Kadın mı yoksa erkek mi daha fazla yalar aşkı?

Kadın
Erkek
Aşk nedir nasıl yaşanır?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadın mı yoksa erkek mi daha fazla yalar aşkı?

Aşk, insan hayatının en derin ve karmaşık duygularından biridir. Bu duygu, kadınların yaşamında özel bir yer işgal eder ve genellikle kadınların duygusal zenginliğini belirgin bir şekilde etkiler. Kadınlar, aşkı yaşarken duygusal bir derinliği keşfeder ve bu duygu onlar için özel bir anlam taşır.
Kadınlar, aşkı sadece romantik bir ilişki içinde değil, aynı zamanda aile bağları, arkadaşlıklar ve toplumsal ilişkilerde de yoğun bir şekilde deneyimler. Bu, kadınların duygusal zenginliklerini çeşitli alanlarda ifade etmelerine olanak tanır.
Bir ilişkide, kadınlar genellikle ince detaylara, küçük jestlere ve karşılıklı iletişime daha fazla önem verir. Aşk, onlar için bir bağlılık ve birlikte büyüme sürecidir. Kadınlar, ilişkilerinde aşkı korumak ve beslemek için çaba sarf ederken, aynı zamanda partnerlerinden de benzer bir bağlılık bekler.
Aşkın güzelliklerini fark etme konusunda hassas olan kadınlar, duygusal zekaları sayesinde ilişkilerinde daha derin bağlar kurma yeteneğine sahiptir. Aynı zamanda, karşılıklı anlayış ve empatiyle aşkı yaşamak, kadınların duygusal dengeyi korumasına yardımcı olur.
Kadınların aşkı yaşamadaki bu derinliği, birçok durumu kapsar. İlk bakışta küçük gibi görünen detaylar, kadınların kalbinde büyük bir etki bırakabilir. Bu duygusal derinlik, ilişkilerde daha sağlam temeller oluşturarak, aşkın uzun vadeli bir güç olmasını sağlar.
Sonuç olarak, kadınlar aşkı sadece yaşamakla kalmaz, aynı zamanda onu anlamlandırma, besleme ve paylaşma konusunda özel bir yeteneğe sahiptir. Aşk, kadınların yaşamlarında bir dokunuş gibi yayılır, ilişkilerini güçlendirir ve duygusal zenginliklerini ifade etmelerini sağlar.
Kadınlar bir boktan anlamaz, iyiden anlamaz, güzelden anlamaz, güzellikten anlamaz, paradan anlamaz, insandan anlamaz, aşktan anlamaz, sevgiden anlamaz, anlayıştan anlamaz, sohbetten anlamaz, duygudan anlamaz, anlamadıkları ve anlayamadıkları birçok kıstas listeye ekleyebilirim, kısacası kadınlar hiç bir boktan anlamaz.
Yani bilmiyorum şu an toplumda gerçekten aşık olmuş insan sayısı kaç ki zaten? İnsanlar …günü birlik duygusuz ilişkilerde veya zorlama ilişkilerde kendilerini yitirip gidiyorlar gibi../
O maalesef doğru ama biz güzel ilişkilerde düşünelim 😇
Kadınların duygusal tarafı daha ağır basıyor erkekler çok nadir o duyguya girip zor aşık oluyorlar erkeklerde arzu beğenmek daha ön planda yani cinsellik..
Cevap
16Cevap
Kadınlar tabiki en derinimizde yaşıyoruz.. Ağzımız kulaklarımız da geziyoruz.. 😅
Hepimiz öyleyiz de sen bakma biz belli etmiyoruz 😂
Kadınlar biraz daha yoğun yaşıyor bu duyguları..
Kavga çıkar bu konuda 😂😂
Çıkamaz efenim.. 😂
Kadın mı yaşar erkek mi bilmiyorum ama ben yaşamadığıma eminim djdnsj
Yaşarsın be sende 😇
Aşkı en iyi erkek yaşar zirâ kadın başlı başına aşktır.
Kadınlar daha çok yaşıyor erkekler tipsiz veya sevdiği halde reddediliyor
Yalanlara karnımı doyuramam.
Olmayan birşeyle yaşanmaz
Taraf olarak kim yaşar bilmem ama eşit yaşanırsa çooo... k uzun sürer diyebilirim.
ikisi de eşit yaşar ama kadınlar gizlemek erkekler gizler
Erkeğin bu denli aşık olduğunu sevgilim de gördüm eskiden buna inanmazdim
Erkek daha fedakârdir... Kıymeti bilinmeyen varlık...
Kadınlar erkeklere göre daha duygusal oldukları için aşkı en çok kadınlar yaşıyor diye düşünüyorum.
Kadın aşık oldu mu ?
Erkekleri ezer geçer.
Aşık oldum fakat hiç sevgilim olmadı bugünde bana yakın dostlar
Bana göre erkekler..
Kadınlar duygusaldır erkekler pekde duygusal olmazlar sadece aşkım dese bile kalben demezler onlar her güzel kadına köprüyü geçene kadar ben size aşığım der daha sonra işi bittimi aşk biter
Kadınlar biraz daha uç noktada yaşıyor.
Üçüncü şıkların üyesiyim😂😂😂😂
Senin için o şık kıymetini bil 😂
Valla mı ya sallama 😁
Sana söz verdik dimi bak hep o son şık var😂 sözümüzde dururuz 😇
Son şıkkı okuyunca heh diyorum bana hitap eden şık bu😂
Hiç ne takdir edildim ne bir şey püüü😂
Önce anlamadım be sus😁
Bir de baskı ve şiddet 😂
Bunun kadını erkeği olmaz sevginin cinsiyeti de dinamikleri farklıdır her işin.
Kadın daha yoğun ve uçlarda yaşar
Hangi taraf daha duygusalsa o
Kessinnlikle erkek
Kediler yasar
Kadın
Aynı
Kadın
kadın
Kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?