Erkek arkadaşım hakaret ediyor iftiralar atıyor ve sana aşığım diyorr benim o iftiralara içim nasıl soğuyabilir?

İlkinde şaka maksatlı söylediğini söyledi sustum göz yumdum en son eve erkek atmışım gibi iftirada bulundu sabrettim dayandım sen çok kötü insansın ne biçim bişeysin dedi sma ona sorsan ilerde evlenmek istediği kızım kaç kere uyardım ilerde yüzüme bakıcaksın bak bana bunları bana söyleme diye ama yine de söylemeye devam ediyor benden değişmemi bekliyor değişmediğim sürece bana bunları söylicekmiş değişmediğim konu da hakkımı aramak ne zaman bi olay olsa hakkımı aramaya kalktığımda ben suçlu oluyorum ve o bana iftira atarken hiçbir şey olmuyor ben atınca dünyanın en yalancı insanı kesiliyorum. Ben milletin günahını alıyormuşum ama o benim günahımı alırken hiç düşünmüyor. Millette millet diyor resmen. Bu durumu söylediğimde yine suçlu ben oldum kötü olmak isteyen oldum. Ben onu sevmiyor ve ona katlanmayan insan oldum onun gözünde bana bunları demesine rağmen. Ben bunları unutamıyorum unutmak istiyorum seviyorum çünkü.. içimi nasıl soğuyabilir o laflarına?

Erkek arkadaşım hakaret ediyor iftiralar atıyor ve sana aşığım diyorr benim o iftiralara içim nasıl soğuyabilir?