Çoğu kızlar paraya bakıyor artık.
Yok zengin olsun ne olursa olsun yine evlenirim diye çoğu kız.
Sizcede gerçekten seven kız yok mu artık
Çoğu kızlar paraya bakıyor artık.
Yok zengin olsun ne olursa olsun yine evlenirim diye çoğu kız.
Sizcede gerçekten seven kız yok mu artık
Babasının evinde her istediğine babasının parasıyla sahip olamayan kız, evlenince kocasını maddi olarak düşünmeyip üstüne azarlayan boşanma davasıyla tehdit eden, düğün aşamasına kadar yapılan hiçbir masrafı umursamayan mücadele zihniyeti kalmamış macera peşinde koşan haksız kadınlar türedi 1990 lardan sonra. Sonuçta babadır atadır diyip suçu olmayan kocasına 1 gram acımayan değer vermeyen ezik gören kadınlar var kocayı daha adam yerine koymayan kadınlar var. Aşığıyla beraber gizli saklı yasak aşklar yaşayanlar var kocamı seviyorum rolü yapıpta. Utanmadan bana sevgi gösterseydin bende o yola düşmezdim diyip boşanmak yerine yaptığı iğrençliği zinayı savunan kadınlar var. Allah'ın ayetlerini saçma bulup akletmeyip kendini üstün varlık gören feminist kadınlar var. Geçmişinden kalan yarasını başkasıyla kapatma derdine düşmüş sonra da gözlerinin altı kibirle şişmiş kimseyi görmez olmuş hiperegoist kadınlar var. Geçmişindeki insandan dolayı hayatına giren herkese işkence çektirmeyi edepsizliği kafasında meşrulaştırmış kadınlar var. Ayrıca namazında her duasında kocasını da düşünen varlığına yokluğuna şükreden kötüden uzak iyilikten yana temiz kalpli gözü dolu gönlü bol edep nedir bilen terbiyeli kadınlarda var. Bazı erkeklere gelince kendi bacısı olsa kıyameti koparıp başka kıza gelince takılır ayrılırım kafasında olanlar da var aldatanı da var tacizcisi de var memlekette her tür insan var. Önemli olan doğru insana denk gelebilmek samanlıkta iğne arar gibi denk gelmesi zor artık.
Bir erkek nasıl güzellik istiyorsa bizde para istiyoruz babamızın evinden çıkıp bir adama gidiyoruz düşünsene ben babamın evinde soba yakmamisim sıcak sıcak büyümüsum yemişim içmişim anam elimi soğuk sudan sıcak suya koymamış kısacası el bebek gül bebek büyümüsum ama tam tersi biriyle sırf seviyormu diye evlensem sevgi bir yere kadar çünkü parasızlık huzursuzluk getirir kavga getirir bugün en kötü devlet hastanesi bile para alıyor artık bir burun estetiği bile devlette 30 bin oldu sağlık bile para olmuş kimse bana sevgi aşk demesin
Evet üzüldüm doğru ama bana ders oldu birinden aman sevgi olsun parası olmasın demek o kadar aptallikmişki erkekle hicnirzaman gerçekten sevmez sadece kandırır evlebse bile sırf cinsellige doymak için evlenir kızı kandirmasida kızın duygusal tarafını bilir tecrubelirdir parasida yoktur ama sözde aşk sevgi var diyerek yola getirir benim gözüm açıldı darısı diğer kızlara
Cevap
2Cevap
Kaldı ama çok çok az var
Yok kalmadı. Bu dönemde kim niye parasız birisiyle evlensin?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?