Bilindik bir ajansın çıkartacağı yeni filmde arkaplanda sinemada öpüşen çift rolü oynamak için bir teklif aldım yaklaşık 5-10 saniye olacak bir çekim iş gereği olduğunu açıklamaya çalışıyorum ama sevgilim buna asla izin vermiyor sizce çok kısıtlamıyor mu ya da haklı mı? Siz olsaydınız böyle bir durumda sevgilinizi dinler miydiniz?
ben desteklerim madem bunu düşünüp kendi kafanda kabul edebiliyorsun git oyna derim. ama cümlenin sonunda ayrıldığımı da ilan ederdim yok vazgeçtim tamam dese de barışmam yani😄 oradaki 5-10 saniye sana ne katacak sanki , böyle bir şeyin düşünülmesi bile büyük yanlış.
Kadınnnn😂😂😂😂😂Allah Allah e öpüşeceğiniz kişi de bir kadın belki onun da bir sevgilisi hatta eşi var o kadın öpüşemez o kadın şunu yapamaz bunu yapamaz o kadın böyle konuşamaz böyle gülemez o kadın onu giyemez bunu giyemez kısacası sevginin kadını erkeği yoktur seviyor ki kıskanıyor istemiyorsa yapmayın sizde bende o kadınnn demekle asıl siz mağaradan çıktığınızı kanıtlamış oldunuz😂😂😂😂😂
Hayır efendim yapamazsınız siz yaparsanız pek âlâ o kızda yapabilir bu da aldatmanın ayrı boyutu umarım o kızda gözünü açar karşısındaki mağara adamının farkına varır kurtulur
Çok şükür mağaradan çıkmadım şu yaşıma kadar da mağara görmedim ama benim söylemek istediğim şey kendinize hak görürken o kadın yapamaz demeniz onun kadın sizin erkek olmanız hiçbir şeyi değiştirmez ve siz erkek olsaydınız zaten böyle bir soruyu burada sorup o kadını aşağılamaya kalkmazdınız mağaradan çıkmamış olsaydınız ben errrkeğim diye ortada daltşk dolaşıp ben yaparım ederim demez sevgilim istemiyor bende uygun görmüyorum ve istemiyorum diye bir düşünceye sahip olurdunuz
Çok şükür mağaradan çıkmadım bu yaşıma kadar hiç mağara görmüşlüğüm de yok ama benim anlatmak istediğim ve sizin anlamakta yetersiz kaldığınız konu ben erkeğim yaparım o kadın yapamaz diye saçmalığınıza mantık aramanız ki hiçbir mantığı yok siz erkekseniz o da bir kadın maalesef sizi seviyor ki yapmanızı istemiyor ki seven insan istemez zaten sizinde ben errrrkeğim yaparım ederim diye absürt bir zihniyete sahip olmanız gerçekten aşırı üzücü bir durum ve emin olun o mağaradan çıktığını söyleyerek aşağılamaya kalktığınız kadın sizden çok daha olgun modern ve akıllı sadece gözleri kör ama umarım en kısa zamanda görmeye başlar
Sizin bu bahsettiğiniz tamemen cahiliye dönemi zihniyetidir kadını hor görüp erkeği üstün gören zihniyet ki bu dönem günümüze göre taş devrine mağarada barınanlara çok daha yakın
H. ssstir ordan kadinmis ona magaradan mj cikti diyon da kendin ne güzel o.. c.. gusun sen öyle senin olmayan erkekligine adamligina bizim köyün eşekleri s.. ksunn durduk yere beni sinirlendirdin