin yöneticin değil mi sen nasıl olduda en ulaşılmaza aşık oldun 🫠 kısa dediğin şeyde hayat vardır 1 dakika bile bazen çok uzundur. Özellikle benim için... İyi geceler
- +1 yıl
Dikkat çekme ihtimalin çok yüksek o yüzden o anda hiçbir şey düşünmeden hızlıca adamı süz ve unutmamaya çalış gelincede yazdıklarıma bakıp neye ihtiyacın varsa o şeyi yaz
- +1 yıl
önceden de iyi geceler demiştim zaten sen devam ettin. niye hemen cevap vermedim diye bozuluyorsun. niye hemen cevap vereceğim beklentisine girdin ki. iyi geceler 😇😇
- +1 yıl
Hemen cevap verme beklentisinine girmedim sadece gözlerim kapanıyordu ama bir şeylerle uğraştığım için daha iyi tutabildim kendimi. Ve hızlı cevap verdiğin için bozuluyorum aslında çünkü çoğu şeyi atlıyorsun ve bilgisayarda yazma hızımdan daha hızlı yazıyorsun. Orada demiştim ki "yurt dışındayım ve burada saat çok geç bir şey yazmazsan uyuyacağım... " bir şey yazıp beni rahatsız etme veya bir şey yaz artık seni bekliyorum anlamını içemiyordu. Üstte bahsettiğim şeydi sadece ^_^
- +1 yıl
diğer yorumları şimdi gördüm. konuşurken aklımda iş oluyor sadece. bir de mesela ayaklarını gormeyebilirim her zaman, masada oturuyor olabilir o esnada. sonra çalıştığı için ve bilgisayar başında olduğu için vücudunun bana dönmemesi ellerinin konumu vb çok anlamlı olmayabilir. cevap verirken başını çevirip gözlerime bakarak cevap veriyor o kadar. kisa net konuşuyor
- +1 yıl
tamam bozuluyorsan yazmıyorum 😅 haklısın ama bazı yorumların geç geliyor
- +1 yıl
Aranızda hiçbir engel olmazsa duygularını daha açık görebilirsin ama masada oturması ve ayaklarını görmemen onlar hakkında bir şey öğrenmeni etkilemez. O yüzden ayaklarını görmesende beline göre bacaklarına görede çıkarım yapılabilir. Mesela birkaç detayı atlaman çokta önemli değil ama aynı zamanda aldığın bilgilerin kesinliğini azaltır. Bazen küçük detaylara odaklanırsan önemli detayları unutursun ama küçük detayları görmezsen olayın şeklini iyice kavrayamazsın.
- +1 yıl
dostum neye bakacağımi bilmiyorum zaten
- +1 yıl
Yazdımya dostum
- +1 yıl
Gözlerini kapat ve kendini bırak ☺️
- +1 yıl
gözlerimi kapatıp nasıl adamı izleyeceğim. ya sen öyle diyorsun da benim gözlerim onun gözlerinden başka bir şey görmüyor ki.. az önce yanındaydım onun, dediğin hiç bir yerine bakmadim. zaten aklıma da gelmedi. 😆 hem de sapık diyecek neme gerek 😅
- +1 yıl
O kadar şey söyledim neye bakacağım yazmışsın bende gözlerini kapat ve kendini onun kollarına bırak anlamında yazdım
- +1 yıl
Gözün onun gözünden başka bir şey görmüyorsa hiçbir şey düşünme 🐒😁 ne halin varsa gör 😅
- +1 yıl
yok ya boş ver beni boş yere umutlandirma. asla beraber olmayacağız sanırım, bana karşı kalbi boş. boş ver zaten ondan daha iyilerine layığım. sevgilisi var zaten, dün gördüm konusurlarken. daha önce görünce baya moralim bozulmuştu ama bu sefer o kadar etkilemedi beni.. bir de kızın hiç erkek arkadaşı olmaması dikkatimi çekti. bence sevgilisi onu kısıtlayıcı davranıyor olabilir. oyle biri zaten bana göre değil. belki de kisitlamiyordur, kız asosyaldir bilemeyeceğim. ama erkeğin kız arkadaşları falan dolu. hatta bir keresinde bir kızla onu sevgili sanmıştım, o kadar yakınlardi. bence kız hoşlanıyordu da adamdan. adam çok çekici etkiliyor.. çok yakışıklı da değil ama etkileyici bir havası var yani 😅 bir de sana öyle bir iyi davranıyor ki. bence bilerek etkileyici davranıyor işte. hali tavrı konuşması peşinden koşması falan sonra geri çekilmesi..
- +1 yıl
Kim bu adam öyle anlatıyorsun ki erkek olmasam neyse boş ver. Adamın öyle biri olduğunu en baştan söyledimya sana o yüzden sıranı bekle dedimya. Ama kısıtlayıcı değilde kimse sevgilinin birsürü kız arkadaşı olsun istemez veya kimse erkek arkadaşları olsun istemez. Bunu nasıl söylediği önemli bazıları açık açık söyler rica ederek* lütfen erkek arkadaşın olmasın diye bazıları emir verir kızarak veya kıskanarak veya başka sebepten* sakın erkek arkadaşın olmasın! Bazıları gizler içten istemez ama ayrılmasın diye veya üzmemek için söyleyemez bazıları resmen rekabet haline girer kızın erkek arkadaşlarından daha üstün olmaya çalışır sevgilisi mi yoksa kızın diğer arkadaşı mı belli değil
- +1 yıl
Adam resmen birsürü insanlarla oynuyor istersen en iyisi olabilirsin 🙃 adamı ne kadar sevdiğine bağlı 😄
- +1 yıl
en iyisi olmak için umursamaz olmak lazım
- +1 yıl
Onun tarafından mı
- +1 yıl
onu umursamamak lazım yani
- +1 yıl
Yani onun bakış açısından mı onu umursamadığında en iyisi olduğunu düşünecek
- +1 yıl
Bence tam tersi ama onun bakış açısı farklı olabilir
- +1 yıl
onun bakış açısı degil, benim bakış açım önemli şu an.
- +1 yıl
Yani senin bakış açın önemliyse en iyisi olamazsın ki kendini öyle düşünürsün belkide gerçekten en iyisi olursun ama o fark etmezse ne anlamı kalır
- +1 yıl
başkası farkeder o zaman...
- +1 yıl
Senin gözün ondan başkasını görmediği için öyle dedim yoksa illaki birilerinin ulaşılmaz aşkı olursun
- +1 yıl
sonuçta onun gözü beni görmüyorsa...
- +1 yıl
Sonu niye hep noktalı bitiyor...
- +1 yıl
Merak etme senin hakkında da böyle düşünenler vardır...
- +1 yıl
Önemli olan ne kadar sevdiğin...
- +1 yıl
Çok seven biri sevdiğini kaybetmek istemez...
- +1 yıl
😁...
- +1 yıl
noktaya niye takıldın 😆 tamam o da başkasını çok seviyor ve kaybetmiyor işte..
- +1 yıl
Sen onun özelliklerini biliyorsundur o onu kaybetmesin diye onu sen onu kaybetmeyi göze alıyor musun..
- +1 yıl
vaaaay edebiyat akıyor. ama kaçırdığın nokta şu ki ben onu hiç kazanmamışım ki kaybedeyim.. kaybetmiş gibi hissetmiyorum..
- +1 yıl
Nasıl kazanamadın onu tanıdın hatta ilk görüşte kazandın karnında kelebekler doğduğu an kazandın onu elde etmemiş olsanda hala kalbinde bir yerde. Onu gördüğünde hissettiğin duygunun sebebi kalbindeki o. Ne kadar kendini baskılasanda kalbindeki kişi yok olmadıkça acı çekmeye devam edeceksin. Aslında kalbindeki kişinin ne kadar güçlü olduğuna da bağlı eğer çok çook güçlüyse onu unutman mümkün değil. Evet, belki unutabilirsin ama kendini kandırdığın sürece...
- +1 yıl
çok romantiksin. beni tercih etmemiş beni kazanmamış biri için acı çektiğim yok
- +1 yıl
Teşekkür ederim öyleyimdir ^_^. Acı çektiğini söyleyen sensin başka yorumlarda veya başka sorularda 😃
- +1 yıl
ahahha beni mi takip ediyorsun 😆 sevdiğin tarafından sevilmemek, hatta onun başkasını sevmesi üzücü elbette. ama belki de onun dış görünüşünü alıp istediğim biri gibi olduğunu düşünmeyi seviyorumdur. onu yeterince tanımıyorum ki.. ilk tanıştığımızda etkilenmiş olabilirim, belki de bilerek etkileyici davranmıştır, bilemem ki. sonra o bana ilgi göstermediği halde benim ilgi duymamdan soğumuştur belki de. sonradan yine ilgi gösterdiğini hissettim, belki de öyle hissetmek istedim. ama sevgilisiyle arası bozulmuş olacak ki eski ilgisinde değil yani seçimini yapmış diyebiliriz..
- +1 yıl
Evet seni takip ediyorum 😈 😁
Kızım sende beni takip ediyorsunya hani tüm sorularına beni davet ediyorsun son sorunuda gördüm sarışın mı doğal mı nefes alsın mı falan 😂😑
- +1 yıl
Evet bende o aklında dolaşan şeyi ortaya çıkarmaya çalışıyordum büyük ihtimalle öyle sen onun dış görünüşünü alıp kendi kafanda ona kişilik verdin. Tanışmanı tavsiye etmem anlsttıklarından neredeyse onu görmüş gibi oldum çekici olma çabası falan büyük şüphlerden biri
- +1 yıl
Erkeklerde öyle bir şey olmaz ilgi gösteren kızlardan kimse soğumaz eğer soğuyan varsa kafayı yemiştir değişiktir. Ve evet yanlış anladın sonradan sana ilgi duymasını düşünmen tamamen senin hayal ürünün uyan kızım uyan 😃
- +1 yıl
ya belki de öyle bir çabası yoktur.. bana öyle geliyor belki de yalnızca.. sonuçta onu sadece iş arkadaşı kimliğiyle tanıyorum, öyle hemen yargısız infaz yapmak istemem. o da beni sadece iş arkadaşı kimliğimle tanıyor. hayır ya ilgisi vardı, belliydi. bana bakışlarını yakaladım kaç kez. uzun uzun bakıyordu, yakalanınca gözlerini kaçırıyordu. bu ilgi anlamına da gelmez gerçi. ama benim için yaptığı ufak iyilikler de oluyordu..
- +1 yıl
Tamam hala seviyorsan kötü konuşma yok sadece devamı için dikkatli ol. Sevgilisi varken sana öyle davranması ilginç
- +1 yıl
kötü konuşmuyorum ki. hayır sevmiyorum.
- +1 yıl
Hayır kendim için söyledim sen biraz onun tarafını tuttuğun için seviyorsun dedim 🥺 belkide artık sevmiyorsundur
- +1 yıl
belki de..
- +1 yıl
Evet...
- +1 yıl
ahahha noktalara takıldın sen 😆
- +1 yıl
Yokya...
- +1 yıl
Sana öyle geliyor. d
Bazen dış gönüşte insanı çeker, fakat bilemezsin kırmızı elmanın içi çürük olduğunu zamanla anlarsın, tabi genel olarak diyorum..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen diş görünüş olarak kendime benzeyen hatunlardan hoşlanıyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
ben de görünüş olarak bana yakın olanlardan hoşlanıyorum. mesela sarışın değilim, sarışınlar da dikkatimi çekmez hiç. genelde esmerler hoşuma gidiyor. esmer ve sakallı. erkeklerin en sevmediği çirkin tip ahahaha 😆
Cevap sahibi+1 yılEsmer ve sakallı derken? Daha önce konuştuk mu?
- +1 yıl
ahahahha ne bileyim konuştuk mu
Cevap sahibi+1 yılBir an beni tarif ettin sandım 😅😂🤣🤣
- +1 yıl
ahahhaah🤣
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun?
Bence istedikleri gibi birinden hoşlanırlar. Kendilerine benzeyenle arkadaş olurlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. bilmem bunu kalbim bilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde öyle oluyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazen evet bazen hayır
10 Yorumla
+1 yılBenim için öyle en azından
10 YorumlaEvet kendimizden farklı kişiler bize soğuk gelir
02 Yorumla- +1 yıl
bence doğru değil bu. ben biraz içe dönük biriyim, dışa dönük insanlar soğuk gelmiyor hiç.
+1 yılCogunlukla
10 Yorumla
+1 yılGenelde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBen öyleyim
10 Yorumla
+1 yılTam tersi zıt karakter
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Öyle gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Genel anlamda evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılEvt.
00 Yorumla
+1 yılBunu bilemem
07 Yorumla- +1 yıl
kendi fikrini söyle
- +1 yıl
Değisir
- +1 yıl
kendi fikrin mi değişiyor Allah allah
- +1 yıl
İnsandan insana değisir yaa
- +1 yıl