Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer çocuk yakışıklı ve 185-190 arasındaysa? Ret edersenizde kibarca mı ret edersiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dışarda kimseyle bir şey paylaşılmaz. Sosyal medya hesabını paylaşanda kafa yoktur. Karşı taraf yakışıklı olsa ne, olmasa ne.
Peki kendimden büyük bir kadınla tanışma ihtimalim yok mu yani nerden bulabilirim.
Senin yaşın kaç ki?
20 yaşındayım 30-35-40 yaşında kadın istiyorum ama güzel ve beyaz tenli olucak. Bu arada benimde tipim ve fiziğim çok iyi 4 yıldır vücut geliştirme yapıyorum boyum 185 . Kendi yaşımdaki kızlar hoşuma gitmiyor davranışlarını ve vücutlarını beğenmiyorum bana büyük kalçan ve göğüsler lazım
Ne yapacaksın o yaştaki kadınları, senin yaşındayken bana o yaşlardaki insan tehlikeli geliyordu. Jenerasyon farkı da fazla, hiçbir zaman koca koca insanlara bakmadım. 😆😆
insanlar*
Belki inanmazsin ama daha kadınsı ve çekici geliyor bana. Biraz yaşlanmış bir yüz. Büyük kalçalar iri memeler hafif ayva göbek her yeri yumuşacık. Artık kadın olmuş teninin dokusu bile farklı olur küçük bir kızdan. Sarılmak sıcaklığı felan çok güzel. Ayrıca bana yemek yapması da çok çekici gelir. İşte deniyorum şansımı bakalım. Bir keresinden eskiden yazlıkta denk gelmişti muhteşemdi gerçekten
Anladım, bu arada kendinden oldukça büyük kadınlara veya erkeklere ilgi duyanlara Gerontofili deniliyor sen de öylesin. 😄
Ben öyle kırışmış 50-60 yaşında beğenmiyorumki güzel olacak. Bu dediğin örnekler çok kötü görünüyor.
30-35-40 aralığı dedin yine büyük bir yaş farkı. 40 bile olsa annen yaşlarında oluyor. 50-60 yaş aralığı yuh diyeceğimiz yaşlar son nokta. Sonuçta Gerontofili olduğun gerçeğini değiştirmiyor.
Kişi yaşından genç bile görünse, kimlikteki yaşı neyse odur.
Tamam işte ama ben sadece takılmalık yapıyorum ztn 30 yaşlarıma gelince yine 18-19 yaşlarında bir kızla evlenirim
Tuhaf birisin, 30 yaşlarına gelince her şeyi denemiş doymuş kadınları iyice tanımış olacaksın 18-19 yaşlar günümüzde ergen olarak kabul ediliyor. Sağlıklı bir ilişki olmaz ki, uzmanlar da diyor. 😄
Tuhaf değilim bence etrafımda yaygın 18 yaşında kadınların 25-30 yaşlarında sevgilisi var ve evleniyorlar.
Ben de çok sık görüyorum, 19-20 yaşlarındaki genç kızların 30+ adamlarla sevgili olduğunu yoktur demiyorum. Birçoğu evleniyor, bir süre sonra genç olan kadınlar eşini beğenmemeye başlıyor.
Benimki beğenir beni. Onlar çirkin diye beğenmiyor.
Babam 54 yaşında hala yakışıklı. Adamın gözleri hala çok güzel
Çirkin mirkin kısmında değilim, cinsel performans olarak düşürüyorlar. Bu tabi her erkek için geçerli değil. Yaşam tarzı ile alakalı.
Düşüyorlar*
Ne güzel, babana çektiysen iyi. 😆